Madteam

FORMACIÓ SVB + DEA VEGUERIA REGIÓ 1 BARCELONA

L'Àrea de Formació i ECAM juntament amb l'Àrea de Seguretat,obren inscripcions a la formació de SVB+ DEA pel dia 10 de juny a Barcelona, destinada principalment als membres de la vegueria de la regió I. 

Les inscripcions finalitzarán el proper dissabte 3 de Juny a les 00:00 hores o fins completar places.

Es tracta d'una formació inicial en suport vital bàsic i desfibril·lació (SVB+DEA) dirigit a practicants d'activitats del medi natural i federats.

Objectiu

Actualització dels coneixements i les habilitats per fer front a situacions d’aturada cardiorespiratoria segons les recomanacions del Consell Europeu de Ressuscitació (ERC) i el Consell Català de Ressuscitació (CCR).

Horari i lloc

AEEF-Associació Excursionista d'Etnografia i Folklore

Carrer d'Avinyó, 19, 08002 Barcelona

De 9 a 15h

Continguts

Formació estandarditzada segons el ERC i el CCR:

- SVB ús del DEA
- Pràctica de la PLS.
- Actuació en situacions d’ennuegament.
- Introducció de les modificacions COVID19 .
- Actuació en hipotèrmia, allaus, fulguració

Acreditacions

Certificat del Consell Català de Ressuscitació i el Consell Europeu segons les darrers guies publicades.

L'import de la certificació és de 10€, aquest van destinats al consell Català de la Ressuscitació per la tramitació del certificat.

Participants

Socis i federats d'entitats i practicants d'activitats al medi natural.

Podeu trobar tota la informació detallada al web de la FEEC. Per a qualsevol dubte o consulta, podeu enviar un correu a area.formacio@feec.cat o trucar al 934 120 777.

 


I Trobada secció persones sordes CE Madteam

Del 29 d'Abril al 1 de Maig va tenir lloc a la Pobla de Benifassà (Castelló) la I Trobada de la secció de persones sordes del CE Madteam, amb un total de 22 participants.

L'activitat, organitzada per voluntaris de la mateixa secció,  va consistir durant el pel primer dia en una sèrie de visites culturals per la zona, la població de la Pobla, Font Lluny o el Jardí de Peter, lloc d'inspiració per molts artistes.

El segon dia, vàren fer una ruta de senderisme de 14 kms amb l'objectiu d'ascendir al Tozal dels Tres Reis de 1350 metres, punt més occidental de Catalunya i també de les comunitats de Catalunya, Aragó i el País Valencià. La ruta els va portar per Roca Blanca, Font Ferrera, el refugi Font Ferrera, masia del Ric de Fredes i el Tossal dels Tres Reis.

 

Al vespre vàren fer el sopar de germanor a l'alberg de la Font LLuny on van poder participar d'altres activitats.

 


Defunció Quim Miralles

Benvolgudes companyes i companys,
 
Quim Miralles
Lamentem comunicar-vos la defunció d'en Quim Miralles, barranquista, escalador i apassionat de la muntanya. 
 
En Quim ens va deixar diumenge passat, 7 de maig, durant el descens d'un barranc a la Serra de Guara, on el club va organitzar una trobada de socis barranquistes de cap de setmana.
 
El club i els socis que el vam conèixer volem transmetre als seus familiar i cercle més proper el nostre sincer condol. 
 
Atentament,
CE Madteam

Convocatòria de subvencions per a la conservació de vies d’escalada i equipament de vies noves

Convocatòria de subvencions per a la conservació de vies d’escalada i equipament de vies noves

La FEEC ha obert les convocatories per accedir a les subvencions per a l'equipació de noves vies. Aquesta esta dirigida a escaladors amb l'intenció de creació de noves vies i/o conservació mitjançant reequipament durant l'any 2023.

Els requisits per accedir a la subvenció es poden trobar en el següent PDF

Les sol·licituds s’hauran de presentar a l’Àrea d'Excursionisme de la FEEC abans de l’1 de juliol de 2023, els interesats del club en accedir a la subvenció poden enviar un correu a info@madteam.org.

 


Calendari de Trobades de la Secció BTT 2023

La Secció de BTT del Club han definit un calendari de trobades per la temporada 2023. Us presentem el resum de les sortides, què s'aniran publicant durant la temporada a la web del club.

 

 

CAL TENIR EN COMPTE

  • L'organització es reserva el dret d'anul·lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
  • Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis i sòcies qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.
  • Us recordem que l'entorn és d'alta muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Calendari d'excrusionisme cultural de la FEEC

Bon dia! Us fem arribar de part de la FEEC cartell d'aquest any de les activitats d'Excursionisme Cultural promogut per la FEEC en la seva 54ena edició.

En aquesta edició es proposen fins a cinc dates a remarcar que aniran del 12 de maig fins al 29 de juliol d’aquest 2023 i on es recordaran diferents aspectes de la vida de Mossen Cinto en diversos indrets on es relaciona la vida de l’escriptor.

Folgueroles, Vic, Collserola o el cim del Montsent de Pallars són els llocs escollits per a realitzar les diferents activitats.

La FEEC segueix apostant pel seu compromís amb la cultura i la llengua del país i per la defensa de dos aspectes que segueixen intactes en l’ADN de l’excursionisme català.

 


Últimas publicaciones

Archivo