Madteam

Cuidadors de Senders

El Club Excursionista Madteam és l'encarregat del manteniment i senyalització del senders transfronterers GR-T 61 i GR-T 62 a la Vall Ferrera i el  "PR-C 78 - Anoia Montserratina" que recorre les regions d'Agulles, Frares Encantats i el Camí dels Francesos entre d'altres. Són uns 25 km de recorregut per alguns dels paisatges més emblemàtics de l'excursionisme català.  Arrel d'això s'ha decidit crear la nova secció de manteniment de senders del club.

Les entitats excursionistes distribuïdes per tot Catalunya que formen la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) són les encarregades del manteniment i senyalització de la xarxa de senders homologats de més de 11.000 km que tots tants cops hem utilitzat. Al Centre Excursionista Madteam també voliem contribuir a aquesta important tasca.

Si vols col.laborar amb la comisió de senders del club simplement apuntat a la secció!

Regularment es faran sortides i activitats per revisar l'estat del sender, mantenir la senyalització i reportar qualsevol desperfecte que demani algun tipus d'actuació.

El PR-C 78 comença a l'ermita de Sant Feliu a Castellolí, puja cap a Sant Pau de Guardia i entra a la muntanya de Montserrat per Can Maçana. Després continua cap a Agulles, el refugi Vicenç Barber, Frares Encantats, Ecos, Montgrós i el Camí dels Francesos fins al poble del Bruc.

Podeu veure la totalitat del recurregut al següent enllaç del OpenStreetMaphttps://www.openstreetmap.org/relation/4763525#map=13/41.6043/1.7463&layers=C  

Des del club hem anat completant i actualitzant la informació del sender en aquesta plataforma. OpenStreetMap es una comunitat mundial de voluntaris que contribueix al manteniment dels mapes i els seus elements posant-los a disposició de tothom de forma lliure i oberta. Gran quantitat d'aplicacions movils, webs i institucions utilitzen aquests mapes i les seves dades.

T'esperem!

Montserrat

Properes activitats

27
setembre 2024 , divendres

Trobada Cuidadors de Senders: Vallferrera

Trobada Cuidadors de Senders: Vallferrera
Més informació

Totes les activitats