Madteam

Proves d’accés al Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC)

Us informem que des de l'Àrea Tècnica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) s'obre la convocatòria a les proves d’accés al Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC), que se celebraran el 30 de novembre i l'1 de de desembre a Matadepera i Ripoll.

Tota la informació detallada la trobareu a la circular adjunta. La documentació s'ha de presentar abans del 24 de novembre.

Més detalls: https://www.feec.cat/noticia/obertes-les-inscripcions-a-les-proves-dacces-al-centre-de-tecnificacio-de-curses-per-muntanya/


II Trail Aigua de Rigat

El proper diumenge 10 de novembre arriba la II edició de Trail Aigua de Rigat. La cursa és organitzada per l’empresa Aigua de Rigat i compta amb el suport del servei d'esports d’Igualada.

En aquesta nova edició s’ha volgut fer un gir important en relació a l’any passat. Per una banda, es pretén que la cursa es desenvolupi en un entorn natural. Per aquest motiu no només el recorregut sinó que també tant la sortida com l’arribada es faran al parc fluvial. El recorregut és de 13Km de distància i el fa accessible a corredors que no necessàriament hagin de ser grans experts a les Trails. Això no treu que els runners de muntanya gaudeixin també del recorregut sobretot dels diferents corriols, pujades i baixades que no poden faltar en aquestes curses. Esperem que el nou recorregut agradi a tots els participants.

Una altra de les novetats és la d’incorporar una cursa infantil adreçada a les categories sub 12 i sub 14. Aquesta cursa té l’objectiu de permetre també la participació a nens i nenes nascuts entre els anys 2007 i 2010 amb un recorregut de 2Km.

Volem destacar la col·laboració i participació de la Sheila Avilés, actual 3ª del món de Trail Running

Els primers 200 inscrits adults i 50 inscrits a la cursa infantil, rebran com a obsequi una samarreta i una bossa de la cursa.

Tota la informació i inscripcions de la cursa a www.trailaiguaderigat.com

 


Presentació de llibre: L'HOTEL DE L'UNIVERS

El proper divendres 25 d’octubre a les 20.30h tindrà lloc a la sala d’actes de l’entitat la presentació del llibre “L’Hotel de l’Univers” a càrrec de Bernat Gasull.

En Joan-Bertrand Sors, de la família dels Argaròt de guies de muntanya, fa una vida rutinària a Luishon, als peus del Pirineu. Té tothora un posat tristoi, melancòlic, que arrossega des de fa gairebé cinquanta anys, i una obsessió: la glacera de les Maleïdes. Un dia de la tardor del 1934 li arriba la notícia que estava esperant. Al capdavall del cordó glacial, després d’un setembre calorós, hi han trobat una cama humana rosegada pels voltors. La resta del cos encara deu ser dins del gel…


UEC DE GRÀCIA
C. Encarnació, 131-133
08025 Barcelona


Comunicat del resultat de les votacions: Concurs Fotografia Hivern-Estiu 2019

Ja hi som, un any més TOTS vosaltres els socis i sòcies heu respòs a la nostra demanda a participar en el CONCURS DE FOTOGRAFIA DE MUNTANYA 2019, i als que heu votat per aquestes meravelloses imatges que hem rebut. Us ho agraïm de tot cor.
Enhorabona, i a tots i totes moltes gràcies per la vostra participació.

FOTOGRAFIES GUANYADORES: ESTIU

El tercer premi:
El Mirall de l'anima - Efrén Soler Mateu


 

El segon premi:
Allà dalt - Aurelia Sans Rontein


El primer premi:
Estany de la Llosa - Sergio Nicolás Fernández


 

FOTOGRAFIES GUANYADORES: HIVERN

El tercer premi:
L'aire gelat del pol nord - Mar Serrallonga Rosell


El segon premi:
Condicions hivernals al Pic Balaitous - Luis de Angulo Neira


 

El primer premi:
Aiguille du Chardonnet sota la llum de la lluna - Aleix Llovera Martí


 

Avui mateix farem el comunicat als guanyadors que l'entrega dels premis la farem el dijous 24 d'octubre a la jornada de TARDOR MADTEAM.
En cas que no pugui assistir, ja veurem com gestionem l'entrega.


MARXA NÒRDICA a " La Marxa dels Roures “

Dins de la "Marxa dels Roures" a celebrar entre els dies 26-27 d'Octubre de 2019, hem introduït aquest any la " MARXA NÒRDICA ( Nordic Walking ) " que esperem sigui d'interès per a tots els amants d'aquesta modalitat esportiva.

Aprofitant l'ocasió cal recordar que "La Marxa dels Roures" té multitud de proves preparades i que també poden ser d'interès per al vostre Club.

Carreras, Distancies y desnivell de la " MARXA DELS ROURES " :
Canicros - 8 km, Desnivell 130 m
Roures caminada - 10 km, Desnivell 500 m
Petita marxa dels Roures - 16 km, Desnivell 870 m
Roures Clàssica - 27 km, Desnivell 1500 m
Marató del Roures - 48 km, Desnivell 2800 m
Roures Extrem - 105 km, Desnivell 7000 m
Roures fanatic - 130 km, Desnivell 8500 m
Marxa nòrdica - 13 km, Desnivell 285 m

Inscripcions: www.kupeka.com

Us esperem

Xavier Torres ( xavier.torres@alliberadrenalina.com )
C.E. Alliberadrenalina
Secció Marxa Nòrdica
Tarragona


Projecció MALEÏDA dia 28 de novembre

Brillant film documental, dirigit i produït pel soci del Madteam l'Albert Naudin. Un film narrat per en Bernat Gasull, autor del llibre "Maleïda", i protagonitzat per en Santi Pocino i Lluís Soler, interpretant Mossèn Cinto Verdaguer.

Al film, coneixerem la vessant més muntanyenca de l'il·lustre personatge català, de ben segur molt conegut per la seva obra literària, però no pas per les seves proeses pirinenques viscudes als estius de 1882 i 1883. Tot plegat una història sorprenent però alhora amagada, que ara rescatem mitjançant aquest film documental de fets reals.

Presentació: Albert Naudín – Director i Productor

Projecció organitzada conjuntament amb la UEC de Barcelona


Últimas publicaciones

Archivo