Estimats socis, seguint amb els acords de CampBase i el club, us donem a conèixer una nova oferta exclusiva pels SOCIS, vàlida de l'1 fins al 10 de novembre 2017.
Únicament 10 primeres unitats de venda de cada article, a través de la Botiga Online Madteam-CampBase


Estimados socios, siguiendo con los acuerdos de CampBase y el club, os damos a conocer una nueva oferta exclusiva para los SOCIOS, válida del 1 al 10 de noviembre 2017.
Solo las 10 primeras unidades de cada producto, a traves de la Tienda Online Madteam-CampBase

Les compres efectuades a la Botiga Madteam-Camp Base, o a la botiga física (Sant Cugat, C-17 o Vitòria) generen un ràpel del 2% de retorn al club en forma de material per les seccions i l'escola. A les botigues físiques, recordar sempre presentar el carnet com a soci del club. Si no disposes d'ell o s'extraviat, posa't en contacte amb nosaltres (info@madteam.org) per enviar-te un duplicat.


Si vols deixar de rebre correus informatius, ho pots desactivar a la teva àrea privada (accedint amb el teu núm. de soci i clau d'accés): https://www.madteam.org/area-privada/notificacions#email-notifications
Us recordem que les vostres dades han estat incorporades en un fitxer i que, sempre i quan es compleixin els requisits exigits per la normativa, podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant la nostra entitat. Si llegiu aquest missatge i no sou el destinatari assenyalat us preguem que ens ho notifiqueu immediatament. Gràcies.
Club Excursionista Madteam info@madteam.org