Zona privada
Madteam

Publicació

  • Mingo
  • 15/09/2019
  • 9 comentaris

publicació al mur de la secció Esqui de Muntanya

Anar al mur

15setembre
Mingo  Fa 9 mesos   15/09/2019 - 23:27

Ja pensant en la propera temporada.

 

Doncs això, que estava repassant missatges, i em venen al cap algunes cosetes que passen pel cap durant la temporada, i quan te n'adones ja vas tard.

Aixì, doncs, he pensat en deixar algunes idees per veure si algú els hi veu futur, o queden aqui mortes.

L'any passat ja es va comentar la possibilitat de fer una jornada (o vàries) de manteniment i/o reparació d'esquis. Crec que al final es volia fer en una sortida, no se com va anar. Segueixo pensant que estaria bé poder-ho fer a Barcelona - Area metropolitana.

També va sortir la proposta de fer una esquiada nocturna, com ja s'havia fet altres anys. Al final, va quedar en no res. Ens hi posem?

Una altra proposta que ve de fa dues temporades, i que crec que per aquesta ja s'ha programat al març alguna cosa. Jornada-monogràfic-curs de descens sobre neus no tractades. Estaria bé poder-ho planificar, i si no és massa entrada la temporada, millor.

A més, repetir la jornada de com planificar la temporada a nivell d'entrenament pot estar bé.

I com no, preparar la temporada de sortides de la SEM, que ja hi ha ganes de reveure'ns.

 

Doncs apa, queda escrit.

Mingo

  • 9 comentaris
Secció Esquí  16 set 08:57

Bon dia,

Secció Esquí  16 set 09:01

Gràcies per els teus comentaris. Sempre van bé per tal d'activar la gent. Pel que fa el cursos de descens aquest any s'han programat dos. Un per el 14 i 15 de desembre i l'altre per el 14 i 15 de març de 2020. Els dos es faran a Espot. Estan penjats a la web però, com encara no som ni de bon tros a la temporada, no se'n ha fet publicitat. S'està treballant per trobar un cap de setmana per a poder fer

Secció Esquí  16 set 09:02

per a poder fer una trobada i preparar la temporada.

David  16 set 10:34

Hola Mingo. Caram quines propostes més interessants. M'encanten. 'ap

David  16 set 10:44

M'apunto a la nocturna. Una bona idea és al niu d'àliga, dopar i baixar per la pista. Del curs jo diria seria genial fer-ne un de nivell avançat i que inlogui tècniques de descens en neu crosta, un gran mal de cap per a molts i que requereix de tècnica especial. Igualment per a neus molt fondes, encara que ens hi trobem gaire sovint. Compteu amb mi per ajudar!

Secció Esquí  16 set 14:23

els que estigueu interessats en fer un curs avançat de tècniques de descens, envieu un correu a sem@madteam.cat i si en som suficients el podem organtizar. Els proposats en el post anterior són de Nivell I.

David  16 set 22:14

Genial!

Mingo  17 set 20:56

Ep! Doncs jo suposo que voldria fer l'avançat, tot i que el Xavi potser creu que he de fer nivell I. Li faré cas si ell ho diu. I per la resta, disposat a donar un cop de mà en dinamitzar la secció

Lucia  23 set 03:04

Jo també vull fer el curset de descens!! Del nivell que digui el Xavi també!!