Madteam

Voluntaris i voluntàries cursa la Marrana Skyrace 3 de setembre 2023

Com cada any per tirar endavant la Marrana Skyrace necessitem de l'ajuda essencial de socis i sòcies que ens ajudeu de manera voluntària a realitzar diverses tasques durant el divendres i cap de setmana de la cursa.

Us animem a participar i a ajudar-nos de manera voluntària en l'edició d'aquest any. Des de l'organització pensem que els voluntaris i voluntàries sou una gran part dels qui feu la cursa possible. És per aquest motiu que donem l'oportunitat que gaudiu de l'espectacular ambient de la cursa des de la vessant organitzativa, de logística, de tot el que envolta la tasca dels dorsals, el marcatge de la cursa, els punts de control, etc.

Per a participar cal ser soci/a del club. Si encara no ho ets aprofita aquest esdeveniment per conèixer el C.E. MadTeam.

Aquest any els socis que corrin la Cursa no podran ser voluntaris.

L'allotjament i les dietes per als voluntaris/es van a càrrec de l'organització. Igualment us animem a venir amb les vostres furgonetes "camper", tindreu accés a les dutxes i accés als servies els faríeu amb la resta de voluntaris.

A continuació us enllacem un formulari a través del qual us podreu inscriure per a ser voluntaris/es de la prova. Podreu escollir entre les diferents tasques, quina és la que desitgeu realitzar, quin dia voleu arribar per ajudar-nos, etc.

Formulari https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc94vDS_TrNY5TO30SGlAJaFv-B6ot0V1wDZ2mVlyg99Da_2g/viewform?usp=sharing


A tots els voluntaris us farem entrega de la samarreta de la Cursa, un pot de mel i el mapa que ens ha preparat l'editorial Alpina dels recorreguts.

Us adjuntem unes d'imatges perquè compartiu a les vostres xarxes socials, així ens ajudeu a donar a conèixer la nostra Cursa.

 

 

 

 

 

Moltes gràcies,

CE MadTeam


TANCAMENT PER VACANCES CE MADTEAM 2023

Us informem que el Club Excursionista MadTeam romandrà tancat per vacances del 28 de juliol al 27 d'agost (ambdós inclosos). L'últim dia, abans de les vacances, per a la tramitació de llicències federatives serà el 25 de juliol.

 

Us recordem que els telèfons d'emergència per a casos d'incidències amb la targeta federativa o en cas d'accident són els següents:

  • Des de Catalunya i la resta de l'Estat: 936 347 652 (24h, 365 dies l’any)
  • Des de l'estranger: 00 34 936 347 650 (24h, 365 dies l’any)
  • Més informació en cas d'accident a https://www.feec.cat/fem-muntanya/federat/
 
Us recordem també que podeu demanar directament a la FEEC  (934 12 07 77):
 
  • Ampliació de la llicència federativa: podreu tramitar l'ampliació de la llicència federativa a través de la FEEC directament.
  • Duplicat de la targeta federativa: podreu demanar directament a la FEEC el duplicat de la targeta federativa.

 

Salutacions i feliç estiu,

C.E. MadTeam


Últimas publicaciones

Archivo