Madteam

Festa Major de Setcases: Projectem Cinema de Muntanya

Per la Festa Major de Setcases: Projectem Cinema de Muntanya.
Aquest any, per la Festa Major de Setcases, farem la tercera edició del cicle de "Cinema de Muntanya". Aquest cop amb la col·laboració de TV3 i amb una temàtica més rural.

- Dissabte 1 d'octubre, a les 19:30 h: "Un batlle dels Pirineus" - de la sèrie de TV3 "Viure als Pirineus".
- Diumenge 2 d'octubre, a les 18:30 h: "Tocant el cel" -de la sèrie de TV3 "Rurals", i "Es busca Pastor" -de la sèrie de TV3 "30 minuts".


De los Pirineos al Himalaya, Nepal 2016. Bombers de la Generalitat

Estimados socios, 

Os animamos a colaborar con la compra de esta camiseta para ayudar en el proyecto solidario que promueve el el GRAE!


Langtang Disaster Relief Fund

De los Pirineos al Himalaya, Nepal 2016 es un proyecto solidario llevado a cabo por la ONG Langtang Disaster Relief Fund que está vinculado al Cuerpo de Bomberos de la Generalidad de Cataluña, que quiere aportar su granito de arena en la reconstrucción de las dos valles más devastadas por el terremoto que castigó Nepal el pasado 25 de abril de 2015.Pasado este año, un equipo formado por Bomberos, maestros y médicos, vieron necesario llevar a cabo alguna acción para ayudar dos de los valles más devastadas por el terremoto (Langtang y Dhunche). Los Bomberos son un colectivo vinculado a la montaña y que siempre y son cuando alguien necesita ayuda, valorada la ayuda que habían recibido los habitantes de la zona en los últimos meses, no era suficiente como para retomar sus vidas, se creyó oportuno trabajar en tres líneas de actuación diferenciadas:

- Reparto de material escolar para ayudar en la escolarización de los niños de los valles.
- Atención Sanitaria. Realización de revisiones y atención de urgencias médicas.
- Compra de material para la construcción de nuevas viviendas en la zona más castigada por el desprendimiento, así como realizar la mano de obra para llevar a cabo estas construcciones.

Por este motivo buscamos toda la colaboración posible que apoye este proyecto y contribuya en la ejecución de las tres líneas de actuación preestablecidas.

Hemos puesto a la venta camisetas con el fin de recoger dinero y hacer llegar la colaboración a todas las personas sensibilizadas con el terremoto de Nepal.

El precio de venta es de 12,00€
Comprar camiseta hombre
Comprar camiseta mujer

Comprar samarreta per nens 5 años, 8 años y 12 años

Este proyecto es absolutamente finalista, sin ningún intermediario, el equipo garantiza esta finalidad.

Sin embargo todos los colaboradores del proyecto solidario lo hacemos de forma totalmente altruista.


Concurs de Fotografia de Muntanya 2016

Recull de les imatges aportades pels nostres socis, per participar en el Concurs de Fotografia de Muntanya 2016

01 - aigua maragda

1 - Aigua maragda

02- Calma tensa

03 - Camí a la Pta. Penia (Marmolada)


NOVA SECCIÓ: Qui són els mini-mads?

Us volem donar a conèixer una "nova secció" del Club, els MINI-MADS.

Qui són els mini-mads?
Els més petits de la casa, els fills i filles dels nostres socis….el futur del Club.

Volem arrencar aquesta secció per tal de fer activitats amb els socis infantils, a poquet a poquet arrencarem amb els pares, potser més endavant...els deixarem solets de la mà de monitors responsables com els nostres pares.

Fa temps varem proposar algunes sortides en plan familiar, juntament amb els pares. Erem poquets. Ara ens agradaría tornar a provar-ho, esperem que hi hagui més ambient.

La nostra proposta d’entrada es buscar un grupet de pares i mares amb ganes de sortir amb la canalla a la muntanya, de moment a caminar, potser d’altres ja fan coses altres activitats; escalada, barrancs, ferratas, esquí….

Entre els pares interessats en tirar aquesta secció endavant podem organitzar un calendari d’activitats, sortides o tastets formatius, de la mà dels components de la nostra “futura” escola de muntanya.

Ens podem organitzar per edats, potser alguns començen a caminar, per aixó estaría bé veure les diferents edats i es tablir grups, cada edat te les seves activitats.

Dir-vos que a través de l’Escola de Muntanya del club, estem treballant un programa d’activitats formatives per l’any vinent, de gener a juny 2017 amb tastets de diferentes activitats; barrancs, escalada, espeleología, esquí, raquetes de neu, esquí de pista, orientació, primers auxilis…amb sortides a la neu, bivac a l’estiu, campaments o travessa.

Les ganes hi son, només ens falten els vostres fills i filles i les ganes vostres de implicar-vos, cal pensar que els nostres fills son el futur del club i es ara quan cal inculcar normes de comportament al nostre entorn, a la natura…i que siguin responsables, vagin segurs…i el més important, que gaudeixin del que fan.

Si estas interessat en implicar-te o en participar en una reunió informativa, omple el formulari que trobaras en el seguent enllaç, et tindrem en compte.

http://bit.ly/2cNhiuS

Els Mini-Mads, comencen a caminar.

Gràcies!!

L’Ajuntament de la Torre de Capdella ofereix descomptes per als federats al telefèric de la Vall Fosca

Des de mitjans de setembre els socis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), podran gaudir d’un descompte en el preu del tiquet del telefèric de la Vall Fosca, que dóna accés al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici pel Pallars Jussà.El telefèric de la Vall Fosca, l’únic a la zona sud dels Pirineus, funciona del mes de juliol fins a finals de setembre, i dóna accés a una zona amb més de 30 estanys, on es poden fer excursions per a tot tipus de públics, des dels caminadors més experts, fins als que tot just s’inicien en el món de la muntanya. Per aquesta zona passa el GR11, que enllaça amb la zona d’Espot i de la Vall de Boí, i la coneguda travessa de Carros de foc, que a la Vall Fosca passa pel refugi de Colomina.

Al punt d’arribada del telefèric de la Vall Fosca a Estany Gento (2.200 m), es troba el centre d’informació del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, on durant els mesos d’estiu es pot visitar l’exposició permanent sobre l’aigua, rebre informació i participar als tastets de natura que s’hi ofereixen de dilluns a divendres per conèixer millor aquesta zona del Parc.

UN TELEFÈRIC AMB MOLTA HISTÒRIA

El telefèric de la Vall Fosca es va instal·lar als anys 80 per poder transportar material per a la construcció de la central de Sallente. És per això que pot transportar molt pes, fins a 25 tones, i és per això també que circula a una velocitat molt lenta, 1m/s.

Uns anys després de la seva instal·lació i en acabar les obres de construcció de la central, l’Ajuntament de la Torre de Capdella va signar un conveni per poder-ne fer ús turístic a l’estiu. Actualment, més de 25 anys després, el telefèric ens ofereix l’experiència única de pujar a 2200 m en poc més de 10 minuts i accedir a una espectacular zona del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Museu Hidroelèctric de Capdella

Es pot aprofitar l’estada a la Vall Fosca per visitar el Museu Hidroelèctric de Capdella, que aquest any celebra 101 anys de la posada en marxa de la primera màquina. El Museu explica el paisatge de la zona dels estanys, les actuacions que s’hi van fer per construir la central fa 101 anys i els canvis que va suposar per la gent del territori (educació, oci, comunicacions, etc.).


Últimas publicaciones

Archivo