Madteam

Festa Major de Setcases: Projectem Cinema de Muntanya

Per la Festa Major de Setcases: Projectem Cinema de Muntanya.
Aquest any, per la Festa Major de Setcases, farem la tercera edició del cicle de "Cinema de Muntanya". Aquest cop amb la col·laboració de TV3 i amb una temàtica més rural.

- Dissabte 1 d'octubre, a les 19:30 h: "Un batlle dels Pirineus" - de la sèrie de TV3 "Viure als Pirineus".
- Diumenge 2 d'octubre, a les 18:30 h: "Tocant el cel" -de la sèrie de TV3 "Rurals", i "Es busca Pastor" -de la sèrie de TV3 "30 minuts".


Dels Pirineus a l’Himàlaia, Nepal 2016. Bombers de la Generalitat

Estimats socis i socies,

Us animem a col·laborar amb la compra d'aquesta samarreta per ajudar amb el projecte solidari que estan promovent els GRAE!


Langtang Disaster Relief Fund

Dels Pirineus a l’Himàlaia, Nepal 2016 és un projecte solidari portat a terme per la ONG Langtang Disaster Relief Fund que està vinculat al Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, que vol aportar el seu granet de sorra en la reconstrucció de les dues valls més devastades pel terratrèmol que va castigar el Nepal el passat 25 d’abril del 2015.



Passat aquest any, un equip format per Bombers, mestres i metges, van veure necessari dur a terme alguna acció per ajudar dues de les valls més devastades pel terratrèmol (Langtang i Dhunche). Els Bombers són un col·lectiu vinculat a la muntanya i que sempre i són quan algú necessita ajuda, valorada l’ajuda que havien rebut els habitants de la zona en els darrers mesos, no era suficient com per reprendre les seves vides, es va creure oportú treballar en tres línies d’actuació diferenciades:

- Repartiment de material escolar per ajudar en l’escolarització dels nens de les valls.
- Atenció Sanitària. Realització de revisions i atenció d’urgències mèdiques.
- Compra de material per la construcció de nous habitatges a la zona més castigada per l’esllavissada, com també realitzar la mà d’obra per dur a terme aquestes construccions.

Per aquest motiu busquem tota la col·laboració possible que recolzi aquest projecte i contribueixi en l’execució de les tres línies d’actuació preestablertes.

Hem posat a la venda samarretes amb la finalitat de recollir diners i fer arribar la col·laboració a totes les persones sensibilitzades amb el terratrèmol del Nepal.

El preu de venda són 12,00€
Comprar samarreta home
Comprar samarreta dona

Comprar samarreta per nens 5 anys, 8 anys i 12 anys

Aquest projecte és absolutament finalista, sense cap intermediari, l’equip en garanteix aquesta finalitat.

Tanmateix tots els col·laboradors del projecte solidari ho fem de forma totalment altruista.


Concurs de Fotografia de Muntanya 2016

Inici procés de votacions del Concurs de Fotografia de Muntanya 2016

Recordar, és un vot per soci o sòcia. El període de votacions finalitzarà el dia 16 d'octubre a les 12 de la nit. El dia 17 d'octubre anunciarem els 3 guanyadors, i el dia 20 farem l'entrega dels premis.

Els premis del concurs són gràcies als nostres col·laboradors
Lowe Alpine i GR Zero

En aquest enllaç trobaràs les BASES DE PARTICIPACIÓ

Qualsevol dubte o consultar, envia'ns un correu electrònic a foto2016@madteam.cat


 

1 - Aigua maragda

2- Calma tensa

3 - Camí a la Pta. Penia (Marmolada)

4 - Camins

5 - Cap de creus pujant el Sallafort

6 - El descans en la immensitat

7 - El tobogan natural

8 - El treball de l'aigua

9 - Esclat de colors

10 - Estany Blau (vall madriu)

11 - Fins i tot de costat m'agrada!

12 - Flanqueig al Carlit

13 - Fragilitat

14 - Disfrutando de la Pica

15 - Inmensitat

16 - La travessa de l'Arlaud

17 - La vall

18 - Mar de nuvols des de el cim de la Serrera

19 - Nu com ella

20 - Sant Jeroni infinit.

21 - Seguint la llum

22 - Silenci, solitud, majestuositat... Gaube

23 - Tocant l'infinit

24 - Torb, toca fer mitja volta

25 - Tram final al  Rifugio Francesco Gonella - 3.071m

26 - Transpirenaica 2K15

27 - Travesía del Liskamm

28 - Un altra món

29 - Un raig de solitud

30 - Vistes del Piz Boè des del Pisciadú a Dolomites

31 - Viure sense tu

32 - El millor dia per al Gran Paradiso

33 - travessa dels BREITHORN

34 - Lacs en Alpes

35 - Panoramica encantada

36 - Profunditat pirenaica

37 - Alpinistes, Samurais coses més rares mos han de passar (Cresta Cregüeña-Maldito)

38 - Hatafell, el volcán solitario

39 - Landmannalaugar, caminant per Islàndia

40 - Dreams so real

41 - Racó de Missa de 7 

42 - Amb el permís de la boira

43 - No es dolent estar als núvols

44 - Un "circ" diferent

45 - Calidoscopi salvatge

46 - Bona nit

47 - Les acaballes d'una gran glacera

48 - Aresta Mittellegi

49 - Madteam a l'Avenc de la Verdor 

50 - Excèntriques a Cuevamur

51 - Bany a la Cova Conill

52 - La Moreneta_ Cueva Fresca

53 - Galeria de las Sierras

54 - Climbing-fly al Pedra


NOVA SECCIÓ: Qui són els mini-mads?

Us volem donar a conèixer una "nova secció" del Club, els MINI-MADS.

Qui són els mini-mads?
Els més petits de la casa, els fills i filles dels nostres socis….el futur del Club.

Volem arrencar aquesta secció per tal de fer activitats amb els socis infantils, a poquet a poquet arrencarem amb els pares, potser més endavant...els deixarem solets de la mà de monitors responsables com els nostres pares.

Fa temps varem proposar algunes sortides en plan familiar, juntament amb els pares. Erem poquets. Ara ens agradaría tornar a provar-ho, esperem que hi hagui més ambient.

La nostra proposta d’entrada es buscar un grupet de pares i mares amb ganes de sortir amb la canalla a la muntanya, de moment a caminar, potser d’altres ja fan coses altres activitats; escalada, barrancs, ferratas, esquí….

Entre els pares interessats en tirar aquesta secció endavant podem organitzar un calendari d’activitats, sortides o tastets formatius, de la mà dels components de la nostra “futura” escola de muntanya.

Ens podem organitzar per edats, potser alguns començen a caminar, per aixó estaría bé veure les diferents edats i es tablir grups, cada edat te les seves activitats.

Dir-vos que a través de l’Escola de Muntanya del club, estem treballant un programa d’activitats formatives per l’any vinent, de gener a juny 2017 amb tastets de diferentes activitats; barrancs, escalada, espeleología, esquí, raquetes de neu, esquí de pista, orientació, primers auxilis…amb sortides a la neu, bivac a l’estiu, campaments o travessa.

Les ganes hi son, només ens falten els vostres fills i filles i les ganes vostres de implicar-vos, cal pensar que els nostres fills son el futur del club i es ara quan cal inculcar normes de comportament al nostre entorn, a la natura…i que siguin responsables, vagin segurs…i el més important, que gaudeixin del que fan.

Si estas interessat en implicar-te o en participar en una reunió informativa, omple el formulari que trobaras en el seguent enllaç, et tindrem en compte.

http://bit.ly/2cNhiuS

Els Mini-Mads, comencen a caminar.

Gràcies!!

L’Ajuntament de la Torre de Capdella ofereix descomptes per als federats al telefèric de la Vall Fosca

Des de mitjans de setembre els socis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), podran gaudir d’un descompte en el preu del tiquet del telefèric de la Vall Fosca, que dóna accés al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici pel Pallars Jussà.



El telefèric de la Vall Fosca, l’únic a la zona sud dels Pirineus, funciona del mes de juliol fins a finals de setembre, i dóna accés a una zona amb més de 30 estanys, on es poden fer excursions per a tot tipus de públics, des dels caminadors més experts, fins als que tot just s’inicien en el món de la muntanya. Per aquesta zona passa el GR11, que enllaça amb la zona d’Espot i de la Vall de Boí, i la coneguda travessa de Carros de foc, que a la Vall Fosca passa pel refugi de Colomina.

Al punt d’arribada del telefèric de la Vall Fosca a Estany Gento (2.200 m), es troba el centre d’informació del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, on durant els mesos d’estiu es pot visitar l’exposició permanent sobre l’aigua, rebre informació i participar als tastets de natura que s’hi ofereixen de dilluns a divendres per conèixer millor aquesta zona del Parc.

UN TELEFÈRIC AMB MOLTA HISTÒRIA

El telefèric de la Vall Fosca es va instal·lar als anys 80 per poder transportar material per a la construcció de la central de Sallente. És per això que pot transportar molt pes, fins a 25 tones, i és per això també que circula a una velocitat molt lenta, 1m/s.

Uns anys després de la seva instal·lació i en acabar les obres de construcció de la central, l’Ajuntament de la Torre de Capdella va signar un conveni per poder-ne fer ús turístic a l’estiu. Actualment, més de 25 anys després, el telefèric ens ofereix l’experiència única de pujar a 2200 m en poc més de 10 minuts i accedir a una espectacular zona del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Museu Hidroelèctric de Capdella

Es pot aprofitar l’estada a la Vall Fosca per visitar el Museu Hidroelèctric de Capdella, que aquest any celebra 101 anys de la posada en marxa de la primera màquina. El Museu explica el paisatge de la zona dels estanys, les actuacions que s’hi van fer per construir la central fa 101 anys i els canvis que va suposar per la gent del territori (educació, oci, comunicacions, etc.).


Últimes publicacions

Arxiu