Madteam

Modificacions en el calendari de Trobades de la Secció d'Escalada 2023-2024

S'han fet alguns canvis en el calendari de la Secció d'Escalada del Club. Les modificacions són les següents:

- S'ha anul.lat la trobada 24 i 25 de febrer als Ports i s'ha modificat per la sortida a Malanyeu del dissabte 24 de febrer.

- S'han modificat les dates de la trobada a Sant Llorenç de Montgai passant del 11 i 12 de maig al 18 i 19 de maig.

Us presentem el resum de les sortides, que s'aniran publicant durant la temporada a la web del club.

CAL TENIR EN COMPTE

  • L'organització es reserva el dret d'anul·lar o modificar la trobada.
  • Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis i sòcies qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a la muntanya, amb total independència i autonomia.
  • Us recordem que l'entorn és de muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Nova equipació C.E. Madteam

Benvolgudes sòcies i socis de Madteam,


amb aquest correu volem portar-vos una de les novetats per aquest 2024:

la nova equipació de Madteam.


D’aquesta manera, podreu lluir la imatge del nostre club a les vostres activitats a la natura, siguin caminant, corrent o pedalant, i visibilitzar la nostra entitat a les curses, marxes i rutes on participeu.


És per això que hem confiat en el fabricant TACTIC per dissenyar samarretes i maillots ciclistes, d’una qualitat contrastada i adequats per l’ús intensiu que es mereixen. A més podreu adquirir uns mitjons d’estiu a joc amb els colors corporatius del club.

 

 

L’import de les peces s’ha ajustat al màxim respecte els preus del fabricant, i és el següent:

Samarreta tècnica → 31 €
Maillot ciclista → 50 €
Mitjons → 10 €
 

Guia de talles del fabricant: https://www.tactic-sport.com/ca/pages/guia-de-talles

 

Com adquirir el material?

 

Podeu fer la vostra comanda a la web de TACTIC directament (http://www.tactic-sport.com), on haureu d’anar a TEAM STORE i introduir-hi el següent codi: 6c2394

 

El termini per fer la comanda és fins al dia 25 de febrer, quan es tancarà la botiga començarà la producció.

 

Quan i com rebreu el material?

Tot el material s’enviarà al Club, que es farà càrrec del seu repartiment. La previsió és tenir tots els productes a mitjans del mes de maig, i és per això que el repartiment es farà preferentment a la trobada i assemblea general del club que tindrà lloc a Àger els dies 1 i 2 de juny de 2024.

 

També podrà repartir-se en algunes altres trobades, però penseu que la logística potser no serà tan fàcil, ja que el club el formem i gestionem persones voluntàries. De forma molt excepcional, com a últim recurs, es podria fer algun enviament, sempre que la sòcia o soci afectat es faci càrrec de les despeses d’enviament.

 

Algunes consideracions

 

  • No hi haurà possibilitat de fer devolucions, atès que la producció es farà segons comandes.
  • En cas de no arribar al mínim d’unitats (en el cas dels mitjons), aquests no es produiran. TACTIC retornarà automàticament l’import, al mateix mitjà de pagament.
  • Una vegada tancada, tota la comanda s’enviarà a Madteam, que farà el repartiment com s’ha exposat.
  • Els colors poden variar lleugerament respecte del visualitzat en pantalla. Així i tot, les samarretes i maillots queden molt boniques; en el cas dels mitjons s’ha escollit el verd més similar al de les samarretes, tot i que en pantalla no es visualitza gaire bé. 

 

Si tens alguna pregunta no dubtis a contactar amb el correu madteamequipacio@gmail.com


Últimes publicacions

Arxiu