Zona privada
Madteam

Publicació

  • Agustí
  • 22/09/2021
  • 2 comentaris

publicació al mur de la secció General

Anar al mur

22setembre
Agustí  Fa 1 mes   22/09/2021 - 14:33

Hola a tots i totes, degut alguns dubtes generats per moltes de vosaltres arran del comunicat de dimissió de la Junta a la passada Assemblea General, volem comunicar-vos.

- L´Assemblea General va ser un èxit amb l'assistència més gran dels últims anys amb més de 70 socis i sòcies. Aquesta va aprovar per unanimitat totes les propostes tant d'actes, pressupostàries com d´Estatuts portades a votació.

- La dimissió és el requisit legal que teníem com Junta Directiva per avançar les eleccions i no realitzar moficacions constants als membres de la Junta Directiva, ja que el març del 2022 estàvem obligats a convocar eleccions per finalització de mandat.

- Com vam explicar a l´Assemblea General, aquesta Junta que represento tornarem a presentar-nos al relleu amb els integrants actuals més 6 cares noves que ja porten treballant i executant tasques de voluntaris i voluntàries pel nostre Club.

 

- L´acta de l´Assemblea General la tindreu en breu a la vostra disposició com també la seva presentació

Entre tots i totes seguirem treballant per tirar endavant el Club Excursionista Madteam i agrair a les noves persones que volen integrar la nova proposta de Junta Directiva que ens presentarem per renovar la vostra confiança.

Restem a la vostra disposició per futures propostes!

Agustí Castellví

  • 2 comentaris
Narhinan  22 set 22:40

Agustí, voleu dir que es podien modificar els estatuts en una assemblea ordinària? Com a norma general, aquesta és una de les potestats de l'Assemblea que, per la seva transcendència s'han de dirimir en una assemblea extraordinària. I pel que vaig veure fent una ullada ràpida als nostres estatuts vigents, vaig entendre que en el nostre cas també és així. Encara que potser estigui equivocat.

Agustí  23 set 08:01

Bon dia, l´Assemblea General és el màxim òrgan de decisió del Club. Al Article 8 dels nostres Estatuts tens les seves competències entre elles punt 3 - C especifica la modificació d´Estatuts. El canvi de domicili en aquest cas és una modificació d'Estatuts. Salut