Madteam

Promoció Oferta Juny 2017: Club Excta. Madteam - CampBase

Estimats socis, seguint amb els acords de CampBase i el club, us donem a conèixer una nova oferta exclusiva pels SOCIS, vàlida de l'1 fins al 10 de juny 2017.

Únicament 10 primeres unitats de venda de cada article, a través de la Botiga Online Madteam-CampBase


Estimados socios, siguiendo con los acuerdos de CampBase y el club, os damos a conocer una nueva oferta exclusiva para los SOCIOS, válida del 1 al 10 de juny 2017.

Solo las 10 primeras unidades de cada producto, a traves de la Tienda Online Madteam-CampBase


SORTEIG FACEBOOK DORSAL+ SAMARRETA CLUB

GUANYA UNA INSCRIPCIÓ GRATUÏTA PER LA MARRANA SKYRACE 2017 I UNA SAMARRETA

----imatge logo marrana + samarreta club??? -------

Concurs:

Guanya una inscripció gratuïta per qualsevol dels dos recorreguts de la Marrana Skyrace 2017. Aquest any encetem dos nous recorreguts La Volta del Gegant 23K +1900m i Circ de Morens 11K +900m.

Tria quin és el més adient i motivador!

Com participar:

Via Facebook

  1. Segueix-nos a la nostra pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/cursamarrana) i a la pàgina de Facebook del Club Excursionista Madteam ( https://www.facebook.com/cemadteam)
  2. Fes Like a la publicació.
  3. Fes un comentari explicant perquè us agradaria córrer la Marrana Skyrace 2017.
  4. Compartiu-la al vostre mur.

Les condicions del sorteig són:

  1. Per entrar al sorteig has de seguir les instruccions explicades més amunt. 
  2. La data límit per participar al sorteig és el dia 29 de maig del 2017 a les 20:00h. El sorteig es celebrarà el dia 30 de maig del 2017 i el mateix dia anunciarem el guanyador a través de la pàgina oficial de Facebook de la Marrana Skyrace (https://www.facebook.com/cursamarrana).
  3. Només el guanyador podrà disposar de la inscripció gratuïta i en cap cas la podrà cedir a un altre corredor un cop inscrit.
  4. Un cop comunicat el guanyador ens posarem en contacte amb ell per tal d’informar-lo de com procedir per a obtenir la inscripció i la samarreta gratuïta.

Suunto Spartan Test

Lloc: 18 de Juny a Vallter 2000 a les 9:30h.

Corredors i corredores que us encanten els números, les gràfiques, les pulsacions, controlar el vostre rendiment...aquest és el vostre test!

Gràcies al nostre patrocinador Camp Base hem aconseguit que Suunto ens expliqui les novetats del nou rellotge que està arrasant al món del trailrunning. Hi haurà 30 places disponibles i premiarem aquells corredors i corredores ja inscrits a la cursa i els que teniu pensat fer-ho teniu fins el dia 7 de Juny. Seguidament el dia 8 de juny a les 21:00 s’obriran les inscripcions per poder assistir al test. Els 30 més ràpids gaudiran d’una plaça per assistir al test.

L’activitat s’iniciarà a les 9:30 del matí i ens trobarem sota la carpa del Club Excursionista Madteam al costat dels lavabos exteriors del restaurant.

Es realitzarà una part del recorregut Circ de Morens d’11K tot analitzant les característiques i novetats del nou rellotge. Al finalitzar hi haurà avituallament a càrrec del Club Excursionista Madteam.

*L’activitat es realitzarà sempre i quan el temps ho permeti. L’organització podrà cancel•lar l’event un dia abans.
*Es prega puntualitat. Si aquella persona inscrita no es presenta al lloc indicat i a l’hora concretada, s’iniciarà l’activitat amb la resta de participants.
*Es recomana posseir una llicència federativa per la realització de l’activitat. L’organitzador queda exempt de qualsevol problema físic que pugui patir el participant. Des de l’organització oferim la gestió d’una assegurança temporal pel participant que ho requereixi, enviant un correu a info@madteam.org


Convocatòria Assemblea General de Socis.

Barcelona, 22 maig de 2017

Benvolguts socis,
D'acord amb el que estableixen els Estatuts de la nostra Entitat, la Junta Directiva us convoca a l'Assemblea General Ordinària de socis que tindrà lloc el pròxim dia 15 de juny 2017 a les 19,45 hores en primera convocatòria i a les 20.15 hores en segona, a Barcelona a la seu de Casa València, al Carrer Còrsega, 335 primer pis, amb el següent Ordre del Dia, aprovada per reunió de Junta Directiva del 18 de maig 2017.

  1. Obertura de l´Assemblea a càrrec del President
  2. Presentació Junta directiva i ratificació dels nous membres.
  3. Presentació i votació de l´acta de l´Assemblea General del 2016 (1 desembre)
  4. Presentació de l´estat de comptes de l´any 2016
  5. Estudi de l´estat de comptes de l’any 2017
  6. Presentació de la proposta de pressupostos de l´any 2017
  7. Informe de l´estat de les seccions
  8. Informe situació Cursa de la Marrana 2017
  9. Informes i presentació de projectes Junta Directiva (Escola Muntanya, Imatge corporativa, Seguiment Casa València, Relació inter-clubs, Biblioteca club, Cursa hivernal d’esquí de muntanya)
  10. Propostes dels sòcis/es presentades per escrit a junta@madteam.cat (amb un suport del 10% dels sòcis/es numeraris/es de l´Entitat)
  11. Precs i preguntes
Esperem la vostra assistència i participació activa en l’assemblea.
Salutacions,
La Junta

Estades d’alpinisme a Itàlia UIAA – Club Alpí Italià

Mountaineering school and ascent to Gran Paradiso

Un any més la Comissió de Joventut de la Unió Internacional d’Associacions d’Alpinisme (UIAA) i el Club Alpí Italià (CAI) organitzen unes estades adreçades a tots aquells nois i noies entre 15 i 19 anys membres d’alguna federació afiliada a la UIAA.
Enguany, es realitzaran del 9 al 15 de juliol al Parc Natural del Gran Paradiso, situat a la Vall d’Aosta, al nord-oest d’Itàlia.

Els objectius de l’organització son:

  • Donar l’oportunitat a nois i noies de diferents països per reunir-se i compartir la seva passió per la muntanya i l’alpinisme.
  • Ajudar a superar les barreres socials i culturals.
  • Fomentar la curiositat, capacitat d’observació i de pensament sobre l’entorn que els envolta, des d’una perspectiva històrica i natural.
  • Permetre als participants la construcció d’una consciència ambiental a través de viure directament l’experiència amb la natura.
  • Facilitar l’amistat i la cooperació dins dels grups, i permetent desenvolupar amistats amb persones d’altres cultures.

Es pot trobar el programa complet en aquest enllaç.

Els nois i noies que vulguin participar han de disposar del carnet federatiu de la FEEC modalitat D. Hi haurà un màxim de 6 places, les quals s’assignaran per ordre d’entrega de documentació. Si hi hagués més sol·licituds que places, tindran preferència aquells esportistes que no hagin participat prèviament en estades de la UIAA. Tot i així, la decisió final sobre la viabilitat de poder realitzar les estades serà del Club Alpí Italià.

El grup de joves sempre anirà acompanyat d’un tècnic de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM). A més d’acompanyar-los en el viatge, aquest anirà amb els nois i noies en totes les sortides i els aconsellaran a nivell tècnic durant les estades.
S’ofereixen un màxim de 6 places, tots aquells interessats en participar-hi hauran d’entregar el full de sol·licitud amb la documentació adjunta que es demana i el currículum esportiu a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el 31 de maig de 2017. Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com i quan hauran de fer l’ingrés de la inscripció.

El cost d’inscripció a les Estades serà de 350 € i cobrirà les despeses dels desplaçaments, d’allotjament i dietes (excepte el dinar del primer dia). Un cop comprats els bitllets, en cap cas es retornarà l’import d’aquests si finalment un participant no pogués assistir a les estades.
Unes setmanes abans es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants on es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per més informació contactar per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934.120.777 ext. 2


1a Jornada BocaBloc

Dia 20 maig 2017

1a. Jornada BocaBloc. 20 de maig. De 10 a 20h.

Open d'escalada amb estructura de competició de la FEEC, tallers, xerrades, projeccions, slack line, activitats infantils...

Si vols la teva entrada per l'Open pots venir a Boca Nord (8€) o el mateix dia de la Jornada (10€). I entraràs als sorteigs que es faran durant tota el dia.

Els socis del club teniu el preu de 8 euros abans o el mateix dia de l'Open.

Convideu amistats i coneguts! Com més siguem millor ens ho passarem!
Us esperem a tots i a totes!
*Slackline, tallers de seguretat a la muntanya, manualitats, projeccions i moltes activitats més!
Qualsevol dubte, envieu-nos un missatge pel Facebook o a bocabloc@bocabloc.cat

Col.laboradors:

  • Club Excursionista Madteam
  • Slackeros Barcelona
  • Decathlon L'Illa
  • Bru Cortacans Farràs
  • Club Excursionista Pirenaic
  • CLIMB OR DIE
  • Equipa't Barcelona
  • Cam Nou Barris
  • Cerclesport - La teva botiga d'esports de muntanya
  • Climbat Badalona
  • Simond Chamonix
  • aptonia
  • UGEL
  • Boulder Rocòdrom A Barcelona
  • Psyco Art Holds
  • Didaks Climbing Holds
  • Associació d'Alumnes de l'Institut Ferran Tallada
  • Sonia Lindia
  • Pèndol Guies de Muntanya
  • Boca Nord
  • Els Bous de la Salle

Últimas publicaciones

Archivo