Zona privada
Madteam

Publicació

  • Josep
  • 02/08/2018
  • 7 comentaris

publicació al mur de l'activitat Marrana Skyrace: Voluntaris

Anar al mur

02agost
Josep  Fa 8 mesos   02/08/2018 - 18:30

Veig que possa de dijous  a diumenge , llavors no es el diumenge sols l'activitat a organtzar. Pregunto si es pot participar dies sueltos i on es dorm. També voldria saber l'hora "d'entrada" per dissabte i diumenge.

 

  • 7 comentaris
Efrén  2 ago 19:37

L'activitat comença dijous amb el transport d'aliments i equipament a Setcases. Divendres es porten els avituallaments a Vallter per pujar-ho amb els cavalls. Dissabte es marca el recorregut i s'ultimen detalls. Diumenge és la cursa, s'està a Vallter, avituallaments, controls i demés fins que acaba i es recull tot.

Efrén  2 ago 19:38

Es pot participar en tots els dies o dies per separat, dissabte no hi ha una hora d'entrada fixe, però es demana que hi sigueu aviat a Setcases. Diumenge es puja a Vallter cap a les 7 del matí. S'acostuma a recollir tot a mitja tarda de diumenge. En Jordi Mir et pot facilitar millor els horaris.

Jordi  2 ago 22:22

Hola una consulta al grup de watshap que hi ha es donarà informació o tota la info serà per aqui ?? Ho dic perque jo mateix vinc de tgn i arribaré dissabte a mira mati llavors a qui contacte busco ??per comença a ajudar

Efrén  3 ago 10:42

La informació als voluntaris donats d'alta relacionada amb la cursa es donarà a través del grup de WhatsApp. Activitats, horaris, modificacions i demés. Heu d'estar registrats al web de la cursa com a voluntaris i se us afegirà al grup de voluntaris. Gràcies.

Jordi  3 ago 13:10

Efrén ho ha comentat, tots els dies cal gent ajudant en diverses tasques i vens els dies q pots. Dissabte i diumenge potser seran els dies de més feina tant a Setcases com a Vallter. I diumenge pels voluntaris tocar matinada, entre 5 i 6 a vallter.

Josep  7 ago 17:52

ok

Enric  22 ago 13:55

Bon dia, no estic inscrit a la Volta del Gengat però per una lesió no podré córrer. Podria, no obstant, ajudar el diumenge com a Voluntari en algun avituallament. ja em direu si encara us fa falta gent