Madteam

El nou forfet d’esquí de muntanya de FGC, de la mà de la FCEH

Us fem arribar Nota de Premsa respecte el nou forfet de temporada d’esquí de muntanya impulsat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, amb avantatges i accés a circuits abalisats i remuntadors de les estacions de FGC.

Aquesta temporada, els amants de l’esquí de muntanya poden gaudir de múltiples avantatges amb el nou forfet de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que els assegurats a la FCEH podran ad-quirir amb un 20% de descompte. Aquest forfet és el millor complement a l’assegurança Multirisc, ja que no inclou cobertura d’accidents. 

Adjuntem Nota de Premsa (en PDF)

Salutacions
David Giménez
Comunicació Fed. Catalana D'Esports d'Hivern
607 666 376 • premsa@fceh.cat


Assegurances Federació Catalana d'Esports d'Hivern 2020

La FCEH ofereix les reconegudes assegurances de lleure, Targeneu i Multirisc, per a poder practicar els esports d’hivern i els esports a l’aire lliure amb la tranquilitat d’estar cobert davant d’un accident.

DESCARREGA'T L'APP DE LA FEDERACIÓ 

TARGENEU

Ja pots contractar la Targeneu de Juny a Juny, amb data d’expedició 1 de Juny de 2019. 

L’assegurança dels incondicionals de la neu amb cobertura mundial amb rescat, primera cura i fora pista.

Esports coberts mundialment
Esquí Alpí - Esquí de Fons - Telemark - Freeski - Surf de Neu - Trineu amb Gossos - Pulca Escandinava -Canicròs - Hoquei Gel- Patinatge Artístic - Cúrling - Short Track

Targeneu també actua com una assegurança en viatges, sempre que estiguis a més de 35 km del teu domicili habitual, et cobrirà totes les activitats esportives (veure exclusions) en l’àmbit europeu i en els països de la Ribera Mediterrània. Aprofita-la si practiques, per exemple:

Senderisme - Bicicleta de muntanya - Esquí de muntanya - Raquetes de neu

Període de cobertura
De l’1 de juny de 2019 al 31 de maig de 2020.

Condicions especials
La FCEH ofereix diferents opcions perquè les famílies gaudeixin de preus especials que s’adaptin a les seves característiques: Packs familiars i Targeneu infantil.

Cobertures: http://www.fceh.cat/la-federacio/assegurances/targeneu/cobertures/

Targeneu Adult: 64 € 
Targeneu Infantil (menors de 18 anys): 41 € 

Targeneu Familiar 3 membres: 141 € (màxim 2 adults, entenent com a adult els majors de 18 anys).
Targeneu Familiar 4 membres: 153 € (màxim 2 adults, entenent com a adult els majors de 18 anys). A partir del quart membre és gratüit.

Nota: Les persones que facin els 18 anys el 2020 es consideren adults. Las personas que cumplan los 18 años en 2020 se consideran adultos.


MULTIRISC

L’assegurança dels amants dels esports a l’aire lliure amb cobertura mundial i seguiment de la lesió, tant en els esports d’estiu com en els d’hivern.

Esports coberts mundialment
Esquí Alpí - Esquí de Fons - Telemark - Freeski - Snowboard - Trineu amb Gossos - Pulca Escandinava - Canicròs - Esquí de muntanya - Raquetes de neu - Alpinisme Excursionisme - Senderisme - Bicicleta de muntanya - Escalada - Espeleologia - Campaments d’iglú - Raids de muntanya - Descens de barrancs - Marxes - Campaments

Període de cobertura
De l’1 de juny de 2019 al 31 de maig de 2020 (Multirisc Juny)

NOVETAT
Aquesta temporada estrenem nova cobertura: reemborsament del cost del forfait de temporada, classes, hotel i lloguer de material no utilitzat per accident a pistes. En el cas de la Multirisc, fins a 1.000 euros.

Condicions especials
La FCEH ofereix diferents opcions perquè les famílies gaudeixin de preus especials que s’adaptin a les seves característiques: Packs familiars i Multirisc juvenil.

Cobertures: http://www.fceh.cat/la-federacio/assegurances/multirisc/cobertures-multirisc/

Multirisc Adult: 133 € 
Multirisc Infantil (menors de 18 anys): 72 € 

Multirisc Familiar 3 membres 309 € (màxim 2 adults majors de 18 anys)
Multirisc Familiar a partir de 4 membres 351 € (màxim 2 adults majors de 18 anys)

Nota: Les persones que facin els 18 anys el 2020 es consideren adults. Las personas que cumplan los 18 años en 2020 se consideran adultos.


INFORMACIÓ IMPORTANT: Llicències estrangeres i altres assegurances

Arran d'algunes afirmacions produïdes alguns espais del Club i que poden portar algunes confusions a altres socis i sòcies, us fem arribar un estudi sobre les prestacions d'algunes modalitats de llicències que s'ha detectat que alguns socis promouen la seva contractació.


Des de la Junta directiva del Club Excursionista Madteam, demanem responsabilitat amb un tema tan seriós com aquest i desaconsellem aquest tipus de productes.

  • Informació Club Alpino Austriac: veure info (en PDF)
  • Informació Federació Canaria: veure info (en PDF)
  • Informació Club Alpino Francès: veure info (en PDF)
  • Informació RACC sport: veure info (en PDF)
La Junta CE Madteam

Comunicat 42/2019 Preus llicències 2020

Preus llicències 2020 - Fed. Catalana d'Espeleologia

Tal i com es va acordar a l'assemblea general extraordinària, adjuntem els preus de les llicències 2020.

Com cada any, es donarà accés a la plataforma Playoff a partir del 15 de desembre. Volem recordar que tots els clubs han de tenir contractada una pòlissa de Responsabilitat Civil i es per aquesta raó que cal pujar copia del resguard de la pòlissa a la documentació del club. En cas contrari l'accés estarà bloquejat i caldrà enviar el fitxer a secretaria. La federació ha contractat una pólissa per aquells que ho vulguin o ho necessitin.

La llicència ha patit un lleuger increment però s'han aconseguit millores com: prima de 3000 en cas de trasllat en territori nacional. en cas de defunció practicant l'esport passa de 9000€ a 12000€ i en cas de defunció no deguda a la pràctica, però durant, passa a 3010€.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta.
La junta Directiva


Quadre preus llicències 2020 (en PDF)

Llista de preus 2020 (en PDF)

 


Pla de llicències i assegurances de la FEEC 2020

Us informem que el dimarts 3 de desembre a la tarda s’inicia la nova temporada de llicències per al 2020. A continuació destaquem alguns aspectes del nou pla de llicències i assegurances per a la nova temporada.

  • La validesa de la llicència de 2019 expira el 31 de desembre de 2019.
  • Per tal de permetre actualitzar el sistema informàtic, el 2 de desembre serà l’últim dia per poder tramitar llicències per al 2019.
  • La llicència del 2020 serà vàlida a partir de l'1 de gener encara que s'hagi expedit abans.
  • En introduir nous socis és obligatori indicar el DNI o NIF. No és vàlid el número de passaport, número de residència o altres números.
  • A l’apartat corresponent al domicili del federat, no es recomana posar apartats postals o polígons industrials, a efectes de possibles comunicacions i trasllats en cas d’accident.

PLA DE LLICÈNCIES 2020: Sub14 i Sub17 (en PDF)


PLA DE LLICÈNCIES 2020: Sub18 i Majors (en PDF)


PLA DE LLICÈNCIES 2020: Quota familiar menors 18 anys (en PDF)


Novetats per al 2020

Pòlissa de Responsabilitat Civil

  • S’augmenta el límit assegurat per sinistre d’1.000.000 € a 1.500.000 €
  • S’augmenta l’àmbit de cobertura territorial a tot el món excepte USA/Canadà. Actualment tenim àmbit Unió Europea i Andorra. Aquesta millora és molt important pels federats que practiquen esport en països per als quals fins ara no teníem cobertura
  • Inclosa per a membres ECAM sempre que estiguin realitzant cursos de la FEEC

Pòlissa d’accidents
Inclusió de:

  • la marxa aquàtica a totes les modalitats
  • l’slackline a la modalitat C, fins a 50 centímetres d’altura i amb una cinta d’un mínim de 25 centímetres d’ample
  • l’espeleologia en mines, sempre que per progressar s’utilitzi el mateix material que s’utilitza per progressar en grutes
  • l’esquí fora de pistes o freeride
  • la marxa nòrdica en casc urbà
  • la modalitat de Curses Trail Júnior per a menors dins la modalitat C sub-14 i sub-17

Eliminació de la limitació de 90 dies per l’assistència a cursos oficials de monitor, professor o entrenador en esports FEEC a l’estranger

Ampliació de l’àmbit territorial de cobertura per senderisme al Pirineu francès i en zones d’influència a la modalitat C

Inclusió de cobertura expressa a accidents per causa d’electrocució

Creació d’una cobertura exclusiva per a federats professionals autònoms:

  • Cobertura d’un capital diari de 16 €, amb franquícia de 7 dies i un màxim d’un any
  • Prima anual de 65 €
  • Cobertura en cas d’incapacitat temporal del federat derivada d’un accident cobert per la pòlissa d’accidents de la FEEC

Aspectes destacables

  • Número d’atenció telefònica gratuït a Espanya, 900 120 180. Es manté el número de l’estranger, 00 34 934 957 662. Atenció telefònica en català
  • Modalitat MUNTANYA PLUS
    • Es triplica el capital de mort per accident i mort no accidental durant la pràctica esportiva
    • Sobre el capital de mort, s’anticipa la liquiditat ràpida de fins a 5.000 € per despeses justificades de sepeli
  • Es manté la tarifa familiar per les llicències federatives dels menors amb caràcter anual. S’aplica un 20% de descompte en la quota de l’assegurança d’un menor de 18 anys que es federi, fill d’una parella federada. Si la parella té més d’un fill menor de 18 anys que es federi, s’aplica un 35% de descompte en les seves quotes de l’assegurança
  • Es cobreixen els accidents en viatges a l’estranger que es produeixin durant els 90 dies consecutius des del moment en què se surti d’Espanya
  • El còmput de set dies de comunicació es comptarà a partir de la data en què es pugui comunicar el sinistre de l’accidentat, no des de la data de l’accident
  • Es cobreixen els accidents ocorreguts en una població quan els senders la creuen i l’accident es produeix en el tram urbà del sender o quan una prova transcorre parcialment per una població
  • Número especial per a la comunicació d’accidents per a les persones amb deficiències auditives
  • Bústia de queixes i incidències al correu electrònic incidencies.federat@feec.cat
  • Extensió telefònica amb línia directa amb la companyia en horari d’oficines
  • Recepció d’un missatge SMS al mòbil de l’accidentat amb el seu número d’expedient
  • Realització d’enquestes de satisfacció per part de la companyia als usuaris per a la prestació dels serveis
  • Servei de Defensor del Federat
  • Inclusió de comunicats d’accident als centres mèdics
  • Inclusió de nous hospitals de muntanya dins el quadre de centres concertats
  • Inclusió de centres sanitaris concertats propis de la companyia asseguradora

Últimes publicacions

Arxiu