Madteam

Calendari cursos promocionats FEEC - 2024

Us presentem el calendari dels cursos promocionats de la FEEC per aquest 2024. Ja us anirem informant dels períodes de les inscripcions.

 

 


Jornades de Seguretat FEEC - 13 de gener de 2024 Sant Boi de Llobregat

L'Àrea de Seguretat i Salut de la FEEC ha obert les inscripcions per les Jornades de Seguretat, del proper 13 de gener de 2024,  que se celebraran a Sant Boi de Llobregat, comarca del Baix Llobregat.
 
 
Aquestes Jornades de Seguretat compten amb la participació de professionals competents en la matèria amb un ventall de ponències que s'adreça a les entitats, federats i federades.
 
Inscripcions abans del 7 de gener de 2024 a les 23.59 minuts per mitjà de l'enllaç: Inscripció 

Calendari de Trobades de la Secció Excursionisme 2023-2024

La Secció d'Excursionisme del Club ha definit un calendari de trobades per la temporada 2023-2024. Us presentem el resum de les sortides, que s'aniran publicant durant la temporada a la web del club.

 

 

CAL TENIR EN COMPTE

  • L'organització es reserva el dret d'anul·lar o modificar la trobada.
  • Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis i sòcies qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a la muntanya, amb total independència i autonomia.
  • Us recordem que l'entorn és de muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

 


Últimas publicaciones

Archivo