Hola Madteam!

Ens fa molta il·lusió anunciar que aquesta tardor celebrarem la primera edició del nostre nou cicle de documentals: DocuMad. Natura i Aventura.
 
 
La nostra intenció és que aquest projecte tingui un llarg recorregut i volem començar a poc a poc però amb decisió.

Aquesta primera edició constarà de dues sessions que tindran lloc durant la primera quinzena de novembre.

Primera sessió: projectarem un documental d'un membre destacat de la comunitat muntanyenca de Catalunya, seguit d'una xerrada amb els protagonistes. Una ocasió única per conèixer de prop les històries més inspiradores de la muntanya.

Segona sessió: aquí ens la juguem una mica, però estem segurs que serà un èxit! Seleccionarem quatre documentals curts (aproximadament 10 minuts) fets per socis del Madteam. Farem una bona presentació en un auditori i després hi haurà una xerrada. No volem veure fotos de les darreres vacances a Benidorm ni una successió de clips fent ponting amb la GoPro dels Reis d'Orient. Aquesta és una crida als socis que gaudeixen explicant històries amb imatges i són mestres amb els programes d'edició. Trobarem quatre valents que vulguin compartir els seus documentals?

La resposta la tindrem al novembre, a la primera edició del DocuMad. Natura i Aventura.

Us mantindrem informats!

PS: Si ets un dels nostres videoartistes, tens un documental preparat o estàs pensant a fer-ne un aquest estiu, i et fa il·lusió projectar-lo en una pantalla ben gran, fes-nos saber ja mateix que hi estàs interessat!