Madteam

Promoció Oferta Novembre 2017: Club Excta. Madteam - CampBase

Estimats socis, seguint amb els acords de CampBase i el club, us donem a conèixer una nova oferta exclusiva pels SOCIS, vàlida de l'1 fins al 10 de novembre 2017.
Únicament 10 primeres unitats de venda de cada article, a través de la Botiga Online Madteam-CampBase


Estimados socios, siguiendo con los acuerdos de CampBase y el club, os damos a conocer una nueva oferta exclusiva para los SOCIOS, válida del 1 al 10 de noviembre 2017.
Solo las 10 primeras unidades de cada producto, a traves de la Tienda Online Madteam-CampBase

Les compres efectuades a la Botiga Madteam-Camp Base, o a la botiga física (Sant Cugat, C-17 o Vitòria) generen un ràpel del 2% de retorn al club en forma de material per les seccions i l'escola. A les botigues físiques, recordar sempre presentar el carnet com a soci del club. Si no disposes d'ell o s'extraviat, posa't en contacte amb nosaltres (info@madteam.org) per enviar-te un duplicat.


Si vols deixar de rebre correus informatius, ho pots desactivar a la teva àrea privada (accedint amb el teu núm. de soci i clau d'accés): https://www.madteam.org/area-privada/notificacions#email-notifications
Us recordem que les vostres dades han estat incorporades en un fitxer i que, sempre i quan es compleixin els requisits exigits per la normativa, podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant la nostra entitat. Si llegiu aquest missatge i no sou el destinatari assenyalat us preguem que ens ho notifiqueu immediatament. Gràcies.
Club Excursionista Madteam info@madteam.org


Reunió de socis i sòcies

Estimats socis i sòcies,

Com es va anunciar fa dies, ahir 26 d'octubre vàrem celebrar una reunió de socis i sòcies a l'entitat cultural Casa València a Barcelona. Una reunió amb un objectiu i perspectiva diferent de les anteriors reunions realitzades. 
Des de la junta directiva del club vàrem voler donar veu als socis i sòcies per tal d'aportar el seu granet de sorra en valorar la trajectòria actual de les seccions del club.
Es va generar un debat engrescador i molt constructiu amb opinions i propostes diverses per part dels 18 participants. Les diverses seccions formen el principal teixit social del club i per això es va destacar la importància de què les trobades han de ser un èxit, tan de participació com d'organització. Tothom va estar d'acord en el fet que s'ha d'aportar el màxim d'informació durant l'organització de les trobades, com per exemple el ventall d'activitats a desenvolupar a la zona, la dificultat d'aquestes, informació d'altres activitats esportives, recorreguts existents, etc. 
La formació també va ser un dels grans temes a tractar. En aquest cas es va veure amb bons ulls per part de tots els assistents promoure la continuïtat dels cursetistes amb posteriors formacions o sessions guiades. 
També va sorgir l'interès de participar en les seccions de barrancs i espeleologia en les quals actualment hi falta dinamisme i participació.
 
Finalment es va donar a conèixer la possibilitat de crear una comissió de senders per dur a terme el manteniment d'alguns dels senders del territori català. Un grup important dels assistents va interessar-se per aquesta comissió i ja estem treballant per oferir els primers cursos de tècnics de senders. 
 
Resumint a grans trets, aquesta nova reunió va ser molt constructiva, amb un bon recull de propostes i idees per engegar noves maneres d'incentivar als socis i sòcies.
Seguirem treballant perquè això continuï i et recordem que, si no vas poder assistir i vols implicar-te en alguns aspectes del club o de les seccions només cal posar-se en contacte a info@madteam.org.

Salut i muntanya!
C.E. Madteam

Concurs Fotografia Muntanya 2017

Després del procés de votació fem públiques les tres fotografies guanyadores.

En breu ens posarem en contacte amb els guanyadors per fer-lis entrega dels respectius regals.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació!

En primera posició:

Joc de llums i ombres (David Domingo. soci 1935)

 

En segona posició:

Hi Ha coses que a cops es tenquen, altres encaixen per sempre (Joan Menjibar Frades. soci 9514) 

En tercera posició:

Llac Bachalpsee i Schreckhorn (Luis Franco Serrano soci 9827)


Castanyada 2017 (Organyà)

A Organyà estarem allotjats a l'Alberg de Organyà (Santa Fe)
http://albergorganya.com/

PROGRAMA D'ACTIVITATS

Dissabte:
Activitat lliure
18.30 h: Trobada a l'Alberg
Projecció de dos audiovisuals (Albert Naudin): Video de la Cursa Marrana Skyrace i L'Himàlaia KR.2. La conquesta d'un somni
Sorteig de material entre els assistents.
20.30 a 21.00 h: Sopar
22.00 h: Castanyada

Diumenge matí:
Esmorzar a l'Alberg
Escalada per tots i totes al poble de Perles
Excursió circular (Fígols) - 10 km

Preus alberg:
MP adults: 26 euros
MP nens (3 a 12 anys): 22 euros
Només sopar adults: 8,50 euros
Només sopar nens (3 a 12 anys): 7 euros

Més detalls i inscripcions a: https://www.madteam.org/activitats/castanyada-2017-organya

US ESPEREM A TOTES I A TOTS!!


Últimes publicacions

Arxiu