Zona privada
Madteam

Benvinguts a la Secció d'Excursionisme infantil
ELS Mini-Mads

Qui són els mini-mads?
Els més petits de la casa, els socis infantils del Club Excursionista.
Volem arrencar aquesta secció per tal de fer activitats amb els socis infantils, poquet a poquet arrencarem amb els pares, potser més endavant...els deixarem solets de la mà de monitors responsables com els nostres pares.

I que fem?
Fem una mica de tot, des de caminades (Turó de Morou, Roques del Rei...), fins activitats atractives on cal posar-hi una mica d'enginy i destressa.

 

 

 

Volem que els pares amb canalla us hi sentiu còmodes, participeu amb els vostres nanos d'un dia o d'un cap de setmana a la natura, tot gaudint del silenci dels cims, com de la quietud de les valls. Sense pressa i gaudint dels sorolls del bosc o del a corre-cuita d'un petit rierol.

Pel més grans, més expeditius, buscarem més desnivells i li posarem més hores, per arribar aquell cim...o per gaudir d'una meravellosa travessa pel Pirineu, tenim per sostre els estels, una tenda o el sostre d'un refugi.

A l'hivern, segur que un passeig amb raquetes pel bosc serà genial. Si vols participar amb els Mini- Mads, envia'ns un correu electrònic a mini-mads@madteam.cat i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.


Últimes publicacions al mur

Anar al mur  

WhatsApp Apuntat al WhatsApp de la secció

Aquesta secció encara no té grup de Whatsapp


Properes activitats

De moment no hi ha cap activitat programada a la vista per aquesta secció.


Socis que formen la secció