Zona privada
Madteam

Publicació

  • Carles Enric
  • 08/08/2017
  • 7 comentaris

publicació al mur de la secció Excursionisme

Anar al mur

08agost
Carles Enric  Fa 11 mesos   08/08/2017 - 11:55
Hola. Aquest dissabte vaig a fer la Pica d'Estats amb uns amics. Els amics la varen fer l'any passat passant per Port de Sotllo, baixar cap a frança i fer l'ascens per la cara nord. Algú sap de la dificultat que hi ha fer-la per Pic de Verdaguer? Sabeu si es possible baixar per la Punta de Gabarró?
  • 7 comentaris
Josep  8 ago 23:59

La vaig fer a finals de juliol, i no passa de IIº, sempre que no t'emmerdis. Cal seguir sempre el fil de l'aresta, inclòs el tram final. Ja punts amb molt pati a les dos bandes, i la roca, de seguir el fil, es prou compacte. Al inici ja un pas que es desvia una mica a la esquerra, per una petita portella. Hem va agradar molt, i es mantinguda. Baixar-la ja fora mes complicat i exposat. Per la punta Gabarró, no hi he anat, però es camí habitual venint de Canalbona i port de Riufred, i hi han molts passos de IIº,diuen, però en cresta molt mes ajaguda.

Xavier  9 ago 10:24

Hola Carles Enric, jo el vaig fer l'any passat amb guia de montanya. Vaig registrar el Track passant per l'Estany de Sotllo i el d'Estats + Port de Sotllo, Verdaguer i Pica (6h. d'ascenció + 6h. de tornada al Refu Vallferrera). Si vols i algú amb els que vas te GPS et passo el track. Ja diras!

Carles Enric  10 ago 19:38

Gracies Josep i Xavier. Amb els companys que vaig ja la varen fer l'any passat per la ruta "clàssica". Volia saber si es podria fer per el Pic de Verdaguer. Quan estigui al coll veure per on vaig. Gràcies als dos.

Sonja  12 ago 21:08

Ostres! Em sembla q vaig tard :(...jo també vaig fer la Pica l'agost passat, des de el refugi de Pinet i em va encantar. A veure si feu alguna altra sortida i puc apuntar-me, ganes en tinc :)

Ramon  15 ago 11:17

Bon dia; la Punta Verdaguer es fa caminant, abans o després de la Pica, quan hi puges des del cantó Nord.

Josep  15 ago 17:24

Com vulguis. Pujant, cap a la dreta, Verdaguer; cap a l'esquerra, la Pica. Estan molt junts.

Carles Enric  15 ago 21:37

Gràcies a tots. Jo volia fer Verdaguer pujant per l'aresta que hi ha des de Coll de Sotllo. Quan varem arribar al coll amb el grup que anàvem varem decidir no fer-la per allà, ja que encara que no és molt difícil, si que te algun pas molt aeri.