Zona privada
Madteam

Cursa de Muntanya Bombers amb Causa

Ens adrecem a vosaltres per donar-vos informació del projecte esportiu solidari del qual ja estem preparant la tercera edició, per tal que pugueu enviar-la als membres del vostre club .

Us expliquem el projecte:

- Bombers amb Causa neix de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya de crear un calendari per tal de destinar els fons a la recerca de malalties infantils, els donatius es fan a l'Obra Social de Sant Joan de Déu que és qui els canalitza cap a la investigació que més ho necessiti, sempre sota criteris científics.

- El projecte fa un pas més i per tal d'augmentar els beneficis del calendari i els propers 4 i 5 de Maig de 2019 s'organitzarà una cursa de muntanya solidària a Cercs (Berguedà), on el 100% de les inscripcions es destinaran a l'objectiu del calendari: la investigació de les malalties infantils.

Per més informació adjuntem la memòria econòmica de l'anterior edició de la cursa, així com la pàgina web de la cursa i del projecte.

www.cursamuntanyabombersambcausa.org

www.bombersambcausa.org

Per qualsevol dubte restem a la vostre disposició,
Moltes gràcies per la vostra atenció.
Bombers amb Causa


Proves d'accés a monitors i instructors (FEEC)

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) de la FEEC convoquen les proves d’accés a monitors d’excursionisme i instructors de les especialitats d’excursionisme, escalada i descens de barrancs, pel cap de setmana del 23 i 24 de març.

Les proves per a monitors d’excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb carnet federatiu, que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

El detall de les proves a realitzar per accedir a cada especialitat es poden trobar a l’apartat de Formació del web de la FEEC.

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El termini de presentació és el 10 de març i no s’admetrà cap sol·licitud amb documentació incompleta ni fora de termini.


Calendari de Caminades de Resistència 2019


Calendari de Marxa Nòrdica 2019


Trail l'Enxerinada

La TRAIL L'ENXERINADA és una prova esportiva benèfica, organitzada per l'AMPA de l'Escola Pericot de Girona en el barri Montilivi.

Un grup de pares, apassionats pel trail runnig i la natura, vàrem arribar a la conclusió que una bona manera d'ajudar a l'escola era organitzar una trail de muntanya amb la finalitat d'aconseguir diners per millorar els serveis de la nostra escola.

Tema beneficis de la cursa, per cada corredor que s'apunti 1€ anirà destinat a la Fundació Ramon Noguera i la resta de beneficis es destinarà a l'escola (material escolar, o algun tipus d'ajut en tema instal·lacions). La web és https://lenxerinada.cat/

També tenim:
Facebook https://www.facebook.com/lEnxerinada/
Twitter https://twitter.com/enxerinada 
Instagram https://www.instagram.com/enxerinada/

Però teníem clar que no seria una cursa qualsevol.

És per això que hem dissenyat dos recorreguts de 12 i 21 quilòmetres amb un desnivell positiu de 400 i 700 metres respectivament, en el que volem donar a conèixer una part, no gaire coneguda, del Parc Natural de Les Gavarres, ple de corriols i camins, i un paisatge amb molts contrastos.


Concurs fotogràfic Vall de Bonabé

Aquesta primera edició del concurs de fotografia el dediquem a la Vall de Bonabé, que es troba al Pallars Sobirà des d’Alòs d’Isil fins a Montgarri a Era Val d’Aran.

Elegim aquest espai natural i humà per la seva singularitat única i per estar, tot ell, amenaçat per un projecte injustificat d’explotació minera especulativa, destructora i incompatible amb el seu patrimoni.

Amb aquest concurs pretenem donar a conèixer la importància dels valors d’aquest espai natural i la necessitat de visualitzar la problemàtica que l’amenaça.

Data màxima d'entrega: 17 de febrer.

Aquí trobareu les bases
http://firanatura.wixsite.com/firanatura/concurs-de-fotografia

Les fotografies seleccionades formaran part d’una exposició que es durà a terme en la propera edició de Fira Natura, que es realitzarà entre el 8 i el 10 de març de 2019 al pavelló 4 de la Fira de Lleida.

La millor fotografia de les presentades (en qualsevol categoria) es premiarà amb una dotació econòmica de 250€.

TOTES les fotografies hauran de ser realitzades a la VALL DE BONABÉ, excepte les de l'apartat de fauna i espècies de la flora, que poden ser d'altres indrets, però referides a espècies que es troben a Bonabé.

BASES DEL CONCURS I COM PARTICIPAR?
Es donaran diplomes a les fotografies guanyadores en les següents categories:

  • Paisatge
  • Flora i Vegetació
  • Fauna
  • Medi Rural
  • Impacte ambiental
Més detalls: http://firanatura.wixsite.com/firanatura/com-partcipar