Madteam

Convocatòria a les proves d'accés al CTEEC

L’Àrea Tècnica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) obre la convocatòria a les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Escalada de Catalunya (CTEEC) fins al 10 de gener.

El CTEEC de la FEEC té la missió de preparar esportistes d’alt nivell per a la competició i formar-los igualment en els valors humans, així com hàbits esportius, higiènics i dietètics.

Els esportistes del CTEEC podran gaudir d’instal·lacions i entrenaments dirigits per un equip directiu i tècnics de la FEEC, amb l’objectiu de formar un grup competitiu i representatiu a nivell català.

Les sol·licituds d’inscripció es poden fer arribar a l’Àrea Tècnica de la FEEC juntament amb la documentació que es requereix, fins al 10 de gener de 2017, a través de l’adreça electrònica ana.casanova@feec.cat

Les proves de selecció es duran a terme el 14 de gener de 2017 a la sala d’escalada Ingravita d’Igualada (Carrer de Sebastià Artés, 29, 08700 Igualada) de 10:00 a 14:00 hores.


Convocatòria a les proves d'accés a monitors i instructors

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) de la FEEC han convocat les proves d’accés a monitors d’excursionisme i instructors de les especialitats d’excursionisme, alpinisme i esquí de muntanya, pel cap de setmana del 21 i 22 de gener.

Les proves per a monitors d’excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb carnet federatiu, que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment. El detall de les proves a realitzar per accedir a cada especialitat es poden trobar a la pàgina web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Els resultats obtinguts en aquestes proves d’accés tindran validesa durant les dues temporades posteriors a la data de realització d’aquestes (24 – 25 mesos posteriors). Així, les persones que estiguin interessades en obtenir el títol podran presentar-se a aquestes proves i, un cop superades, realitzar el curs en els propers dos anys o dues convocatòries.

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de presentar a l’Àrea de Formació – ECAM el full d’inscripció i tota la documentació que s’hi especifica. Es pot entregar personalment a la seu social de la FEEC (Rambla 41 pral. 08002 Barcelona), o enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a area.formacio@feec.cat. El termini de presentació és el 8 de gener i no s’admetrà cap sol·licitud amb documentació incompleta ni fora de termini.

Les taxes d’inscripció a les proves són:

  • Aspirants a monitors d’excursionisme: 30 euros
  • Aspirants a instructors d’excursionisme: 50 euros
  • Aspirants a instructors d’alpinisme i esquí de muntanya: 70 euros

Les proves tan sols es realitzaran si hi ha un mínim de 10 inscrits en el cas dels monitors i un mínim de 6 inscrits en els casos dels instructors de cada especialitat.

Les proves d’accés són el primer pas de la formació federativa, que té com a objectiu formar les persones que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia Federació.


Curs de Medicina i Socors de Muntanya 2017

El Curs de Medicina i Socors de Muntanya ha obert avui les inscripcions per al 2017. Aquestes es poden formalitzar des del web fins al 20 de gener i enguany existeix la possibilitat d’escollir entre el pagament únic o fraccionat.

Aquest curs, que se celebrarà del 31 de gener al 4 d’abril, està organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya (CEC), el Club Excursionista de Gràcia (CEG) i la Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona (UEC), amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Per poder inscriure-s’hi cal ser major d’edat i disposar d’una llicència federativa C o superior.

La formació està estructurat en sessions teòriques i tallers pràctics, tant a l’aula com a la muntanya. El principal objectiu és donar a conèixer i sensibilitzar sobre els perills i riscos que pot comportar la pràctica de les activitats en el medi natural a fi de prevenir-los. La idea és proporcionar els coneixements teòrics i pràctics bàsics necessaris per tal que es pugui actuar amb la màxima autosuficiència possible en una situació d’emergència.

Per a més informació es pot consultar el web del Curs de Medicina i Socors de Muntanya o el Díptic informatiu del Curs de Medicina i Socors de Muntanya.

Clica a la imatge per fer-la més gran


Últimas publicaciones

Archivo