Madteam

VACANCES: Fes els tràmits de l'assegurança abans de marxar!!

En pocs dies estarem a l'estiu moment on aprofitarem a fer aquelles activitats a la muntanya que més ens agraden. Molts de nosaltres sortim fora de casa nostra i busquem llocs més llunyans per a practicar aquestes activitats.

És el moment d'organitzar el material, l'allotjament i la nostra assegurança.

"Ara m'adono que vaig demanar la modalitat C i vull anar als Alps. Que he de fer?"

La modalitat A i B només té cobertura a Espanya, Pirineu francès, Andorra i Portugal, amb la C la cobertura s'ampliar al Marroc.

Per anar a qualsevol lloc d'Europa o més lluny, necessitaràs la modalitat D. Si tens una inferior (A, B o C) caldrà que l'ampliïs per poder obtenir la D.

Aquesta tramitació te l'hem de fer nosaltres. S'ha de pagar la diferència de preu entre la modalitat que tens i la que necessites. Ho fem ràpid.

NO DEIXIS PER A L'ÚLTIM MOMENT LA TRAMITACIÓ DE LA TEVA ASSEGURANÇA I PREVEU EL QUE PUGUIS NECESSITAR.

El mes d'agost estarem, però amb limitacions...potser no cada dia.

Si vols anar als Alps o algun altre lloc del món aquest estiu, posat en contacte amb nosaltres a info@madteam.org, com més aviat millor, i et farem l’ampliació de la llicència federativa, perquè puguis anar segur a fer les teves activitats aquestes vacances.

Qualsevol dubte o consultar, aquí estem.
Salutacions cordials
C.E. Madteam


Preus de les llicències federatives per a l'últim quadrimestre del 2019

 

Com ja sabeu, des de el dia 1 de setembre i fins al 31 de desembre 2019, s'ha fet una modificació dels preus de les llicències federatives per a l’últim quadrimestre del 2019.

Totes les llicències tramitades a partir d’aquesta data ja comptaran amb el preu per a l’últim quadrimestre.

Aquests preus són vàlids a partir de l'1 de setembre, només per les persones que es vulguin federar a partir d'aquesta data (1 setembre fins a 31 desembre 2019), el soci o sòcia que ja tingui l'assegurança des de el gener o més tard no l'afecta per res.

La sol·licitud és pot gestionar a través de la nostra pàgina web (llicències 2019), a partir del dia 2 de setembre.

Qualsevol dubte o consultar, contacta amb nosaltres a info@madteam.org

Descarregar l'arxiu (en PDF)


Curs de monitor de marxa nòrdica

Com a novetat per aquest 2019, l’Àrea de Formació i ECAM convoca un curs de Monitor de Marxa Nòrdica durant els mesos de setembre-octubre.
El curs federatiu de Monitor de Marxa Nòrdica constarà de 2 blocs i un període de pràctiques.

* El bloc comú: serà de muntanya, constarà de 24h de formació presencial i semi presencial i un període de pràctiques de 45h. Amb aquesta formació es pretén que el soci conegui les principals nocions per moure’s per la muntanya de manera segura. (PREU: 75€)

* El bloc específic: serà de Marxa Nòrdica i constarà de 24h de formació presencial i semi presencial i un període de pràctiques de 45h . Amb aquesta formació es pretén que el soci federat conegui els principals continguts de la Marxa Nòrdica. Per accedir aquest bloc els aspirants hauran de realitzar una prova d’accés. (PREU:75€)

Requisits d’accés:
--> Tenir el carnet federatiu de la FEEC del 2019.
--> Haver superat les proves d’accés al curs (només per la part de Marxa Nòrdica)

La prova d’accés del Bloc Específic de Marxa Nòrdica es farà el dissabte 14 de setembre de 2019 a la Plaça Mireia, de Esplugues del Llobregat. És obligatòria per tothom i no pot ser convalidada.

Calendari del curs:
- Bloc Específic de Marxa Nòrdica: Divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 de setembre.
- Bloc Comú de Muntanya: Divendres 11, dissabte 12 i diumenge 13 d’octubre.

Més detalls: http://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=fitxa_esdeveniment&id_esdeveniment=758


XXXII PUJADA AL PORT DE SALAU

Cada primer diumenge d’agost celebrem una jornada festiva al Port de Salau (Pallars Sobirà) a 2.100 metres d’altitud. Catalans i occitans pugem a peu aquest port de muntanya i reivindiquem el Pirineu com a punt d’unió entre una banda i l’altra, tot això mentre gaudim de la natura i de la música.

És la festa per la llengua i l’amistat occitano-catalana en un entorn inoblidable!
Adjuntem el programa amb tots els actes previstos.

Podeu fer la vostra reserva per a l'autocar (des de Barcelona, 8h30 plaça Universitat) i l’allotjament a Esterri.

Atenció!! L’accés amb vehicle per pista des de l’aparcament de Perosa fins al port de Salau estarà restringit excepte vehicles degudament autoritzats.

Més informació i inscripcions: CAOC - Cercle d'Agermanament Occitano Català
Providència, 42 / 08024 BARCELONA / 93.284.36.34 / www.caoc.cat


Cursa del Margalló

La 25ª Cursa del Margalló és molt més que una cursa atlètica de muntanya. És un esdeveniment esportiu pensat per tota la família amb jocs, curses per totes les edats, caminada popular i una botifarrada final. Amb tot esperem fer-te gaudir de l’esport i del magnífic territori d’Olivella.

El 13 d'octubre torna una de les curses més clàssiques del calendari català, la Cursa del Margalló d'Olivella en la seva 25ª edició. I enguany ho farà amb nous recorreguts per senders i pistes amb pendents poc exigents i sense zones tècniques. Les curses ideals per començar la temporada després de l'estiu i perfectes per qui vulgui iniciar-se en les curses de muntanya. Igual que l'any passat, ho tindrem tot centralitzat al Camp de Futbol d'Olivella i pensat perquè tota la familia ho passi molt bé.

I no és poc el que t'oferim:

- Cursa 22K / 22km 600+ / 200 places.
- Cursa 12K / 12km 250+ / 300 places.
- Caminada / 12km 250+ / 250 places.
- Curses Infantils (cross) / 100 places.
- Activitats infantils gratuites.
- Botifarrada i avituallament a l'arribada.
- Bossa-obsequi amb samarreta tècnica de qualitat Craft.

Les curses transcorren per boniques pistes i corriols del Massis del Garraf, dins el terme municipal d’Olivella. Per la seva baixa dificultat tècnica són ideals per iniciar-se i agafar gust a les curses de muntanya.

Com a novetat hem escurçat els dos recorreguts dels últims anys, resultant dos recorreguts molt ràpids i poc tècnics amb constants pujades i baixades que et faran volar fins la meta.

Més detalls a la web: https://cursadelmargallo.cat/


Curs de seguretat en muntanya (FEEC)

El Comitè de Seguretat de la FEEC i l’Àrea de Formació i ECAM convoquen un curs de seguretat en muntanya que es durà a terme de juliol a octubre.

L’objectiu d’aquesta formació, oberta a tots els socis d’entitats, és assolir competències i coneixements per dirigir les actituds, accions i comportaments de cada un amb la finalitat de minimitzar i prevenir la sinistralitat a la muntanya.

Les eines i recursos adquirits facilitaran la planificació i disseny d’activitats com a base d’una bona gestió dels riscos a les activitats de muntanya, tenint consciència de la vulnerabilitat i exposició als perills del medi natural i de les capacitats i límits de les persones.

Requisits d’accés:

  • Ser major de 18 anys

Calendari del curs: 
El curs està format per 3 mòduls:

  • Mòdul 1. Seguretat a les activitats de muntanya (online)
  • Mòdul 2. Prevenció i gestió de riscos en muntanya (online i presencial)
  • Mòdul 3. Aplicacions i pràctiques (online)

El calendari es pot consultar al web de la FEEC i pot estar subjecte a algun canvi

Durada del curs: 60 hores

L’assistència a les sortides pràctiques i a l’avaluació és obligatòria i es permet l’absència fins a un 20% del contingut teòric.

Places: Hi ha un màxim de 30 places i el mínim per fer el curs és de 12 inscrits

Lloc: Els llocs on es realitzaran les sessions teòriques i les sortides pràctiques es podran trobar al web de la FEEC, juntament amb el programa del curs.

Preu: El preu del curs és de 30 euros per als federats i 50 euros per als no federats. La quarta vegueria ha subvencionat el curs a les seves entitats amb un cost de 5 euros.

Inscripció: Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC. El termini d’inscripció del curs serà el 26 de juliol i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament.

Tots els alumnes rebran la documentació del curs i la informació detallada abans de l’inici d’aquest.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar fins al 26 de juliol a través del web de la FEEC.

Per a més informació podeu enviar un correu a area.formacio@feec.cat o trucar al 934120777.


Últimas publicaciones

Archivo