Madteam

Proves d'accés a monitors i instructors (FEEC)

T’agradaria ser monitor d’excursionisme o instructor d’excursionisme, escalada o descens de barrancs? Aquesta és la teva oportunitat!

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) convoquen les proves d’accés a monitors d’excursionisme i instructors de les especialitats d’excursionisme, escalada i descens de barrancs, pel cap de setmana del 7 i 8 de març a Collbató.

Les proves per a monitors d’excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb llicència federativa, que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment. El detall de les proves per accedir a cada especialitat es poden trobar a la pàgina web de la FEEC.

Més informació: https://www.feec.cat/noticia/proves-dacces-a-monitors-i-instructors-de-diferents-especialitats-2/


Curs de monitor d'excursionisme d'entitat

L’Àrea de Formació de la FEEC ha convocat un curs de Monitor d’Excursionisme d’Entitat per als propers mesos d’abril a juny. La figura del monitor és la que dona suport en la dinamització de les activitats que organitzen les entitats excursionistes i a la vegada promou les diverses activitats de muntanya que s’hi organitzen. A més, és el primer pas per ser formador benèvol mitjançant la titulació d’instructor de l’especialitat.

Adjunt trobareu la circular amb tots els detalls i el calendari del curs.

https://www.feec.cat/noticia/inscripcions-obertes-pel-curs-de-monitor-dexcursionisme-dentitat/

La inscripció es pot formalitzar fins al 29 de març a través del gestor d'inscripcions de la FEEC.


Proves accés entrenador curses per muntanya

L’Àrea de Formació convoca proves d’accés al curs d’entrenador de curses per muntanya. Aquest curs és una novetat del 2020 i té per objectiu formar les persones que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia federació.

La inscripció i el pagament s’han de realitzar abans del 23 de febrer a través del gestor d’inscripcions de la FEEC.

Les proves es duran a terme el 29 de febrer a les 9 h del matí al Centre de Tecnificació de Ripoll.

Per a més informació podeu consultar el web de la FEEC i/o contactar amb l’Àrea de Formació a través del correu electrònic area.formacio@feec.cat o trucant al 93 412 07 77, ext. 2.

Més informació: https://www.feec.cat/noticia/vols-ser-instructor-de-curses-per-muntanya/


Curs de tècnic de nivell 1 de marxa nòrdica

L’Escola Catalana de l'Esport i la FEEC convoquen un curs de tècnic de nivell 1 en marxa nòrdica. Aquesta és una formació oficial i permet la inscripció directa al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

Per inscriure’s a les proves d’accés, al bloc específic i al període de pràctiques, l’alumne haurà de presentar tota la documentació que s’especifica al full d’inscripció a les proves, a més del full d’inscripció al curs, presencialment a la seu de la FEEC. El termini finalitza el 19 de febrer.

Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea de Formació enviant un correu electrònic a area.formacio@feec.cat o trucant al 934 120 777.

Més informació: https://www.feec.cat/noticia/convocat-el-curs-de-tecnic-de-marxa-nordica/


Calendari raids d'esports de muntanya 2020 (FEEC)

Us adjuntem el calendari de raids d'esports de muntanya per a la temporada 2020.

Arxiu en PDF


Calendari raquetes de neu 2020 (FEEC)

Us adjuntem el calendari de raquetes de neu per a la temporada 2020

Arxiu en PDF


Últimas publicaciones

Archivo