Zona privada
Madteam

Wild Women Team

Benvingudes a la secció Wild Women Team!

La secció Wild Women Team sorgeix de la incorporació del projecte Wild Women 2020 com a secció del C.E. MADTEAM.

El projecte Wild Women 2020 neix l’1 de gener de l’any 2020 amb l’objectiu de crear una xarxa de dones apassionades de la muntanya i l’esport a l’aire lliure. Es tracta d’una iniciativa sense ànim de lucre que cerca donar visibilitat a l’esport femení a través d’activitats esportives diverses a l’aire lliure. La xarxa s’estén a través de tot el territori de Catalunya i pretén arribar a dones que s’identifiquin amb els objectius transversals del projecte, independentment de l’esport que practiquin, el seu nivell i la seva edat.


  • Promoure i donar visibilitat a l’esport de muntanya femení.
  • Establir una xarxa de dones d’arreu de Catalunya apassionades de la muntanya i vinculades a diferents disciplines esportives a l’aire lliure.
  • Crear un espai obert en què les membres actives de l’associació generin propostes relacionades amb l’esport i la muntanya, i en les quals qualsevol altra persona pugui adherir-se i participar.
  • Oferir des de l’organització propostes esportives diverses en entorns naturals variats, de forma periòdica i amb l’objectiu de consolidar la xarxa ww2020.
  • Informar i promocionar esdeveniments esportius que puguin ser d’interès per les associades.

 

 

Les membres del projecte Wild Women 2020 s’organitzen en grups de Whatsapp diversos, segons la modalitat esportiva que practiquen les seves membres (trailrunning, senderisme, bici de carretera, btt, escalada, esquí de muntanya…). L’accés als grups de Whatsapp és totalment gratuït i suposa una gran oportunitat de formar part de la xarxa de dones i conèixer persones amb interessos i inquietuds diversos. Per formar part dels grups de Whatsapp, envia’ns un correu electrònic a ww2020project@gmail.com i t’indicarem com accedir-hi.

 


Per la seva banda, des de setembre de 2020 el C.E. Madteam ens ofereix el suport organitzatiu, administratiu i legal per a l’oferta d’activitats a través de la secció Wild Women Team. Per tant, per gaudir de les activitats caldrà ser sòcia del C.E. Madteam o bé fer-se sòcia puntual.


Últimes publicacions al mur

Anar al mur  

telegram Apuntat al Telegram de la secció

Fes login com a membre del club per accedir a aquesta opció.


Properes activitats

28
novembre 2021 , diumenge

Sortida Trail Running de la secció Wild Women: Montserrat

Sortida de trail running de la secció Wild Women Team a Montserrat
Més informació

Totes les activitats  


Socis que formen la secció