Madteam

Convocatòria Assemblea General de Socis 2019

Barcelona, 20 d'abril de 2019

Benvolguts socis i sòcies
Tal i com estableixen els Estatuts de la nostra Entitat, la Junta Directiva us convoca a tots els socis a l'Assemblea General Ordinària de Socis, que tindrà lloc el pròxim dia 25 de maig a les 18.00 hores en primera convocatòria i a les 18.30 hores en segona convocatòria, a la Casa de Colònies Pedraforca a Saldes (Berguedà).

L’ordre del dia, aprovat per la Junta Directiva el 20 d’abril del 2019 serà:

1. Obertura de l’Assemblea a càrrec del President
2. Presentació de la Junta directiva i ratificació dels nous membres
3. Presentació i votació de l’acta de l’Assemblea General del 2018
4. Estat de comptes:

a. Aprovació de l’estat de comptes de l’any 2018
b. Presentació de l’estat de comptes de l’any 2019 i del pressupost per l’any 2020

5. Estat de les seccions, cursa de la Marrana i altres activitats
6. Propostes dels socis (cal presentar-les per escrit a junta@madteam.cat) 
7. Precs i preguntes

Esperem la vostra assistència i participació activa en l’assemblea.
Salutacions,
La Junta


III Cursa Muntanya Bombers amb Causa - Memorial Rafa Arnabat

Ens adrecem a vosaltres per donar-vos informació del projecte esportiu solidari del qual ja arribem tercera edició, per tal que pugueu enviar-la als membres del vostre club.

Us expliquem el projecte:

- Bombers amb Causa neix de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya de crear un calendari per tal de destinar els fons a la recerca de malalties infantils, els donatius es fan a l'Obra Social de Sant Joan de Déu que és qui els canalitza cap a la investigació que més ho necessiti, sempre sota criteris científics.

- El projecte fa un pas més i per tal d'augmentar els beneficis del calendari i els propers 4 i 5 de Maig de 2019 s'organitzarà una cursa de muntanya solidària a Cercs (Berguedà), on el 100% de les inscripcions es destinaran a l'objectiu del calendari: la investigació de les malalties infantils, i en aquesta edició al PEDIATRIC CANCER CENTER DE SANT JOAN DE DÉU.

Per més informació adjuntem la memòria econòmica de l'anterior edició de la cursa, així com la pàgina web de la cursa i del projecte.

www.cursamuntanyabombersambcausa.org

www.bombersambcausa.org


III Jornades Nacionals de Senderisme (4 i 5 de maig)

El Comitè Català de Senders de la FEEC organitza, amb el suport de l'Ajuntament de la Selva del Camp i el Club Excursionista Arítjol, la tercera edició de les Jornades Nacionals de Senderisme. La cita serà el cap de setmana del 4 i 5 de maig a la mateixa localitat del Baix Camp.


veure arxiu més gran

 

La cita serà el cap de setmana del 4 i 5 de maig a la mateixa localitat del Baix Camp. Durant tot el cap de setmana hi ha previstes activitats de diversa índole. La jornada
de dissabte, que s'iniciarà a les 10.00 h amb una benvinguda de les autoritats municipals i federatives, estarà composta per una sèrie de tallers i ponències, les quals es desenvoluparan a la sala Celler Major, situada a la planta baixa del Castell del Paborde (Carrer Major, 65) de la Selva del Camp. El mateix dissabte també es farà el tradicional dinar de germanor, al qual estan convidats tots els cuidadors de senders acreditats amb el carnet de cuidador. Els acompanyants hauran d'abonar en el moment de dinar el preu d'aquest (25 €).

L'endemà diumenge, a les 9:45 h, es durà a terme una caminada per l'entorn de la Selva del Camp, resseguint part dels senders homologats que recorren el seu terme municipal: SL®-C 155, SL®-C 156 i SL®-C 157. En definitiva, dos dies que seran una gran festa del senderisme i que serviran per mostrar la força d'un moviment que creix exponencialment.

Tots els interessats en participar en les jornades han de confirmar la seva assistència a l'adreça de correu electrònic senders@feec.cat abans del 2 de maig, indicant si són cuidadors de senders acreditats o acompanyants. L'aforament màxim de l'auditori és de 100 places i es prioritzarà l'ordre d'inscripció, que és totalment gratuïta.

Possibilitat d'allotjament a La Selva del Camp
Al web de turisme de la Selva del Camp podeu trobar totes possibilitats d'allotjaments i activitats lúdiques del municipi.


Proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya

La FEEC convoca les proves de selecció per entrar a formar part del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) aquesta temporada 2019-2020, un dels referents a nivell internacional en la formació de joves esquiadors de muntanya de competició. Les proves se celebraran el 27 i 28 d’abril.

Per accedir a les proves de selecció els nous candidats han de tenir la llicència FEEC modalitat D de l’any 2019, tenir entre 13 i 21 anys, un historial esportiu que garanteixi un nivell d’esquí alpí mig/alt i un certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya.

Tots els esportistes de nou ingrés que accedeixin a les proves han d’ingressar 20 euros mitjançant el gestor d’inscripcions de la FEEC i enviar la documentació requerida a adjuntdirtecnica@feec.cat abans del 24 d’abril.

Procés de selecció
Per tal de poder accedir al CTEMC cal realitzar unes proves físiques i tècniques per poder valorar el nivell inicial dels esportistes de nou ingrés. L’objectiu d’aquestes proves es assegurar un nivell mínim per tal de poder treballar en la tecnificació dels esportistes integrants els propers anys. A més a més, també es farà una entrevista personal per saber les motivacions i inquietuds de l’aspirant.


El Parlament valida les signatures de la ILP per una nova llei de l’Esport

La Comissió de control del Parlament de Catalunya ha validat les signatures de la ILP per la nova llei de l’Esport. Ho va fer divendres al migdi, a l’Auditori del Parlament de Catalunya, i amb la presència de representants de totes les federacions esportives catalanes, entre elles la FEEC, i de la UFEC, que conformen la Comissió promotora de la iniciativa.

Daniel Bartomeus, president de la Comissió de control, ha destacat la implicació de la comissió promotora i la feina dels fedataris. A partir d’ara, Bartomeus espera que la ILP tingui “una tramitació fluïda” i ha desitjat “que tinguem sort perquè l’esport ens implica a tots”. Per la seva banda, Gerard Esteva, president de la UFEC, ha posat en valor l’èxit de la iniciativa legislativa per la “unanimitat del sector amb el cent per cent de les federacions implicades”. “Això demostra l’apoderament del sector”, ha afegit i ha assegurat que “quan tenim un objectiu clar ho aconseguim junts”.

Més detalls: https://www.feec.cat/noticia/el-parlament-valida-les-signatures-de-la-ilp-per-una-nova-llei-de-lesport/


3a Caminada Solidària de Càritas

Càritas arriba al 75è aniversari i ho volem celebrar amb una iniciativa solidària. Amb l’objectiu de recaptar fons pel programa d’inserció laboral “Feina amb cor”, la FEEC ha organitzat la 3a Caminada Solidària de Càritas, amb la col·laboració del Centre Excursionista de Catalunya i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La caminada es durà a terme el dissabte 18 de maig i vol aprofitar l’esdeveniment esportiu per mostrar suport i solidaritat amb les persones més necessitades. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.


Últimes publicacions

Arxiu