La Secció d'Esquí de Muntanya del club, conjuntament amb alguns dels membres i altres socis voluntaris, la setmana passada en una reunió van definir el Calendari de Sortides i Trobades per aquesta pròxima temporada 2019-20. Us fem un recull, i esperem que us agradi.


 

CAL TENIR EN COMPTE

  • L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
  • Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.
  • Us recordem que l'entorn és d'alta muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, botes, esquís de muntanya, bastons, piolet i grampons, casc, arva-pala-sonda, etc.).