Madteam

La FFCAM adverteix d’un estiu inèdit per fer alta muntanya als Alps

La Federació Francesa de Muntanya i Alpinisme fa una crida a tots els muntanyencs i muntanyenques a extremar la precaució a l’hora de practicar alpinisme a la zona dels Alps.
El canvi climàtic està afectant de ple a les glaceres dels Alps i presenten unes condicions diferents i inèdites de cara a aquests pròxims mesos.
 
Un hivern i primavera suaus i secs combinats amb l’època de calor actual han contribuït a empitjorar les condicions de pràctica i per això us demanem precaució i precaució en l’elecció de les vostres sortides.
 
 
La FFCAM demana a tots els muntanyencs i muntanyenques que tinguin molta precaució en la pràctica de l’alpinisme. L’hivern i la primavera molt suaus i secs, combinats amb l’onada de calor (10°C registrats al cim del Mont Blanc) i l’elevada assistència, creen una situació completament nova al cim de les muntanyes. Les condicions per a les activitats de neu ja són similars a les de final de temporada, sumades a una radiació solar més forta en acumulacions de neu baixes. Actualment, els passatges exposats i els rimaies són més delicats, la congelació és poc efectiva i les caigudes de roques són freqüents.
Si l’estiu continua sent calorós i sec, la situació podria resultar encara més delicada: per això recomanem als professionals que es mantinguin molt atents i prudents en l’elecció de les sortides, i que multipliquin les fonts d’informació.
 
 

La Secció Jove del CE MadTeam estrena nou Logo i compte d'Instagram

En les darreres setmanes la Secció Jove del club, amb la feina de voluntaris i voluntàries, està planificant i preparant noves activitats i trobades. En els últims mesos la participació de les sortides, tot i la quantitat de gent jove que practica esports al medi natural, no ha tingut l'èxit que esperàvem. 

És per aquest motiu que s'ha decidit crear un compte a Instagram! L'objectiu d'aquest és crear més visibilització a tot el que es fa a la secció i que qualsevol jove pugui preguntar i sentir-se acollit al club.

Compte d'Instagram: https://www.instagram.com/joves_cemadteam/  (Seguiu-nos!)

Aprofitant aquesta nova iniciativa, s'ha creat un logo per a la secció, seguint les línies habituals de l'entitat però marcant que es realitzen diverses activitats i amb un toc una mica més atrevit:

 

Pels que encara no sabeu encara quines són les dinàmiques de la secció... Què fem a la secció jove?

  • Trobades de socis/es per a practicar diverses activitats (escalada, excursionisme, alpinisme, etc.)
  • Trobades per a realitzar algun itinerari o activitat concreta (ens organitzem entre els inscrits a l'activitat).
  • Activitats/sortides amb un itinerari definit
  • Travesses d'autosuficiència (tenda, sac, menjar, fogonet, etc.)
  • Trobades amb un tècnic (subvencionat pel club
  • Organitzar-nos per fer activitats a través del grup de Telegram de la secció

 

Si teniu dubtes ens podeu escriure pel telegram, per l'instagram o al correu info@madteam.org 


Últimes publicacions

Arxiu