Madteam

Estades Pirineus al refugi Colomina

Tornen les estades Pirineus, per a joves amb llicència federativa de 14 a 17 anys, que es duran a terme del 30 de juny al 6 de juliol. Aquesta vegada se celebraran al refugi Colomina, que farà de camp base en un entorn amb cims d’uns 3.000 m, arestes i zones d’escalada, i on es realitzaran tallers d’alpinisme estival i xerrades. La zona escollida per fer les estades és la capçalera de la Vall Fosca (Pallars Jussà), al Parc Nacional d’Aigüestortes.

Els joves que hi vulguin participar han de ser membres d’una entitat excursionista i disposar de la llicència federativa. Amb un màxim de 12 places, han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari.

Per preinscriure’s s’haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que s’hi requereix a la seu social de la FEEC, enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat abans del 12 de juny.


Curs d'Evolució del Paisatge 2019

Una nova edició del CURS D'EVOLUCIÓ DEL PAISATGE que organitza cada any el GRAMP (Grup de Recerca en Àrees de Muntanya i Paisatge) de la UAB, amb el suport de tècnics del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, conjuntament amb el Parc Natural de l'Alt Pirineu, al REFUGI DEL GERDAR.

CURS:
Basat en tres sortides de camp dins de l’àmbit del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (PNAESM) i del Parc Natural de l’Alt Pirineu (PNAP). A càrrec del GRAMP (Grup de Recerca en Àrees de Muntanya i Paisatge de la UAB), amb el suport de tècnics del PNAP i del PNAESM.

OBJECTIUS:
Descriure els factors naturals que han modelat el paisatge de muntanya, analitzar les influències antròpiques que l’han modificat i observar les seves conseqüències ambientals. Conèixer de la mà dels propis investigadors les diferents tècniques que, amb una filosofia multidisciplinària, s’utilitzen per interpretar les transformacions del paisatge a través de l’estudi diacrònic de la seva vegetació.

Dies 28, 29 i 30 juny 2019

LLOC: Camp base, Refugi del Gerdar.
INSCRIPCIONS: Curs gratuït però cal inscriure’s prèviament al 619.04.44.76 o bé refugidelgerdar@gmail.com
Allotjament opcional: Sopar-dormir i esmorzar 70€ / Només dormir 32€ (preu de divendres i dissabte)


Garmin Team Trail 2019

Com a l’edició 2018, aquest any, l’organització de la Garmin Team Trail volem compartir aquesta prova per equips amb el vostre club.

En aquest moment estem realitzant la promoció d’aquesta 3a Edició de la cursa per etapes de trail, la GTT. http://garminteamtrail.com/es/

Dies 15 i 16 juny 2019

Aquesta es una cursa de Trail per etapes i equips, sense arribar a l’exigència de les curses habituals de més d’un dia, comparativament son curses molt diferents.

Com jo la veig es perfecte per córrer en equips de 2-3-4-6-8 persones, son 8 etapes amb sortida a Castellar de n’Hug i arribada a Sant Cugat del Vallés. Es perfecte per córrer amb amics, i personalment crec que a l’actualitat la gent busca més proves d’aquest tipus, que barregen competició amb una experiència de diversió en equip.

Al final el que ens agradaria es que difonguéssiu el descompte del 25% que us oferim entre els vostres socis com un al·licient o avantatge extra de cara a ells. El que us demanem es fer-vos ressò d’aquest descompte i de la prova a les vostres plataformes de comunicació XXSS, web o newsletters.

Aquí teniu tota info del recorregut, http://garminteamtrail.com/es/la-carrera/recorrido-y-etapas/, també veuràs que el límit es 36h. L’any passat l’equip Inverse va trigar pràcticament 17:37h però això es una excepció.

NOTA DEL CLUB
El procediment de cara a activar aquest descompte es el següent, els socis i sòcies que estigueu interessats a fer un grup per participar-hi, poseu-vos en contacte amb nosaltres (info@madteam.org) i ho gestionarem amb l'organització.


Estades d'escalada al refugi de la Morera de Montsant

El Refugi de la Morera de Montsant (Priorat) acollirà les estades d’escalada per a joves d’entre 14 i 17 anys, que es duran a terme del 25 al 28 de juny. Els joves que vulguin participar-hi han de ser socis d’una entitat excursionista i disposar de la llicència federativa.

Durant aquestes estades, es donarà a conèixer, a través de tallers, diferents facetes de l’escalada en roca, com l’escalada tradicional o desequipada, tècniques de via llarga i doble corda, escalada artificial, ràpel autoassegurat, passar de descens a ascens i l’escalada en bloc, entre d’altres.

Hi ha un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Els joves interessats en participar-hi han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari. Per a preinscriure’s s’haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.catEl termini de recepció de sol·licituds serà el dia 3 de juny de 2019.


34ena SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

Consolidada com una de les cites obligatòries per als amants de la muntanya, la SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA torna un any més obrint de nou les seves portes per a rebre aquesta glopada d’aire fresc que novament diferents convidats ens oferiran per a tornar a gaudir d’aquesta passió sense límits que l’aventura i la natura ens ofereixen.

L’emoció, el risc, la superació i els sentiments de tots els nostres acompanyants d’aquesta edició ens deixaran novament una gran empremta que quedarà gravada sense cap dubte, no tan sols en la trajectòria d’aquest certamen, sinó també en cadascú de nosaltres.

Des de l’organització d’aquest esdeveniment volem que ens acompanyeu com en altres ocasions per a gaudir junts d’uns dies que de ben segur ens faran oblidar la rutina quotidiana i posaran segurament nous objectius en el nostre futur més immediat.

Us esperem !


Últimas publicaciones

Archivo