Madteam

Concurs Fotografia de Muntanya - Estiu 2017

Bases i mecànica del Concurs

    

El Club Excursionista Madteam organitza i convoca el Concurs, el qual es regirà pel que disposen les bases:

A) Participants
El Concurs està dirigit a tots els socis del Club Excursionista Madteam. 

Les presents bases són d'obligada acceptació i compliment per a totes les persones que decideixin participar en el concurs.

B) Descripció del Concurs: La temàtica
La temàtica de les fotografies és la realització d’activitats de muntanya estival en el medi natural, per part dels socis del Club.

C) Procediment de participació
Tots els socis concursants a través de la següent direcció foto2017@madteam.cat, podran enviar una única fotografía indicant el seu número de soci, nom i cognoms, número de telf.,correu electrònic i títol de la fotografía que ha de ser de temàtica relacionada amb la muntanya.

Agraïm si podeu enviar la fotografia en tamany original, per poder penjar-la a la web.

No s'admetrà cap fotografia que els drets de propietat intel•lectual no pertanyin íntegrament i sense excepció al propi participant del concurs. 

El termini de presentació de les fotografies estarà obert a partir del dia 29 d’agost al 2 d’octubre 2017 a les 24h.

El Club Excursionista Madteam es reserva el dret de descartar aquelles fotografies que consideri que no mantinguin una relació raonable amb la temàtica del concurs o que resultin ofensives i de mal gust.

D) Selecció del guanyador
El guanyador serà escollit pels mateixos socis del Club Excursionista Madteam, mitjançant una votació que es portarà a terme del 3 al 16 d’octubre. El dia 17 d’octubre es donarà els resultats dels guanyadors. 

E) Premis
S’atorgaran TRES premis; 

1er. Premi:  Motxilla + Samarreta del Club
2n. Premi: Motxilla + Buff del Club
3er. Premi: Samarreta + Buff del Club

F) Lliurament de premis
Un cop tingam els resultat de les votacions, es comunicarà als agraciats.
L'entrega dels premis es realitzarà el dijous 20 d'octubre a la seu de Casa Valencià a Barcelona, situat al carrer Còrsega, 335.

G) Cessió i autorització de drets
La participació en el Concurs suposa la cessió i autorització expressa de tots els drets de propietat intel•lectual i d'imatge sobre les fotografies enviades , de manera que el participant cedeix a CE MADTEAM, sense caràcter d'exclusiva , amb facultat de cessió a tercers, els drets d'explotació de naturalesa intel•lectual, industrial i / o d'imatge que poguessin correspondre o derivar de les fotografies enviades per participar en el Concurs.

CE MADTEAM es compromet a indicar el nom de l'autor cada vegada que es faci ús de les imatges, sempre d'acord amb els límits de la cessió recollida en aquestes bases.

H) Exoneració de responsabilitat
CE MADTEAM queda exonerat, no es fa responsable, respecte de l'incompliment del participant de qualsevol garantia en matèria de drets de propietat intel•lectual, industrial o d'imatge, així com de qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l'incompliment o compliment defectuós pels participants en el Concurs de les presents Bases.

I) Acceptació de les bases
Aquestes Bases s'entenen acceptades pels participants pel fet d'inscriure's en el Concurs. CE MADTEAM es reserva el dret de modificar les condicions del concurs en qualsevol moment, i fins i tot d'anular o deixar sense efecte. En tot cas, es compromet a comunicar les bases modificades a través de la página www.madteam.cat de manera que tots els participants tinguin accés a aquesta informació.

    


VACANCES: Fes els tràmits de l'assegurança abans de marxar!!

Estimats socis i sòcies,

En pocs dies estarem a l'estiu moment on aprofitarem a fer aquelles activitats a la muntanya que més ens agraden. Molts de nosaltres sortim fora de casa nostra i busquem llocs més llunyans per a practicar aquestes activitats.

És el moment d'organitzar el material, l'allotjament i la nostra assegurança.

"Ara m'adono que vaig demanar la modalitat C i vull anar als Alps. Que he de fer?"

La modalitat A i B només té cobertura a Espanya, Pirineu francès, Andorra i Portugal, amb la C la cobertura s'ampliar al Marroc.

Per anar a qualsevol lloc d'Europa o més lluny, necessitaràs la modalitat D. Si tens una inferior (A, B o C) caldrà que l'ampliïs per poder obtenir la D.

Aquesta tramitació te l'hem de fer nosaltres. S'ha de pagar la diferència de preu entre la modalitat que tens i la que necessites. Ho pots tenir llest en 4 dies.

No deixis per a l'últim moment la tramitació de la teva assegurança i preveu el que puguis necessitar.

Et comuniquem que de l'1 al 31 d'agost no ho podrem tramitar, estarem de vacances.

Si vols anar als Alps o algun altre lloc del món aquest estiu, posat en contacte amb nosaltres info@madteam.org com més aviat millor, i et fa rem l’ampliació de la llicència federativa, perquè puguis anar segur a fer les teves activitats aquestes vacances.

Qualsevol dubte o consultar, aquí estem.

Salutacions cordials
C.E. Madteam


Últimas publicaciones

Archivo