Madteam

Documad. Natura i Aventura

Hola Madteam!

Ens fa molta il·lusió anunciar que aquesta tardor celebrarem la primera edició del nostre nou cicle de documentals: DocuMad. Natura i Aventura.
 
 
La nostra intenció és que aquest projecte tingui un llarg recorregut i volem començar a poc a poc però amb decisió.

Aquesta primera edició constarà de dues sessions que tindran lloc durant la primera quinzena de novembre.

Primera sessió: projectarem un documental d'un membre destacat de la comunitat muntanyenca de Catalunya, seguit d'una xerrada amb els protagonistes. Una ocasió única per conèixer de prop les històries més inspiradores de la muntanya.

Segona sessió: aquí ens la juguem una mica, però estem segurs que serà un èxit! Seleccionarem quatre documentals curts (aproximadament 10 minuts) fets per socis del Madteam. Farem una bona presentació en un auditori i després hi haurà una xerrada. No volem veure fotos de les darreres vacances a Benidorm ni una successió de clips fent ponting amb la GoPro dels Reis d'Orient. Aquesta és una crida als socis que gaudeixen explicant històries amb imatges i són mestres amb els programes d'edició. Trobarem quatre valents que vulguin compartir els seus documentals?

La resposta la tindrem al novembre, a la primera edició del DocuMad. Natura i Aventura.

Us mantindrem informats!

PS: Si ets un dels nostres videoartistes, tens un documental preparat o estàs pensant a fer-ne un aquest estiu, i et fa il·lusió projectar-lo en una pantalla ben gran, fes-nos saber ja mateix que hi estàs interessat!

Reunió de socis i sòcies C.E. Madteam 10/04/2024

El passat 10 d'abril vam fer la reunió per a impulsar la col·laboració dels socis de Madteam. Vam ser una trentena de persones amb ganes de participar i engegar noves iniciatives.

 


Van sortir voluntaris per muntar una secció de fotografia i per començar a crear un cicle de documentals i xerrades a l'alçada del nostre club.

També per a muntar una secció de refugis amb l'objectiu d'apadrinar un dels refugis d'emergència de la FEEC en els pròxims anys, i per donar una empenta a la secció de corredors i posar la llavor per a una secció d'inclusió i una altra de natura.

A més, també va venir l'equip que dirigirà la cursa de la Marrana d'aquest estiu.

I per acabar, un bon nombre de gent va apuntar-se a donar un cop de mà en la sala de màquines del club, aportant en temes informàtics, de gestió i de comunicació.

En les pròximes setmanes anirem posant fil a l'agulla per a concretar equips i objectius, de manera que aquestes iniciatives vagin prenent gruix i les veiem funcionar ben aviat.

Gràcies a tots!

Junta C.E. Madteam


Estrena a Barcelona del documental "I l'Àliga vola. K2 hivernal, Sergi Mingote" de l'Albert Barceló.

Al Madteam estem encantats de col·laborar en l'estrena a Barcelona del documental "I l'Àliga vola. K2 hivernal, Sergi Mingote" de l'Albert Barceló.

La projecció es farà als cinemes Bosque el dia 7 de juny a les 20:00 i inclourà una xerrada del director i companys i família del Sergi. 

 

Sergi Mingote va perdre la vida al K2 en un fatídic accident el 16 de gener de 2021. Tres anys després, Albert Barceló Casals ha pogut reunir la força i l’energia per acabar el documental que narra l’última expedició del seu company i amic.

El documental parteix de la reflexió al voltant dels motius de l’atracció pel risc en el món de l’alpinisme. Com ho viuen els familiars de la persona que decideix emprendre una expedició? Què els empeny a sobrepassar els límits d’un mateix i a plantejar-se reptes cada vegada més inassolibles?

K2 hivernal, l’última gesta de Mingote narrada per qui va ser el seu documentalista de capçalera. Barceló, va acompanyar a Mingote en moltes de les seves expedicions i va relatar a través dels seus documentals totes les conquestes dels últims 25 anys.

COMPRAR ENTRADES


Convocatòria de reunió dels socis i sòcies del C.E Madteam

“M’agradaria col·laborar amb Madteam, però no sé com...”

“Jo vull donar un cop de mà però sóc molt nou al club...”

“Sóc una alpinista/escaladora/esquiadora/corredora principiant i no crec que pugui aportar res...”

“Tinc una idea que m’agradaria fer amb el Madteam, però no és el que fan normalment...”

“Seria guai fer alguna cosa per Madteam, però tinc poc temps...”

Si alguna d’aquestes frases et ressona, aquest text és per a tu.

No ens cansarem mai de repetir que el Madteam funciona només amb l’energia dels socis que col·laboren a empènyer el carro, i que participar de les activitats del club està molt bé, però l’experiència completa és ajudar a fer que Madteam tingui vida, que sorgeixin idees, activitats, iniciatives i que la roda no pari de girar.


Hi ha moltes maneres de col·laborar. Coordinar i organitzar activitats de muntanya n’és una de molt important, però no l'única.
Aquest any volem fer-vos més fàcil que mai la possibilitat de ser part activa d’aquest club i alhora impulsar noves idees i projectes per a fer el Madteam encara més actiu, divers i interessant.


Al final d’aquest text trobareu una llista d’objectius que volem desenvolupar al llarg d’aquest any, però que només serà possible si uns quants dels que llegiu aquest text ho feu vostre.

Hi ha coses per tothom, siguin quines siguin les vostres habilitats o interessos i sigui quin sigui el nivell d’implicació que desitgeu. Només cal que escolliu en què voleu col·laborar i posar-vos en contacte amb la junta directiva, o si voleu més detalls, venir a la xerrada que farem el dimecres 10 d’abril a l’espai Calabria 66 de Barcelona.


Col·laborar i implicar-se en fer rutllar un projecte com Madteam porta en sí mateix la recompensa. Però si necessiteu una empenta més, us recordem que a l’octubre farem la jornada del voluntariat. Aquest dia és NOMÉS per a qui participa del “Madteam Full Experience” i no hi ha porta del darrere. L’any passat va ser la primera edició i hi va haver diversos tallers i paella al Refugi d’Agulles. Per aquest any hi haurà noves sorpreses.

Per si us n'heu oblidat: dimecres 10 d’abril a l’espai Calabria 66 de Barcelona a les 19:30 hores.

Salut i Muntanya!

Junta Directiva Madteam

 

IDEES I PROJECTES PEL 2024 QUE REQUEREIXEN LIDERATGE I TREBALL DELS SOCIS

 • Revitalitzar la secció de corredors de muntanya:

Al club hi ha molts corredors escampats, però no hi ha comunitat de corredors. Cal dinamitzar la secció, organitzar sortides, entrenaments, participació en curses, lligues de corredors Madteam... Cal potenciar la relació dels corredors de Madteam amb la nostra cursa, la Marrana Skyrace, tant com a corredors com a part de l'organització. Aquest any hi haurà pòdiums Madteam!

 • Crear una secció de fotografia:

La relació entre muntanya i fotografia és clara i al club hi ha molts aficionats. Es podria fer un arxiu de fotografia per a organitzar/compartir les fotos de manera més eficient que els grups de Telegram (el club posaria les eines). Es podrien fer tallers, concursos, exposicions, sortides fotogràfiques...

 • Organitzar un cicle d’activitats culturals:

Madteam ha de tenir un esdeveniment anual on es projectin documentals, es facin conferències i sigui de referència en uns pocs anys. Format totalment a definir.

 • Crear una secció de natura i medi ambient:

Una secció transversal que no estigui només enfocada a la vessant esportiva i pugui ser un espai de reflexió i divulgació sobre la nostra relació amb la muntanya. Es poden programar conferències, debats, activitats en benefici del medi...

 • Crear una secció d’inclusió:

Al club tenim una Secció de Persones Sordes i hem col·laborat en diverses activitats de l’Àrea d’Inclusió de la FEEC. Es podria fer una secció transversal amb l’objectiu de ser un espai de reflexió i divulgació sobre la inclusió a la muntanya.

 • Crear una secció de refugis:

Per preparar una proposta d’apadrinament d’un dels refugis lliures de la FEEC.

 • Millora en la gestió de la comunicació del club i dinamització de les xarxes socials

Tenim comptes d’Instagram, de Youtube, el propi blog de la web... Som conscients que hi ha camp de millora, però cap dels membres de la junta actual navega massa bé en aquests temes!

 • Col·laboració en la gestió del club

Aquí sempre hi ha feina i qui estigui interessat a veure la rerebotiga del club per donar un cop de mà sempre serà benvingut. Persones amb coneixements informàtics i de disseny gràfic especialment!

 • Innovació

Cal pensar en coses noves i atractives. Actualment, tenim un grupet d’informàtics del club pensant en com fer un llibre de piulades virtual. Segur que hi ha socis amb idees noves i engrescadores que es podrien tirar endavant.

Si tens una idea que no encaixa en cap d’aquests punts, però està alineada amb els valors del club, fes-nos-la saber i estudiarem com ajudar-te a fer-la realitat.

Inscripcions


Calendari de Trobades de la Secció BTT 2024

La Secció BTT del Club ha definit un calendari de trobades per 2024. Us presentem el resum de les sortides, que s'aniran publicant durant la temporada a la web del club.

CAL TENIR EN COMPTE

 • L'organització es reserva el dret d'anul·lar o modificar la trobada.
 • Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis i sòcies qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a la muntanya, amb total independència i autonomia.
 • Us recordem que l'entorn és de muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Modificacions en el calendari de Trobades de la Secció d'Escalada 2023-2024

S'han fet alguns canvis en el calendari de la Secció d'Escalada del Club. Les modificacions són les següents:

- S'ha anul.lat la trobada 24 i 25 de febrer als Ports i s'ha modificat per la sortida a Malanyeu del dissabte 24 de febrer.

- S'han modificat les dates de la trobada a Sant Llorenç de Montgai passant del 11 i 12 de maig al 18 i 19 de maig.

Us presentem el resum de les sortides, que s'aniran publicant durant la temporada a la web del club.

CAL TENIR EN COMPTE

 • L'organització es reserva el dret d'anul·lar o modificar la trobada.
 • Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis i sòcies qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a la muntanya, amb total independència i autonomia.
 • Us recordem que l'entorn és de muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Últimes publicacions

Arxiu