Madteam

Per la renovació de quotes de Famílies aneu a la següent secció: Renovació famílies.

Per demanar la llicència federativa aneu a la següent pàgina: https://www.madteam.org/llicencies

Com renovar la teva quota de soci pel 2023:

Pagament amb targeta de crèdit

Si teniu configurat el mètode de pagament amb targeta de crèdit us haurà arribat un email amb un enllaç per fer el pagament directament.

En cas de no haver rebut l'email també podeu procedir al pagament des de la vostra àrea privada: Accés àrea privada.  Un cop allà feu clic al botó de la part superior dreta: "Actualitzar les meves dades".

Actualitzar dades


  • Confirmeu les dades personals i feu clic a "Continuar".
  • Finalment us demanarà completar el pagament amb targeta de crèdit.

Famílies

El responsable del grup familiar pot accedir als rebuts dels altres membres de la família a la seva àrea privada: Accés àrea privada

En cas que no apareguin tots els membres i que sigueu una família convivent de tres o més membres, haureu de contactar amb nosaltres per configurar-ho.

Per fer el pagament de cada membre de la família, el responsable ha d'anar a la seva àrea privada i fer clic a cada membre de la família per veure la seva fitxa.

Un cop a la fitxa anar a la pestanya "Rebuts" a la part inferior.  Allà hi hauria d'haver el rebut pendent de pagament. Posant el ratolí a la part dreta de la línia del rebut apareix l'enllaç per fer el pagament amb targeta de crèdit.

En cas que falti algun dels rebuts o s'hagi d'ajustar el descompte familiar, poseu-vos en contacte amb nosaltres: info@madteam.org

Sol.licitud Llicència federativa

Un cop fet el pagament de la quota ja podeu demanar la llicència federativa aquí: https://www.madteam.org/llicencies