Madteam

Voluntaris i voluntàries cursa la Marrana Skyrace 3 de setembre 2023

Com cada any, per tirar endavant la Marrana Skyrace, necessitem de l'ajuda essencial de socis i sòcies que ens col·laboreu de manera voluntària a realitzar diverses tasques durant el divendres i el cap de setmana de la cursa.

Us animem a participar i a donar suport de manera voluntària a l'edició d'aquest any. Des de l'organització pensem que els voluntaris i voluntàries sou una gran part dels qui feu la cursa possible. És per aquest motiu que donem l'oportunitat que gaudiu de l'espectacular ambient de la cursa des de la vessant organitzativa, de logística, de tot el que envolta la tasca dels dorsals, el marcatge de la cursa, els punts de control, etc.

Per a participar cal ser soci/a del club. Si encara no ho ets, aprofita aquest esdeveniment per conèixer el C.E. MadTeam.

Aquest any els socis que corrin la Cursa no podran ser voluntaris.

L'allotjament i les dietes per als voluntaris/es van a càrrec de l'organització. Igualment us animem a venir amb les vostres furgonetes "camper", tindreu accés a les dutxes i accés als servies els faríeu amb la resta de voluntaris.

A continuació us enllacem un formulari a través del qual us podreu inscriure per a ser voluntaris/es de la prova. Podreu escollir entre les diferents tasques, quina és la que desitgeu realitzar, quin dia voleu arribar per ajudar-nos, etc.

Formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc94vDS_TrNY5TO30SGlAJaFv-B6ot0V1wDZ2mVlyg99Da_2g/viewform?usp=sharing


A tots els voluntaris us farem entrega de la samarreta de la Cursa, un pot de mel i el mapa que ens ha preparat l'editorial Alpina dels recorreguts.

Us adjuntem unes d'imatges perquè compartiu a les vostres xarxes socials, així ens ajudeu a donar a conèixer la nostra Cursa.

 

 

 

 

 

https://cursalamarrana.com/

Moltes gràcies,

CE MadTeam


TANCAMENT PER VACANCES CE MADTEAM 2023

Us informem que el Club Excursionista MadTeam romandrà tancat per vacances del 28 de juliol al 27 d'agost (ambdós inclosos). L'últim dia, abans de les vacances, per a la tramitació de llicències federatives anuals serà el 25 de juliol.

 

Us recordem que els telèfons d'emergència per a casos d'incidències amb la targeta federativa o en cas d'accident són els següents:

  • Des de Catalunya i la resta de l'Estat: 936 347 652 (24h, 365 dies l’any)
  • Des de l'estranger: 00 34 936 347 650 (24h, 365 dies l’any)
  • Més informació en cas d'accident a https://www.feec.cat/fem-muntanya/federat/
 
Us recordem també que podeu demanar directament a la FEEC  (934 12 07 77):
 
  • Ampliació de la llicència federativa: podreu tramitar l'ampliació de la llicència federativa a través de la FEEC directament.
  • Duplicat de la targeta federativa: podreu demanar directament a la FEEC el duplicat de la targeta federativa.

 

Salutacions i feliç estiu,

C.E. MadTeam


Secció Persones Sordes. Excursionisme pel Pantà de Sau

El passat diumenge 4 de Juny els voluntaris de la Secció de Persones Sordes van organitzar una sortida circular d'uns 14 km i 1500m de desnivell acumulats pels Cingles de Tavertet, on van participar 20 persones. 

La ruta va iniciar al Club Nàutic i, després de caminar per una pista, els participants van agafar un sender que els va portar cap a la Riera de Balà.

Un cop travessat el riu, van seguir unes fites fins al Morro de l'Abella, un esperó rocós que és també un magnífic mirador. 

Durant el recorregut es van trobar amb vàries vaumes i estrets camins amb penya-segats, fins que van arribar a un camí equipat amb una escala metàl·lica que els va portar fins l'impressionant Salt del Molí Bernat. 

La ruta s'enfilà de nou fins al poble de Tavertet on, després de reposar forces, van agafar una pista que els va portar a la zona del Pla del Castell. Aquí alguns dels participants van aprofitar per pujar al cim del Puig de la Força, inclòs en el repte de 100 Cims de la FEEC.
 
Tothom va quedar content i amb ganes de la propera sortida!

 


FORMACIÓ SVB + DEA VEGUERIA REGIÓ 1 BARCELONA

L'Àrea de Formació i ECAM juntament amb l'Àrea de Seguretat, obren inscripcions a la formació de SVB+DEA pel dia 10 de Juny a Barcelona, destinada principalment als membres de la vegueria de la regió I. 

Les inscripcions finalitzarán el proper dissabte 3 de Juny a les 00:00 hores o fins completar places.

Es tracta d'una formació inicial en suport vital bàsic i desfibril·lació (SVB+DEA) dirigit a practicants d'activitats del medi natural i federats.

Objectiu

Actualització dels coneixements i les habilitats per fer front a situacions d’aturada cardiorespiratoria segons les recomanacions del Consell Europeu de Ressuscitació (ERC) i el Consell Català de Ressuscitació (CCR).

Horari i lloc

AEEF-Associació Excursionista d'Etnografia i Folklore

Carrer d'Avinyó, 19, 08002 Barcelona

De 9 a 15h

Continguts

Formació estandarditzada segons el ERC i el CCR:
- SVB ús del DEA
- Pràctica de la PLS.
- Actuació en situacions d’ennuegament.
- Introducció de les modificacions COVID19 .
- Actuació en hipotèrmia, allaus, fulguració

Acreditacions

Certificat del Consell Català de Ressuscitació i el Consell Europeu segons les darrers guies publicades.

L'import de la certificació és de 10€, aquest van destinats al consell Català de la Ressuscitació per la tramitació del certificat.


Participants

Socis i federats d'entitats i practicants d'activitats al medi natural.

Podeu trobar tota la informació detallada al web de la FEEC. Per a qualsevol dubte o consulta, podeu enviar un correu a area.formacio@feec.cat o trucar al 934 120 777.

 


I Trobada Secció de Persones Sordes del CE Madteam

Del 29 d'Abril a l'1 de Maig va tenir lloc a la Pobla de Benifassà (Castelló) la I Trobada de la secció de persones sordes del CE Madteam, amb un total de 22 participants.

L'activitat, organitzada per voluntaris de la mateixa secció,  va consistir durant el primer dia, en una sèrie de visites culturals per la zona, com la Font Lluny, la població de la Pobla o el Jardí de Peter, lloc d'inspiració per molts artistes i que exposa escultures coloristes i construccions adornades amb mosaics.

El segon dia, les persones participants vàren fer una ruta de senderisme de 14 kms amb l'objectiu d'ascendir al Tossal dels Tres Reis de 1350 metres, extrem més occidental de Catalunya i punt d'unió de les comunitats de Catalunya, Aragó i País Valencià.

La ruta els va portar per la Roca Blanca, la Font Ferrera, el refugi de la Font Ferrera, el Mas del Ric de Fredes i el Tossal dels Tres Reis.

Al vespre vàren fer el sopar de germanor a l'alberg de la Font LLuny on van poder participar d'altres activitats organitzades per alguns dels socis, com un joc de preguntes relacionades amb la muntanya.

El tercer dia varen fer el viatge de tornada cap a casa, contents del resultat de la trobada i amb ganes de poder repetir ben aviat.


Defunció Quim Miralles

Benvolgudes companyes i companys,
 
Lamentem comunicar-vos la defunció d'en Quim Miralles, barranquista, escalador i apassionat de la muntanya. 
 
En Quim ens va deixar diumenge passat, 7 de maig, durant el descens d'un barranc a la Serra de Guara, on el club va organitzar una trobada de socis barranquistes de cap de setmana.
 
El club i els socis que el vam conèixer volem transmetre als seus familiar i cercle més proper el nostre sincer condol. 
 
Atentament,
CE Madteam
Quim Miralles

Últimes publicacions

Arxiu