Com cada any per tirar endavant la Marrana Skyrace necessitem de l'ajuda essencial de socis i sòcies que ens ajudeu de manera voluntària a realitzar diverses tasques durant el divendres i cap de setmana de la cursa.

Us animem a participar i a ajudar-nos de manera voluntària en l'edició d'aquest any. Des de l'organització pensem que els voluntaris i voluntàries sou una gran part dels qui feu la cursa possible. És per aquest motiu que donem l'oportunitat que gaudiu de l'espectacular ambient de la cursa des de la vessant organitzativa, de logística, de tot el que envolta la tasca dels dorsals, el marcatge de la cursa, els punts de control, etc.

Per a participar cal ser soci/a del club. Si encara no ho ets aprofita aquest esdeveniment per conèixer el C.E. MadTeam.

Aquest any els socis que corrin la Cursa no podran ser voluntaris.

L'allotjament i les dietes per als voluntaris/es van a càrrec de l'organització. Igualment us animem a venir amb les vostres furgonetes "camper", tindreu accés a les dutxes i accés als servies els faríeu amb la resta de voluntaris.

A continuació us enllacem un formulari a través del qual us podreu inscriure per a ser voluntaris/es de la prova. Podreu escollir entre les diferents tasques, quina és la que desitgeu realitzar, quin dia voleu arribar per ajudar-nos, etc.

Formulari https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc94vDS_TrNY5TO30SGlAJaFv-B6ot0V1wDZ2mVlyg99Da_2g/viewform?usp=sharing


A tots els voluntaris us farem entrega de la samarreta de la Cursa, un pot de mel i el mapa que ens ha preparat l'editorial Alpina dels recorreguts.

Us adjuntem unes d'imatges perquè compartiu a les vostres xarxes socials, així ens ajudeu a donar a conèixer la nostra Cursa.

 

 

 

 

 

Moltes gràcies,

CE MadTeam