Madteam

Promoció Oferta Octubre 2017: Club Excta. Madteam - CampBase

Estimats socis, seguint amb els acords de CampBase i el club, us donem a conèixer una nova oferta exclusiva pels SOCIS, vàlida de l'1 fins al 10 d'octubre 2017.
Únicament 10 primeres unitats de venda de cada article, a través de la Botiga Online Madteam-CampBase


Estimados socios, siguiendo con los acuerdos de CampBase y el club, os damos a conocer una nueva oferta exclusiva para los SOCIOS, válida del 1 al 10 de octubre 2017.
Solo las 10 primeras unidades de cada producto, a traves de la Tienda Online Madteam-CampBase



Les compres efectuades a la Botiga Madteam-Camp Base, o a la botiga física (Sant Cugat, C-17 o Vitòria) generen un ràpel del 2% de retorn al club en forma de material per les seccions i l'escola. A les botigues físiques, recordar sempre presentar el carnet com a soci del club.
Si no disposes d'ell o s'extraviat, posa't en contacte amb nosaltres (info@madteam.org) per enviar-te un duplicat.


Tardor formativa 2017

Tardor Formativa 2017

Us presenten un recull d'activitats formatives per aquesta tardor 2017.

Curs d'Escalada nivell 2 (via llarga)
Dies 30 setembre i 1 d'octubre 2017
Més detalls: https://www.madteam.org/activitats/curs-d-escalada-nivell-2-via-llarga

Curs d'iniciació progressió crestes
Dies 7 i 8 d'octubre 2017
Més detalls: https://www.madteam.org/activitats/curs-d-iniciacio-progressio-crestes

Curs de Muntanyisme
Dies 7 i 8 d'octubre 2017
Més detalls: https://www.madteam.org/activitats/curs-de-muntanyisme-6

Curs d'Escalada nivell 1 (iniciació)
Dies 11 i 12 novembre 2017
Més detalls: https://www.madteam.org/activitats/curs-d-escalada-nivell-1-iniciacio

Taller d'Orientació
Dies 23 i 26 novembre 2017
Més detalls: https://www.madteam.org/activitats/taller-d-orientacio

Des de Madteam pensem que una formació de qualitat és bàsica tant per introduir-se en noves disciplines com per a perfeccionar coneixements i anar una mica més enllà a l'hora d'afrontar les nostres activitats tant a nivell tècnic com en seguretat.

La nostra màxima és el compromís amb la formació i ho demostrem presentant uns cursos dissenyats pels nostres guies i tècnics titulats.

Esperem que us agradin.
C.E. Madteam


Estades d’activitat competitiva – Curses per muntanya 2017

Dins del programa d’estades de la FEEC per fomentar els esports de muntanya entre els més joves, trobem les estades d’activitat competitiva. Aquestes estades, que canvien de disciplina esportiva anualment, pretenen introduir en el món de la competició a joves que habitualment practiquin l’esport escollit, però que no acostumin a competir.

Del 12 al 15 d’octubre, Espinavell, a la vall de Camprodon, acollirà aquestes estades amb tots aquells socis i sòcies d’entitats excursionistes adherides a la FEEC amb edats compreses entre els 14 i els 17 anys i amb carnet federatiu que vulguin començar a córrer curses per muntanya.

Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la FEEC.

Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el 20 de setembre de 2017.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 100 € i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i el de tornada a casa aniran a càrrec de cada participant. Cada un, haurà de portar el seu propi material, com calçat esportiu, roba tècnica, impermeable, sistema d’hidratació, pulsòmetre, màrfega per fer exercicis, etc. Amb la confirmació de les places s’especificarà el material.

La setmana prèvia es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934.120.777 ext. 2.


Estades de barrancs 2017

De l’11 al 15 d’octubre es duran a terme les estades de barrancs per a joves federats d’entre 18 i 25 anys. La zona escollida és Grenoble, als Alps francesos entre els Parcs Naturals Regionals de Vercors i la Chartreuse, lloc idoni per gaudir de la pràctica de barranquisme pels seus barrancs amb diferents nivells (des de V3a3III a V6a3IV) i les seves impressionants cingleres, parets, cascades, sifons, coves, estrets, gorgs profunds i escarpes abruptes.

L’objectiu principal de les estades és adquirir els coneixements suficients per progressar amb seguretat i autonomia per barrancs de fins a nivell mig de dificultat dotant als participants de recursos tècnics i de seguretat per superar qualsevol situació que es pugui donar en un barranc d’aquest tipus. Per assolir-los es plantegen les activitats de forma progressiva, amb explicacions prèvies al refugi i sobre el terreny i escollint els barrancs de menys a més dificultat.

Hi haurà un màxim de 8 places i no es realitzaran si no s’arriba als 7 inscrits, aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació, tanmateix si hi hagués més sol·licituds que places tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la FEEC.

Els joves interessats en participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.catEl termini de recepció de sol·licituds serà el dia 20 setembre 2017.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 100 € i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments aniran a càrrec dels participants, tant els d’anada i tornada com les aproximacions que es puguin fer durant les estades.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per més informació, contactar per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934.120.777 ext. 2.


Promoció Oferta Setembre 2017: Club Excta. Madteam - CampBase

Estimats socis, seguint amb els acords de CampBase i el club, us donem a conèixer una nova oferta exclusiva pels SOCIS, vàlida de l'1 fins al 10 de setembre 2017.
Únicament 10 primeres unitats de venda de cada article, a través de la Botiga Online Madteam-CampBase


Estimados socios, siguiendo con los acuerdos de CampBase y el club, os damos a conocer una nueva oferta exclusiva para los SOCIOS, válida del 1 al 10 de septiembre 2017.
Solo las 10 primeras unidades de cada producto, a traves de la Tienda Online Madteam-CampBase


Últimas publicaciones

Archivo