L’Àrea de Formació de la FEEC organitza unes estades de descens de barrancs per a joves federats d’entre 18 i 25 anys. Aquestes es realitzaran el 7 i 8 de setembre al Ripollès, més concretament a la zona de la Farga, sota Queralbs.

L’objectiu de les estades per a joves és el descobriment de l’activitat del descens de barrancs i la formació tècnica adient a les necessitats de cadascú. També és important que aprenguin a realitzar maniobres bàsiques de seguretat mentre gaudeixen de l’activitat i respecten l’entorn i el medi. Això es treballarà en equip, fomentant el respecte i la col·laboració entre els membres participants a les estades.

Hi ha un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 7 inscrits. Els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat . El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 19 d’agost de 2019.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934120777, ext. 2.