Al Madteam estem encantats de col·laborar en l'estrena a Barcelona del documental "I l'Àliga vola. K2 hivernal, Sergi Mingote" de l'Albert Barceló.

La projecció es farà als cinemes Bosque el dia 7 de juny a les 20:00 i inclourà una xerrada del director i companys i família del Sergi. 

 

Sergi Mingote va perdre la vida al K2 en un fatídic accident el 16 de gener de 2021. Tres anys després, Albert Barceló Casals ha pogut reunir la força i l’energia per acabar el documental que narra l’última expedició del seu company i amic.

El documental parteix de la reflexió al voltant dels motius de l’atracció pel risc en el món de l’alpinisme. Com ho viuen els familiars de la persona que decideix emprendre una expedició? Què els empeny a sobrepassar els límits d’un mateix i a plantejar-se reptes cada vegada més inassolibles?

K2 hivernal, l’última gesta de Mingote narrada per qui va ser el seu documentalista de capçalera. Barceló, va acompanyar a Mingote en moltes de les seves expedicions i va relatar a través dels seus documentals totes les conquestes dels últims 25 anys.

COMPRAR ENTRADES