Zona privada
Madteam

Benvinguts a la Secció d'Excursionisme infantil
ELS Mini-Mads

Qui són els mini-mads?
Els més petits de la casa, els socis infantils del Club Excursionista.
Volem arrencar aquesta secció per tal de fer activitats amb els socis infantils, poquet a poquet arrencarem amb els pares, potser més endavant...els deixarem solets de la mà de monitors responsables com els nostres pares.

I que fem?
Fem una mica de tot, des de caminades (Turó de Morou, Roques del Rei...), fins activitats atractives on cal posar-hi una mica d'enginy i destressa.

 

 

 

Volem que els pares amb canalla us hi sentiu còmodes, participeu amb els vostres nanos d'un dia o d'un cap de setmana a la natura, tot gaudint del silenci dels cims, com de la quietud de les valls. Sense pressa i gaudint dels sorolls del bosc o del a corre-cuita d'un petit rierol.

Pel més grans, més expeditius, buscarem més desnivells i li posarem més hores, per arribar aquell cim...o per gaudir d'una meravellosa travessa pel Pirineu, tenim per sostre els estels, una tenda o el sostre d'un refugi.

A l'hivern, segur que un passeig amb raquetes pel bosc serà genial. Si vols participar amb els Mini- Mads, envia'ns un correu electrònic a mini-mads@madteam.cat i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.


Últimes publicacions al mur

Anar al mur  

Properes activitats

13
gener 2018 , dissabte

Puigsacalm, pel Coll de Bracons

Ascensió amb nens a la font Tornadissa i el Puigsacalm.
Més informació

Totes les activitats  


Socis que formen la secció