Madteam

Calendari Trobades de la Secció d'Esquí de Muntanya (SEM) 2019-20

La Secció d'Esquí de Muntanya del club, conjuntament amb alguns dels membres i altres socis voluntaris, la setmana passada en una reunió van definir el Calendari de Sortides i Trobades per aquesta pròxima temporada 2019-20. Us fem un recull, i esperem que us agradi.


 

CAL TENIR EN COMPTE

  • L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
  • Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.
  • Us recordem que l'entorn és d'alta muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, botes, esquís de muntanya, bastons, piolet i grampons, casc, arva-pala-sonda, etc.).

comunicat 40/2019 curs d'autosocors M2E

Benvolguts companys,

Un cop determinada la demanda, comencem un nous curs d'iniciador esportiu començant amb el mòdul d'autosocors en Espeleologia, M2E. el modul M3 serà al gener i el M4EC al Febrer.

Preguem feu difusió amb els vostres associats. https://docs.gestionaweb.cat/1590/triptic-autosocors-espeleo-xv-2019-1144938.pdf

Moltes Gràcies
Lluís


Circular de la FEEC núm. 63 - Normativa 100 Cims

El Comitè dels "100 Cims" vol recordar que, en aplicació de la nova normativa vigent des de l'1 de juliol de 2019, per superar el repte dels "100 Cims" cal haver assolit 100 cims
"essencials".

Els cims assolits fins al dia 1 de juliol de 2019, abans de l'entrada en vigor de la nova normativa, són vàlids per al federat, però a partir d'aquella data, per assolir el repte cal tenir
cims "essencials". 

El llistat que surt a la pàgina web (Participants amb 100 cims) és només informatiu, perquè no discrimina entre cims "essencials" i la resta de cims que formen la llista dels 308 cims. 

Us demanem que feu arribar als vostres associats aquesta circular i els indiqueu que revisin els cims que s'hagin assolit després del dia 1 de juliol de 2019. Tots els cims són vàlids, però a partir de la data indicada només es comptabilitzen, per completar el repte, els cims "essencials".

Aquest consell està indicat especialment per als vostres socis que hagin sortit a la llista de la pàgina web (Participants amb 100 cims) després del juliol de 2019.

Descarregat el llistat de 150 cims “essencials” (en PDF)

Més infomació: https://www.feec.cat/activitats/100-cims/normativa/

Per a qualsevol dubte o consulta podeu enviar un correu electrònic a 100cims@feec.cat

Joan M. Vives
Comitè dels 100 Cims


Setcases amb la Marató de TV3 – T’animem a participar!! Tot suma!

Quina popular patrocinada pels establiments de Setcases, Gimcana familiar, taller infantil de construcció de càmeres fotogràfiques, 7Kses projecta cinema de muntanya, caminada popular…. Viu la Muntanya!! Per la Marató de TV3


Curs de Medicina i Socors de Muntanya 2020

Del 4 de febrer al 21 d'abril de 2020 - Club Excursionista de Gràcia

Introducció del curs
L’experiència reconeix des de fa molt temps que davant d’una situació d'emergència amb risc vital, la primera atenció sanitària que es presta és un factor determinant pel desenllaç del procés assistencial. La motivació dels organitzadors és contribuir a que els practicants de les molt diverses activitats que es desenvolupen en el medi natural no tinguin conseqüències negatives per a la seguretat, per a la salut o per al medi ambient i, a l’hora, intentem donar resposta a tot un seguit de preguntes que sovint ens plantegem quan fem muntanya.

Objectius
Donar a conèixer i sensibilitzar sobre els perills i riscos que pot comportar la pràctica de les activitats en el medi natural a fi de prevenir-los. Proporcionar els coneixements teòrics i pràctics bàsics necessaris per tal que es pugui actuar amb la màxima autosuficiència possible en una situació d’emergència. Sensibilitzar i promoure el respecte a la natura, i el medi ambient.

NOVETATS CMSM2020
En l'actual ediciò s'inclouen:

  • Ajustaments en el format de classes teòriques i pràctiques per facilitar l'assistència

Període d'Inscripcions
Del 1 d'octubre de 2019 al 28 de gener del 2020 o fins exhaurir les places

INSCRIPCIÓ: Inscripció Curs de Medicina i Socors de Muntanya

Díptic Informatiu
Descarrega el Díptic Informatiu de l'Edició 2020 en format PDF per veure el programa complet

Més Informació: http://cursmsm.org/


X CONGRESO ESPAÑOL DE ESPELEOLOGÍA

DESCRIPCIÓ
X Congreso Español de Espeleología organizado por la FAE con la colaboración de la CEC. Se celebrará los días 6, 7, 8 y 9 de diciembre de 2019 en Morillo de Tou (Huesca). Sin duda, uno de los mejores escenarios del país donde poder reunirse y disfrutar de cuatro días apasionantes de Pura Espeleo! En un entorno privilegiado de la comarca del Sobrarbe y con todas las instalaciones y comodidades necesarias para lograr una estancia acorde con el congreso.

El congreso está diseñado para la participación del todo el colectivo espelológico nacional. Incluyendo ponencias, charlas, mesas redondas, exposiciones varias, visitas guiadas para asistentes y acompañantes que lo deseen y un largo etcétera de actividades propias de un congreso espeleológico.

No te lo pienses y anímate!

DATA I HORA
Divendres, 06 Desembre 2019 - Dilluns, 09 Desembre 2019
18:00h - 15:00h

LLOC
Morillo de Tou
CTRA A-138 Km. 41,8, 22395, Morillo de Tou, ES
Veure mapa

Descargar PROGRAMA en pdf

Organitzat
Federación Aragonesa de Espeleología


Últimas publicaciones

Archivo