Madteam

Wild Women Team

Benvingudes a la secció Wild Women Team!

La secció Wild Women Team sorgeix de la incorporació del projecte Wild Women 2020 com a secció del C.E. MADTEAM.

El projecte Wild Women 2020 neix l’1 de gener de l’any 2020 amb l’objectiu de crear una xarxa de dones apassionades de la muntanya i l’esport a l’aire lliure. Es tracta d’una iniciativa sense ànim de lucre que cerca donar visibilitat a l’esport femení a través d’activitats esportives diverses a l’aire lliure. La xarxa s’estén a través de tot el territori de Catalunya i pretén arribar a dones que s’identifiquin amb els objectius transversals del projecte, independentment de l’esport que practiquin, el seu nivell i la seva edat.


  • Promoure i donar visibilitat a l’esport de muntanya femení.
  • Establir una xarxa de dones d’arreu de Catalunya apassionades de la muntanya i vinculades a diferents disciplines esportives a l’aire lliure.
  • Crear un espai obert en què les membres actives de l’associació generin propostes relacionades amb l’esport i la muntanya, i en les quals qualsevol altra persona pugui adherir-se i participar.
  • Oferir des de l’organització propostes esportives diverses en entorns naturals variats, de forma periòdica i amb l’objectiu de consolidar la xarxa ww2020.
  • Informar i promocionar esdeveniments esportius que puguin ser d’interès per les associades.

 

 

Les membres del projecte Wild Women 2020 s’organitzen en un grup de Telegram, segons la modalitat esportiva que practiquen les seves membres (trailrunning, senderisme, bici de carretera, btt, escalada, esquí de muntanya…). L’accés al grup de Telegram és totalment gratuït i suposa una gran oportunitat de formar part de la xarxa de dones i conèixer persones amb interessos i inquietuds diversos. Per formar part del grup de Telegram, envia’ns un correu electrònic a info@madteam.com i t’indicarem com accedir-hi.

 


Per la seva banda, des de setembre de 2020 el C.E. Madteam ens ofereix el suport organitzatiu, administratiu i legal per a l’oferta d’activitats a través de la secció Wild Women Team. Per tant, per gaudir de les activitats caldrà ser sòcia del C.E. Madteam.

Properes activitats

13
juliol 2024 , dissabte

Trobada Secció Wild Women: Llauset

Trobada Wild Women: Llauset
Més informació

21
setembre 2024 , dissabte

Trobada Wild Women: Pic de l'Infern

Trobada Wild Women: Pic de l'Infern
Més informació

05
octubre 2024 , dissabte

Trobada Wild Women: Pic de la Mainera

Trobada Wild Women: Pic de la Mainera
Més informació

19
octubre 2024 , dissabte

Trobada Wild Women: Montrebei

Trobada Wild Women: Montrebei
Més informació

Totes les activitats