Madteam

La FEEC publica els preus per les llicències federatives de l’últim quadrimestre

Com cada any, i a partir del dia 1 de setembre i fins al 31 de desembre 2020, es procedirà al reajustament i modificació dels preus de les llicències federatives per a l’últim quadrimestre del 2020. Totes les llicències tramitades a partir d’aquesta data ja comptaran amb el preu per a l’últim quadrimestre.

Cal recordar que el preu de les llicències federatives de la modalitat E, que corresponen a les expedicions de muntanya de més de 7.000 metres i zones polars, donades les especials característiques d’aquestes activitats, no es veurà modificat.

El soci o sòcia que ja tingui l'assegurança des del gener o més tard no l'afecta per res.

La sol·licitud es pot gestionar a través de la nostra pàgina web (llicències 2020), a partir del dia 1 de setembre, on trobareu els nous preus.

Qualsevol dubte o consultar, contacta amb nosaltres a info@madteam.org

Així, els nous preus a partir de setembre seran:

Preus FEEC

  • Sub-14 C: 4,50 euros
  • Sub-14 D: 12 euros
  • Sub-17 D: 28,30 euros
  • Sub-17 C: 8,40 euros
  • Sub-18 A: 23 euros
  • Sub-18 B: 39,60 euros
  • Sub-18 C: 56,50 euros
  • Sub-18 D: 82,90 euros
  • Sub-18 E: –
  • Majors A: 38 euros
  • Majors B: 52,60 euros
  • Majors C: 71,80 euros
  • Majors D: 97 euros
  • Majors E: 887,80 euros
  • Sub-18 Muntanya Plus A: 29,40 euros
  • Sub-18 Muntanya Plus B: 47,70 euros
  • Sub-18 Muntanya Plus C: 63 euros
  • Sub-18 Muntanya Plus D: 82,20 euros
  • Sub-18 Muntanya Plus E: –
  • Majors Muntanya Plus A: 45,50euros
  • Majors Muntanya Plus B: 61 euros
  • Majors Muntanya Plus C: 78,80 euros
  • Majors Muntanya Plus D: 106,80 euros
  • Majors Muntanya Plus E: 902,80 euros

Preus amb habilitació FEDME
Als preus de les llicències federatives de la FEEC per a l’últim quadrimestre, cal afegir-hi la corresponent tarifa per a poder-les habilitar a l’àmbit estatal:

  • Sub-14: +1,20 euros
  • Sub-17: +5,60 euros
  • Sub-18: +5,60 euros
  • Majors (setembre): +11,95 euros
  • Majors (d’octubre a desembre): +8,00 euros
Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-feec-publica-els-preus-per-les-llicencies-federatives-de-lultim-quadrimestre/

Les oficines de la FEEC seguiran obertes amb cita prèvia

Seguint les recomanacions aprovades en la resolució SLT 1746/2020 de 17 de juliol de 2020 per part del Govern de la Generalitat i que afecten a la comarca del Barcelonès on es troben situades les nostres oficines, s’han pres la decisions següents:

  • Mantenir obertes les nostres oficines al públic, però atenen només amb cita prèvia, per tal de evitar més d’una visita en el mateix moment. Visites que només ocuparan l’espai de recepció. La cita prèvia es pot demanar trucant al 93 412 07 77 o per correu electrònic a feec@feec.cat
  • No permetre als voluntaris, membres de comitès, etc. l’activitat en els locals de la FEEC, utilitzant per això les videoconferències, amb l’ajuda tècnica si s’escau dels nostres informàtics.
  • Treball presencial del 50% de la plantilla i telemàtic de l’altra 50% en setmanes alternatives.
  • Mantenir els protocols de prevenció activats a les nostres oficines seguint la normativa vigent.
  • Aquesta situació es revisarà novament el divendres 24 o abans en cas de canvis de les circumstàncies especials i posteriorment amb caràcter setmanal si es manté la situació actual al Barcelonès.
  • Es recorda que a data d’avui es manté l’Assemblea a Girona, que no està afectada per les reglamentacions actuals. Hem d’insistir també en que totes aquestes actuacions, poden canviar ràpidament en funció de les instruccions que es rebin des del Govern, ja que estem en una situació totalment anòmala.
Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/les-oficines-de-la-feec-seguiran-obertes-amb-cita-previa/

La FEEC demana seguir les mesures establertes des del Govern

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya se suma a les recomanacions del Govern i demana que se segueixin les mesures establertes des dels diferents departaments de la Generalitat.

Una de les principals recomanacions demana a la ciutadania quedar-se a casa si no és per motius essencials. Aquesta mesura afecta a les comarques del Segrià, la Noguera i a les poblacions de l’àrea metropolitana de; Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, St. Joan Despí, St. Boi de Llobregat, Cornellà, St. Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet, Montcada i Reixach, Sta. Coloma de Gramenet, St. Adrià del Besós i Badalona.

Queda prohibit en aquestes zones les trobades o reunions de més de 10 persones tant en l¡àmbit privat com en l’àmbit públic, excepte activitats laborals o el transport públic. També es prohibeixen, les activitats culturals, d’espectacles públics, recreatives, esportives i d’oci nocturn. Els casals d’estiu, estades o colònies segueixen de moment permeses.

Des de la FEEC recomanem seguint les indicacions del Govern que aquest cap de setmana els federats i federades d’aquests territoris evitin anar a fer muntanya en territoris que no siguin dins la seva mateixa ciutat.

Un cop més també recomanem a tots i totes els que fan muntanya que segueixin els diferents consells de seguretat per gaudir de les activitats a la muntanya de forma segura i minimitzar riscos.

Així remarquem també que per a realitzar qualsevol activitat de muntanya fora de les regions anteriorment anomenades des de la FEEC es van dissenyar protocols d’actuació conjuntament amb la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física. Aquests protocols són d’obligat compliment en les activitats organitzades des de la FEEC i recomanacions per a la resta per poder complir les mesures sanitàries correctes. A més a més els participants de sortides, marxes, trobades o activitats diverses han de signar el full d’autoresponsablitat.

Recordem així també que la llicència federativa de la FEEC seguirà en funcionament en qualsevol cas.

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-feec-demana-seguir-les-mesures-establertes-des-del-govern/


Taula sectorial de l'Esport - ETAPA REPRESA NP/FAQs/INFO

Benvolguts, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) ha elaborat un document de preguntes freqüents (FAQS) i una infografia amb l’objectiu d’aclarir a la ciutadania i el teixit esportiu català els dubtes sobre la posada en marxa del Pla sectorial en aquesta fase. Els dos documents son una eina que recull les mesures pel desenvolupament de l’esport i l’activitat física en aquelles zones del territori que es troben en aquesta etapa i no tenen limitacions específiques.

Recordeu que tota la informació sobre les fases del desconfinament la podeu trobar al WEB de la SGEAF. Estem a la vostra disposició per qualsevol aclariment.

Jordi Merino i Urbano
President FEEC


Col·laboració de la FCE en l'estudi de mascaretes en la pràctica esportiva

Estudi de l'eficàcia de les mascaretes en la prevenció de la infecció de la COVID19 en l'esport.

L'equip mèdic del Consell Català de l'Esport, esta analitzant la pràctica esportiva amb diferents mascaretes: quirúrgiques, FPP2, cintes tubulars (buff), per determinar els seus efectes en els esportistes.

Avui han començat les proves d'esforç amb les mascaretes cedides per la FCE, les quals son mascaretes de la firma RODCLE i les cintes tubulars de la FCE de la firma Tuga.

Si voleu més informació podeu consultar l'article publicat fa unes setmanes.Esperarem nous resultats.

Font de la noticia: https://www.espeleologia.cat/ca/actualitat/col-laboracio-de-la-fce-en-l-estudi-de-mascaretes-en-la-practica-esportiva/


Estades d'escalada al refugi d'Agulles (FEEC)

El Refugi d’Agulles de Montserrat, acollirà les estades d’escalada per a joves d’entre 14 i 17 anys, que es duran a terme del 6 al 9 d’agost. Els joves que vulguin participar-hi han de ser socis d’una entitat excursionista i disposar de la llicència federativa.

Alguns dels objectius d’aquestes estades, serà transmetre als joves els coneixements de seguretat necessaris per a la pràctica de l’escalada, conèixer les diferents modalitats i les singularitats del Parc Natural de Montserrat.

Hi ha un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindran preferència aquells esportistes que no hagin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat en primer lloc i en altres estades de la FEEC en segon.

Els joves interessats en participar-hi han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari. Per a preinscriure’s s’haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 23 de juliol de 2020.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 307 euros i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. El desplaçament fins al lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades per videoconferència, la FEEC farà arribar els link de la reunió a tots els participants. En aquesta reunió, es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934 120 777 – ext. 2.

Laia Erra
Àrea de Formació i ECAM


Últimas publicaciones

Archivo