Madteam

6a Marxa del Setge de Cardona

El proper 17 de març es durà a terme la 6a Marxa del Setge de Cardona, la segona del CCCR 2019.

Una caminada de 52 km i 4.574 m de desnivell acumulat. També hi ha la possibilitat de fer-ne una de més curta, de 31 km i 3.020 m de desnivell acumulat, que també serveix d'escapatòria si cal pels que volen fer la llarga i  després del tercer avituallament decideixen que ja en tenen prou, o a l'inrevés, els que volen fer la curta i després es veuen amb cor d'allargar-ho.

Pàgina web de la Marxa del Setge de Cardona: http://camalic.cat/marxa_setge/

Facebook de la Marxa del Setge de Cardona: https://www.facebook.com/Marxa-del-Setge-de-Cardona-600401300041132/?ref=settings

Inscripcions: http://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=inscripcio&id_esdeveniment=667&crea_nou=1

Traçat marxa llarga

Traçat marxa curta


Estades d’esquí de muntanya 2019 (FEEC)

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca les Estades d’esquí de muntanya per a joves federats de 14 a 17 anys, del 19 al 22 d’abril al refugi de Pleta del Prat.

L’objectiu principal de les estades és que els joves puguin assolir un nivell suficient per realitzar sortides fàcils d’esquí de muntanya. Això es durà a terme combinant la sortida guiada amb tallers teoricopràctics de seguretat i progressió. També es treballaran els hàbits esportius i es fomentarà la convivència entre els participants.

Per participar-hi cal tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, a més de ser membre d’una entitat excursionista i disposar de la llicència federativa de l’any en curs (modalitat D).

Hi ha un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la mateixa especialitat en primer terme, i en altres estades en segon.

Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 24 de març de 2019.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció és de 180 euros i cobreix les despeses d’allotjament, les dietes, els instructors i el cremallera. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i la tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior a l’inici de les estades es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC. El dia i l’hora es concretaran més endavant. Serà un moment de trobada entre els joves i els instructors acompanyants, on es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats. Caldrà venir acompanyat del pare, mare o tutor.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a estades@feec.cat o trucar al 934 120 777 – extensió 2.


“100 Cims” convoca el Premi literari i el concurs Fotocims

El Comitè dels “100 Cims” obre el període de presentació de les obres per als dos concursos que enguany arriben a la desena edició.

D’una banda, el concurs de fotografia “Fotocims” busca una imatge de qualsevol motiu relacionat amb alguna de les 308 muntanyes que figuren al llistat de cims. Enguany hi ha un premi especial a la fotografia més original d’un element del cim, ja sigui natural o artificial. Es poden fotografiar cartells, creus, pedrons, fites, plaques, edificis… de qualsevol cim del llistat. El termini per presentar les obres finalitza el 21 d’abril.

D’altra banda, el premi literari “100 Cims” feec-100-cims-300x200crida a participar amb obres també relacionades amb els cims del llistat. Els relats poden descriure les impressions, vivències, sensacions o aventures que s’han experimentat en assolir un dels cims o la descripció literària de l’ascensió. En aquest cas, els interessats poden lliurar les seves obres fins l’1 de maig.

Poden participar-hi tots els federats amb llicència federativa vigent, independentment de la seva participació al repte dels “100 Cims”. Els treballs s’han d’enviar a l’adreça electrònica 100cims@feec.cat i el lliurament de premis es farà durant la Trobada dels “100 Cims”, que se celebrarà el 12 de maig a l’Esquirol.

Bases del Concurs “Fotocims”

Bases del Premi literari “100 Cims”

Fotografia / Segon premi del concurs Fotocims 2018, “El Sotllo, abans d’arribar a la collada del Montcalm”, d’Antoni Llavina Verdaguer (CE Centelles)


Cursa de Muntanya Bombers amb Causa

Ens adrecem a vosaltres per donar-vos informació del projecte esportiu solidari del qual ja estem preparant la tercera edició, per tal que pugueu enviar-la als membres del vostre club .

Us expliquem el projecte:

- Bombers amb Causa neix de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya de crear un calendari per tal de destinar els fons a la recerca de malalties infantils, els donatius es fan a l'Obra Social de Sant Joan de Déu que és qui els canalitza cap a la investigació que més ho necessiti, sempre sota criteris científics.

- El projecte fa un pas més i per tal d'augmentar els beneficis del calendari i els propers 4 i 5 de Maig de 2019 s'organitzarà una cursa de muntanya solidària a Cercs (Berguedà), on el 100% de les inscripcions es destinaran a l'objectiu del calendari: la investigació de les malalties infantils.

Per més informació adjuntem la memòria econòmica de l'anterior edició de la cursa, així com la pàgina web de la cursa i del projecte.

www.cursamuntanyabombersambcausa.org

www.bombersambcausa.org

Per qualsevol dubte restem a la vostre disposició,
Moltes gràcies per la vostra atenció.
Bombers amb Causa


Proves d'accés a monitors i instructors (FEEC)

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) de la FEEC convoquen les proves d’accés a monitors d’excursionisme i instructors de les especialitats d’excursionisme, escalada i descens de barrancs, pel cap de setmana del 23 i 24 de març.

Les proves per a monitors d’excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb carnet federatiu, que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

El detall de les proves a realitzar per accedir a cada especialitat es poden trobar a l’apartat de Formació del web de la FEEC.

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El termini de presentació és el 10 de març i no s’admetrà cap sol·licitud amb documentació incompleta ni fora de termini.


Calendari de Caminades de Resistència 2019


Últimas publicaciones

Archivo