Zona privada
Madteam

Publicació

  • Laia
  • 27/01/2019
  • 7 comentaris

publicació al mur de la secció Mini-Mads

Anar al mur

27gener
Laia  Fa 2 mesos   27/01/2019 - 21:22
Bona nit!! Fa poquet q ens hem fet socis!! No sé si hi ha molta activitat per nens, però si hi hagués un grup de wapp... em podríeu introduir? Molte gràcies per avançat!!
  • 7 comentaris
Jordi  28 gen 14:36

Bona tarda Laia, no hi ha grup creat per aquesta secció. La setmana pasada vaig fer una proposta per ahir diumenge i la vaig anular perque ningu es va apuntar. No te futur aquesta secció.

Laia  28 gen 17:05

Vaja... doncs és una pena...

BERNAT  29 gen 16:28

Bon dia! jo també sóc nou i estic familiaritzant-me amb la web. El problema que veig es que per defecte, quan es publica alguna cosa has d'entrar-hi expressament per veure-la i així, si no ho fas sovint te la perds. Jo ara he canviat a que m'enviin un mail, a veure si la propera proposta tinc més temps de marge i ens podem apuntar!

Laia  31 gen 15:11

Bernat!!! Bona idea!!! I com ho faig perquè m’arribiN els e-mails???

BERNAT  31 gen 15:13

hOla Laia, has d-anar a configuració del teu compte (a dalt a la dretA) i entrar a al secció 'configurar compte de correu' o algo així, que també esta per la dreta. Allà marques la opció de rebre notificacions per email dels grups on ets membre. Qualsevol cosa em dius!

Jordi  31 gen 16:53

Bona tarda Laia, a l'area privada hi ha una opció que es "configuar les notificacions per correu"

Glòria  14 feb 14:29

Bones , Jo sóc nova al club també. Tinc un fill de 4 anys i també m ´he apuntat a aquesta secció a veure si es fan coses els diumenges per anar a la muntanya amb ell i més nen@s. Gràcies Glòria