Presentació del llibre a càrrec de l'autor i editor Enric Soler i Raspall de Tushita Edicions i d'Oriol Massó, muntanyenc i representant de la Llibreria Horitzons.
Dimarts 31 de maig a les 8 del vespre.
Preguem confirmació d'assistència a info@llibreriahoritzons.com

L'any 1907 Josep Puig i Cadafalch i el seu equip (format pel mossèn Josep Gudiol, el fotògraf Adolf Mas, el jurista Josep Guillem Maria de Brocà i l'arquitecte Josep Goday) emprenen un emocionant viatge en el temps. Des de Luishon fins a Roda d'Isàvena, recorren quatre valls pirinenques plenes d'interessants vestigis romànics que de seguida s'apressen a mesurar, inventariar, dibuixar i fotografiar.



Més de cent anys més tard, l'Enric Soler es posa en camí i ressegueix les seves petges, buscant entre les pedres dels senders els anhels dels quatre expedicionaris... Inevitablement, topa amb les passes pretèrites d'altres caminants, viatgers i pirineistes que, com ell ara fa, solcaren els antics camins de les muntanyes: Josep Maria Espinàs, Camilo Jose Cela, Núria Garcia Quera o Juli Soler i Santaló, entre d'altres, acompanyen l'Enric, que va fent el seu viatge, suma de tants altres camins, de tants altres caminants... I com a nexe: el bellíssim romànic pirinenc de les quatre valls, transitades per l'equip de la «Missió Arqueològica de 1907.»

A la finalització de l'acte hi haurà signatura de llibres.