Zona privada
Madteam

Benvinguts a la secció de Barrancs del C.E. MADTEAM

El descens de barrancs és un esport de muntanya que actualment té una forta implantació i que contempla les clàssiques activitats de muntanya, hi conflueixen tècniques diferents (les que són pròpies de l'espeleologia o de l'escalada) i el contacte amb la natura és realment atractiu.

Aquest projecte té la intenció de, amb la vostra col·laboració, sense la qual no té sentit la present, realitzar activitats mensualment periòdiques de sortides de club, no només amb la intenció de donar a conèixer el medi, si no, en sumar els coneixements tècnics per el desenvolupament d’aquesta lúdica activitat i respectuosa amb el medi natural.

El barranquisme és un esport que requereix d'unes bones tècniques de desenvolupament en el medi en que es practica i d’una bona preparació física acord amb l'activitat, també, uns materials per gaudir-lo amb unes garanties de seguretat.

La secció de barrancs té l’objectiu de donar a conèixer totes aquestes tècniques per tal de formar-nos en l'autonomia d’aquesta disciplina.

El barranc és un món diferent per a cada persona, cada lloc i cada instant de temps ens donen l'oportunitat de viure un moment diferent, el ritme de descens ens permet percebre diferents sensacions i cadascú de diferent manera en el seu propi món.

Volem compartir amb tots vosaltres aquesta experiència.

Us esperem per gaudir dels nostres rius!!!

 


Últimas publicaciones en el muro

Ir al muro  

telegram Apuntate al Telegram de la sección

Haz login como miembro del club para acceder a esta opción.


Próximas actividades

De momento no hay ninguna actividad programada en esta sección.


Socios que forman la sección