Madteam

Curs d'instructor d'excursionisme

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoca un curs d’instructor d’excursionisme pels propers mesos de febrer a abril. L’instructor és la figura que realitza les tasques formatives i a la vegada organitza, dirigeix i controla les activitats de muntanya que es fan a l’entitat excursionista.

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones, que ja siguin monitors o instructors d’altres especialitats i que vulguin realitzar aquestes tasques a les entitats i clubs excursionistes adherits a la FEEC. A més, ja han hagut de superar les proves d’accés al curs. L’objectiu d’aquesta formació és donar coneixements i eines a l’alumnat perquè un cop acabada pugui desenvolupar aquestes funcions com a instructor en el si de l’entitat.

Les persones que vulguin inscriure’s al curs hauran de presentar el full d’inscripció i la documentació adjunta que s’hi especifica per correu electrònic a area.formacio@feec.cat o presencialment a la seu de la FEEC (Rambla, 41 pral. 08002 – Barcelona) abans del 29 de gener. Hi ha un màxim de 24 places i el mínim per fer el curs és de 8 inscrits.

Requisits d’accés

  • Tenir la llicència de la FEEC modalitat C o superior.
  • Haver superat les proves d’accés al curs d’instructor d’excursionisme (convocatòria oberta)
  • Haver presentat tota la documentació necessària en el termini establert.

Calendari del curs

  • 3 i 4 de febrer
  • 17 i 18 de febrer
  • 3 i 4 de març
  • 17 i 18 de març
  • 7 i 8 d’abril
  • 14 i 15 d’abril

El calendari pot estar subjecte a algun canvi.

Durada del curs: el curs té una càrrega lectiva de 100 hores (38 teòriques i 62 pràctiques). Un cop finalitzat i superat el curs, cal fer 90 hores de pràctiques (60 hores en activitats de l’entitat i 30 hores en activitats de la FEEC).


Curs d’instructor d’alpinisme en bloc de neu i gel

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoca un curs d’instructor d’alpinisme que es durà a terme entre els mesos de febrer i abril. L’instructor és la figura que realitza les tasques formatives a l’entitat i a la vegada organitza, dirigeix i controla les activitats de muntanya que es fan a l’entitat excursionista.

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones, que ja siguin monitors o instructors d’altres especialitats i que vulguin realitzar aquestes tasques a les entitats i clubs excursionistes adherits a la FEEC. A més, ja han hagut de superar les proves d’accés al curs. L’objectiu d’aquesta formació és donar coneixements i eines a l’alumnat perquè un cop acabada pugui desenvolupar aquestes funcions com a instructor en el si de l’entitat.

El curs d’instructor d’alpinisme està dividit en dos blocs, un de roca i un de neu i gel, als quals s’hi ha d’inscriure per separat. En acabar el bloc de roca i després de realitzar les pràctiques corresponents, s’obtindrà la titulació d’instructor d’escalada. Un cop superats els dos blocs i la totalitat de les pràctiques, s’obtindrà la titulació d’instructor d’alpinisme.

Les persones que vulguin inscriure’s al curs hauran de presentar el full d’inscripció i la documentació adjunta que s’hi especifica per correu electrònic a area.formacio@feec.cat o presencialment a la seu de la FEEC (Rambla, 41 pral. 08002 – Barcelona) abans del 29 de gener. Hi ha un màxim de 16 places i el mínim per fer el curs és de 8 inscrits.

Requisits d’accés

  • Tenir la llicència de la FEEC modalitat C o superior.
  • Haver superat les proves d’accés al curs d’instructor d’alpinisme (convocatòria oberta)
  • Haver presentat tota la documentació necessària en el termini establert.

Calendari del curs

Bloc de roca:

  • Es pot realitzar en qualsevol convocatòria d’instructor d’escalada (pròxima convocatòria prevista per a l’any 2019.

Bloc de neu i gel:

  • 3 i 4 de febrer
  • 24 i 25 de febrer
  • 17 i 18 de març
  • 7 i 8 d’abril
  • 28 i 29 d’abril

El calendari pot estar subjecte a algun canvi.

Durada del curs

Bloc de roca: 125 hores teoricopràctiques

Bloc de neu i gel: 95 hores teoricopràctiques

Un cop acabat cada bloc s’han de realitzar pràctiques en activitats formatives, en total 120 hores entre les dues especialitats. S’especificarà al finalitzar un dels blocs.


Concurs Camp Base Innova

La botiga d’esports Camp Base, amb la col·laboració de Boreal, Tech Rock i Ternua, i el suport dels bombers de la Generalitat, la FEDME i la FEEC, convoca el concurs per al desenvolupament de productes o idees que aportin seguretat o nous dissenys per a la pràctica dels esports de muntanya. Segons les bases del Concurs Camp Base Innova, la convocatòria està pensada perquè participi qualsevol persona sense límit d’edat, sense cap requeriment específic, llevat tenir afició, ganes i idees.

El concurs vol seguir potenciant la millora d’elements per a continuar posant sobre la taula la seguretat a la muntanya.

Aquesta serà ja la quarta edició d’un concurs que segueix creixent i que espera poder materialitzar alguns dels projectes que es presentin en aquest.

Inscripcions obertes fins al 31 de desembre

Les inscripcions finalitzen el proper 31 de desembre i els treballs s’han de presentar a través del web de Camp Base i s’avaluaran segons els criteris de creativitat i innovació; qualitat de la presentació; i viabilitat de la idea. Un comitè tècnic format per professionals del món de la muntanya amb experiència contrastada, examinarà els treballs presentats a fi de verificar-ne el compliment amb les bases del concurs. Posteriorment s’avaluarà en profunditat els projectes, seleccionant els tres guanyadors.

Els premis establerts són: 2.000 euros per al primer premi, 500 euros per al segon, i productes de muntanya valorats en 500 euros per al tercer.

Els participants només per participar obstindran una dessuadora de Camp Base i només per estar inscrit optaran a guanyar un rellotge esportiu de la marca Suunto.


Presentació llibre Meandres de Sal

El dimecres 20 de desembre a les 20 h farem una altra presentació d'un espectacular llibre de Victor Ferrer. No us perdeu!!!


Curs de Medicina i Socors de Muntanya 2018

Benvolguda entitat,

Ens posem en contacte amb vosaltres perquè ja s'han obert les inscripcions pel proper Curs de Medicina i Socors de Muntanya del 2018, motiu pel qual us agrairiem ho publiquessiu a la vostra web / facebook i ho fessiu extensiu als vostres socis.

En el següent enllaç podreu descarregar-vos el díptic amb tot el programa del curs, el calendari, horaris i sessions de que es composa.

Les inscripcions es podràn realitzar des del formulari de la nostra web http://www.cursmsm.org.

Aprofitem per recordar-vos que la inscripció al curs és per rigorós ordre d'emplenament del formulari i pagament.

Mentrestant podeu seguir-nos al nostre facebook on anem publicant les darreres novetats del curs http://www.facebook.com/MedicinaSocorsMuntanya

Aprofitem l'avinentesa per a recordar-vos que aquest curs està organitzat pel Club Excursionista de Gràcia, el Centre Excursionista de Catalunya i la Unió Excursionista de Catalunya i rep el suport de la FEEC, motiu pel qual és obligatori estar federat en aquesta amb la llicència C o superior.

T'agrairiem que reenviessis aquest missatge a totes les persones del teu centre que puguin estar interessades en el Curs de Medicina i Socors de Muntanya, així com als membres del teu Centre Excursionista.

Esperant poder comptar amb la participació d'algun soci de la teva entitat, rep una cordial salutació.

Curs de Medicina i Socors de Muntanya


Com fer la sol·licitud del carnet o llicència federativa 2018

Passos per fer la sol·licitud del carnet o llicència federativa 2018

Cal accedir a la pàgina web del club: https://www.madteam.org/

A dalt de tot a la dreta on posar "zona privada" cal indicar el teu núm. de soci i la clau d'acces

Un cop hagis accedit, a un posava "zona privada" ara posarà el teu nom.

Seguidament has d'anar a la pestanya "Llicencies 2018" de la barra del menú...

Allà et trobaràs la informació de les federacions a les quals el Club Excursionista Madteam està afiliat.


A sota d'aquesta informació tens unes taules, tres concretament una per cada federació (feec, fed. catalana d'espeleologia i la fed esports hivern) amb les diverses modalitats i opcions d'assegurances i el seu preu, al costat de l'import hi ha una casella que posar "afegir" (botó de color verd) aquest és el botó que has de prémer per fer la teva sol·licitud.


Cal tenir en compte que les assegurances estan definides segons la teva edat, i només podràs fer la petició de les que vegis el botó "afegir" d'un verd intens, les altres no les podràs demanar perquè no són les que corresponen per la teva edat.

Un cop hagis pitjat el botó "afegir", s'obrirà una nova pantalla que hauràs de "afegir a la comanda"

...i seguidament gestionar el pagament de la mateixa, per domiciliació bancaria, transferència o pagament amb targeta.

Fet això ja hauràs finalitzat el procés de la sol·licitud de la llicència federativa, ara ja és feina nostra fer gestions amb la federació, que un cop finalitzat imprimirem la targeta i te l'enviarem per correu postal a casa teva.


 

Vull saber en quin punt està la meva sol·licitud de la llicència?
Ho pots saber, entra a la web amb el teu núm de soci i clau d'accés, i dins de l'àrea privada tens un apartat que es diu comandes, allà a dalt de tot a la dreta veuràs quin és l'estat de la teva sol.licitud.

Si has sol·licitat fer el pagament per domiciliació bancaria, hi ha diverses opcions
- en revisió de pagament (pendent de què fem la domiciliació)
- càrrec enviat al banc (ja hem fet la domiciliació, estem a l'espera de la confirmació)
- pagat (ja hem rebut la confirmació del banc i procedim a fer els tràmits amb la federació)

Un cop marcada com pagat, internament nostre la llicència és quedar en tramit com de pendent, després passar ha tramitada federació, i finalment quan imprimim la targeta i te l'enviem, tanquem el procés amb l'estat d'enviat soci.

Si has sol·licitat fer el pagament per transferència bancaria
En el moment que has sol·licitat el pagament, sobre una pantalla on t'indicar els nostres comptes bancaris perquè facis el pagament, un cop fet el pagament, marquem la comanda com pagada i seguim el procés indicat anteriorment.

Si has sol·licitat fer el pagament mitjançant targeta bancaria (tpv)
En el moment que sol·licités el pagament amb targeta, s'obre una pantalla de la plataforma de pagament, on cal indicar els dígits de la teva targeta bancaria, mes i any de caducitat i un codi indicat a la targeta, un cop acabat el procés, la teva comanda queda com pagada, seguidament nosaltres fem el tràmit amb la federació corresponent.

Quina durada té tot el procés?, i com rebre la meva targeta federativa.
El procés té una durada des de la teva sol·licitud fins que imprimim la targeta d'uns 4 a 5 dies, sempre que no enganxem dies festius o caps de setmana entremig.
La targeta federativa te l'enviem per correu postal ordinari a casa teva.

Qualsevol dubte o consultar, posa't en contacte amb nosaltres a info@madteam.org

Gràcies!
C.E. Madteam


Últimas publicaciones

Archivo