Madteam

VACANCES: Fes els tràmits de l'assegurança abans de marxar!!

En pocs dies estarem a l'estiu moment on aprofitarem a fer aquelles activitats a la muntanya que més ens agraden. Molts de nosaltres sortim fora de casa nostra i busquem llocs més llunyans per a practicar aquestes activitats.

És el moment d'organitzar el material, l'allotjament i la nostra assegurança.

"Ara m'adono que vaig demanar la modalitat C i vull anar als Alps. Que he de fer?"

La modalitat A i B només té cobertura a Espanya, Pirineu francès, Andorra i Portugal, amb la C la cobertura s'ampliar al Marroc.

Per anar a qualsevol lloc d'Europa o més lluny, necessitaràs la modalitat D. Si tens una inferior (A, B o C) caldrà que l'ampliïs per poder obtenir la D.

Aquesta tramitació te l'hem de fer nosaltres. S'ha de pagar la diferència de preu entre la modalitat que tens i la que necessites. Ho fem ràpid.

NO DEIXIS PER A L'ÚLTIM MOMENT LA TRAMITACIÓ DE LA TEVA ASSEGURANÇA I PREVEU EL QUE PUGUIS NECESSITAR.

Si vols anar als Alps o algun altre lloc del món aquest estiu, posat en contacte amb nosaltres a info@madteam.org com més aviat millor, i et farem l’ampliació de la llicència federativa, perquè puguis anar segur a fer les teves activitats aquestes vacances.

Qualsevol dubte o consultar, aquí estem.
Salutacions cordials
C.E. Madteam


El repte dels ‘100 cims’ recupera la normalitat i amplia terminis pels seus concursos

La normalitat va guanyant espai i a poc a poc anem recuperant aquelles activitats que havien quedat suspeses, si fa pocs dies anunciàvem la recuperació del Circuit Català de Marxa Nòrdica, també es torna a posar en marxa la maquinària del repte dels “100 cims”.

Ho fa amb la intenció d’anar validant aquells cims s’han anat fent aquests darrers dies després de l’aturada obligada durant el període de confinament.

No només retornarà la part més lligada a poder tastar els diferents cims del país si no que també s’activen novament els concursos literaris dels “100 Cims” i el concurs “Fotocims” que estaven oberts en el moment de decret de l’estat d’alarma . Amb les limitacions de mobilitat és evident que els excursionistes no han pogut voltar massa pel territori per poder fer fotografies i, potser també, la situació sanitària no era el millor moment per inspirar vivències i experiències en relació als “100 Cims”

Tot i que des del 14 de març i fins a la finalització de l’estat d’alarma s’han acceptat els treballs literaris i fotografies que s’han presentat, des del Comitè dels “100 Cims” creiem que cal prorrogar els terminis dels concursos en un període igual al que ha durat la situació provocada pel Covid-19.

Així, tant, el concurs literari dels “100 Cims” com el concurs “Fotocims” queden oberts fins al dia 19 de juliol de 2020.

Els veredictes dels jurats es faran públics a la pàgina web de la FEEC durant el mes de setembre. Us recordem que la Trobada dels “100 Cims” està prevista per al dia 29 de novembre a Alcanar. Anoteu la data a l’agenda i animeu-vos a participar als concursos.

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/el-repte-dels-100-cims-recupera-la-normalitat-i-amplia-terminis-pels-seus-concursos/


La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha elaborat els protocols amb les mesures preventives davant de l’epidèmia de la Covid-19.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha elaborat els protocols amb les mesures preventives davant de l’epidèmia de la Covid-19 per les diferents disciplines i per anar recuperant a poc a poc les activitats socials i competitives que s’encarrega de regular.

Des de la FEEC s’ha volgut fer uns proctocols flexibles però ajustats a la realitat i a les mesures sanitàries recomanades des del Govern català.

Els protocols actuals poden patir modificacions depenent de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i depenent de l’evolució de les mesures que es determinin des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La FEEC acompanya els protocols amb diferents infografies que ha realitzat el dissenyador, Lluís Mestres, i que serviran per a que les entitats puguin tenir en un lloc visible durant el període en què s’hagin d’aplicar aquests protocols.

Des de la FEEC es treballa també per actualitzar quan faci falta aquests protocols que seran d’obligat compliment per les activitats que es trobin dins dels calendaris de circuits i copes de la FEEC i recomanacions per a tots aquells que pratiquin activitats de muntanya.

Protocol de Competicions text FEEC (PDF)

Infografia Curses per Muntanya (PDF)

Protocol Excursionisme (PDF)

Infografia Excursionisme (PDF)

Protocol Cuidadors de Senders (PDF)

Infografia Cuidadors de Senders (PDF)

Protocol de Rocòdroms (PDF)

Infografia Rocòdroms (PDF)

Protocol d’Alpinisme i Escalada (PDF)

Infografia Escalada en Roca (PDF)

Protocol de descens de Barrancs (PDF)

Infografia Protocol de Barrancs (PDF)

******************************************************************

La FEEC també ha redactat una normativa d’ús pels refugis d’emergència que només podran ser utilitzats en cas de necessitat.

Aquest protocol de refugis guardats serà d’obligat compliment en els refugis de la FEEC i en els refugis de muntanya de Catalunya.

Protocol de refugis de muntanya text (PDF)

Infografia refugis de muntanya (PDF)

Font de la noticia: https://www.feec.cat/protocols/


El Circuit Català de marxa nòrdica torna a moure els pals

Més de tres mesos després el Circuit Català de marxa nòrdica tornarà a caminar tot i les cinc proves que s’han vist obligades a suspendre la seva activitat com a conseqüència de la crisi provocada per la Covid-19.

El circuit s’havia d’iniciar el passat 19 d’abril amb la 3a marxa pel Rodal, organitzada per la UE Sabadell, però el confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19 va obligar a susprendre les primeres proves programades que havien de passar per Taradell, Mataró, la Selva del Camp o el Delta de l’Ebre.

El pròxim 19 de juliol la 3a Nòrdica de Prades (Baix Camp) donarà el tret de sortida al calendari d’aquesta edició que ha quedat retallat però que comptarà tot i això amb fins a nou proves repartides per tot el territori.

El calendari s’allargarà fins al 5 de desembre quan la 1a marx nòrdica Imperial Tarraco Trail tancarà el circuit.

Les proves s’hauran de realitzar respectant els protocols establerts per les diferents disciplines de la FEEC i els protocols genèrics de la federació.

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-marxa-nordica-torna-a-moure-els-pals/

 


La FEEC i l’Aeri de Montserrat celebren els seus aniversaris amb descomptes pels federats

Enguany l’Aeri de Montserrat celebra el seu 90è aniversari. Deu anys menys precisament que la Federació d’Entitatst Excursionistes de Catalunya que es troba en plena celebració del seu centenari, tot i les circumstàncies contràries que estem vivint.

La història del mític telefèric de Montserrat ha anat molt lligada amb l’excursionisme: famílies amb nens petits que pujaven amb l’Aeri per fer una excursió a la part alta de la muntanya, escaladors que l’utilitzaven com a mitjà d’aproximació a les vies de l’entorn, marxes que caminen des dels diferents indrets de Catalunya fins a Montserrat i, el darrer tram (una quimera per alguns), el feien en Aeri.

Sigui quin sigui el motiu que ha portat als milions de viatgers de l’Aeri de Montserrat al llarg d’aquests anys, aprofitant els 90 anys de l’Aeri, es vol reconèixer l’activitat de muntanya, el respecte a la natura i la tasca de la FEEC en el seu centenari, tot oferint un descompte als seus federats per viure l’experiència de pujar a l’Aeri de Montserrat, se’ns dubte el vol més màgic. Per això a partir del proper 24 de juny es posarà ja en funcionament. Els bitllets es poden adquirir anticipadament amb reserva de franja horària i mínima espera a www.aeridemontserrat.com o directament a les taquilles de l’Aeri.

Per gaudir del descompte de la FEEC es podrà presentar la llicència federativa en format digital o físic i sempre acompanyada del DNI.

Les tarifes per als federats quedarien en 9 euros pujar i baixar o 6 euros només un viatge d’anada. A partir d’aquest dijous 18 de juny ja es podran adquirir tiquets.

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-feec-i-laeri-de-montserrat-celebren-els-seu-aniversaris-amb-descomptes-pels-federats/


La FEEC suspèn el I Circuit Català d’Escoles Trail

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya suspèn el I Circuit Català d’Escoles Trail.

El que havia de significar el tret de sortida a un nou circuit entre els més petits de les curses per muntanya s’ha vist afectat de ple també per la crisi provocada per la Covid-19.

El comitè d’aquest nou circuit ha decidit posposar un any l’inici d’aquest nou circuit, ja que es troba que seria complicat mantenir les distàncies de seguretat amb nens i acompanyants. A més el comitè troba que amb altres fórmules d’encarar el circuit es perdria l’essència participativa i lúdica.
Tot i així, es reitera la política de la FEEC de que no s’obliga a cancel·lar cap prova sinó que el Circuit d’Escoles de Trail quedarà cancel·lat i cada organització decidirà si tira o no endavant l’edició 2020 de la seva cursa.
Des del mateix comitè ha sorgit idees per incentivar entrenaments a les zones on s’havien de disputar les diferents curses.

Fins ara tres de les cinc proves que formaven part d’aquest circuit ja han estat suspeses. Ara mateix només, la Verticalp (CE Cerdanya Pirineus) el 23 d’agost i la Up Xic (CE Voltraganès) 12 de setembre mantenen la data per la seva celebració.

Amb aquesta suspensió s’ajorna al pròxim 2021 l’inici d’aquest nou circuit que ha de servir per seguir potenciant aquelles entitats que aposten per l’esport de base, en aquest cas les curses per muntanya.

Font de la noticia: https://www.feec.cat/actualitat/noticies/la-feec-suspen-el-i-circuit-catala-descoles-trail/

 


Últimas publicaciones

Archivo