Madteam

Primavera Madteam 2018

Ja es Primavera, PRIMAVERA MADTEAMUn projecte social i esportiu on hi te cabuda tot.

Us convoquem a 3 jornades (maig, juny i juliol) força interessants, de la mà de 3 professionals cadascú en el seu món.

4 de maig
Projecció "Vivencies" i presentació del llibre "Alpinisme sense ficció" a càrrec de Jordi Pons

Dia 14 de juny
"Rescats de muntanya" Informació i consells a muntanya del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Dia 12 de juliol
"Deshidratació" , efectes sobre la Salut i el renidment esportiu, a càrrec del Dr. Xavier Sant Vilella, responsable mèdic de la FEDME i de la Federació Catalana d'Atletisme.

Totes les sessions es realitzaran a Barcelona, a l'Hotel d'Entitats de Gràcia, al carrer Providència, 42.


Garmin Team Trail - 2a. edició

La Garmin Team Trail ofereix un format de competició nou en les curses de muntanya i que reuneix: l’aventura d’una activitat en format non-stop, el treball en equip que requereix conviure i compartir i l’atractiu en la descoberta d’un llarg i divers recorregut de nord a sud de Catalunya.

La Garmin Team Trail neix amb la vocació d'oferir una experiència única que aglutina un paratge espectacular i la participació en una cursa de muntanya per etapes i en equip.

http://garminteamtrail.com/es/

Aquesta es una cursa de Trail per etapes i equips, sense arribar a l’exigència de les curses habituals de 3 dies individuals, comparativament son curses molt diferents.

Es perfecte per córrer en equips de 2-3-4-6-8 persones, son 8 etapes amb sortida a Castellar de n’Hug i arribada a Sant Cugat del Vallés, es perfecte per córrer amb amics o companys de feina cadascun una o més etapes.

Oferim entre els socis com un al·licient o avantatge, un descompte del 25%.

Podeu organitzar equips del vostre club i podríeu participar en qualsevol de les modalitats ja sigui equip de 4 masculí, femení o mixtes.

RECORREGUT
De Castellar de N’Hug fins a Sant Cugat del Vallés

CONTROLS DE PAS
Els relleus només es poden realitzar en els Controls de pas indicats

CURSA EN EQUIP
Per relleus en equips de 1, 2, 3, 4, 6 o 8 corredors.

36 HORES
Màxim 36 hores per fer tot el recorregut

8 ETAPES
8 Etapes d’entre 20 i 30 kms.

TRACK THE RACE
Seguiment en temps real amb TRACK THE RACE

Qualsevol dubte, o si ens vols comunicar la creació d'un equip, posa't en contacte amb nosaltres (info@madteam.org) i contactarem directament amb l'organització de la Cursa.


Convocatòria Assemblea General de Socis

Barcelona, 20 d'abril de 2018

Benvolguts socis i sòcies
D'acord amb el que estableixen els Estatuts de la nostra Entitat, la Junta Directiva us convoca a l'Assemblea General Ordinària de socis que tindrà lloc el pròxim dia 26 de maig a les 17.30 hores en primera convocatòria i a les 18.00 hores en segona, al Refugi del Gresolet (Saldes / Berguedà) amb el següent Ordre del Dia, aprovada per reunió de Junta Directiva del 28 de març del 2018

  1. Obertura de l´Assemblea a càrrec del President
  2. Presentació Junta directiva i ratificació dels nous membres.
  3. Presentació i votació de l´acta de l´Assemblea General del 2017
  4. Presentació de l´estat de comptes de l´any 2017
  5. Estudi de l´estat de comptes de l´any 2018
  6. Presentació de la proposta de pressupostos de l´any 2019
  7. Informe de l´estat de les seccions i activitats.
  8. Informe situació Cursa de la Marrana 2018
  9. Informes i presentació de projectes Junta Directiva
  10. Propostes dels sòcis/es presentades per escrit a junta@madteam.cat (amb un suport del 10% dels sòcis/es numeraris/es de l´Entitat)
  11. Precs i preguntes
Esperem la vostra assistència i participació activa en l’assemblea.
Salutacions,
La Junta

El Cavall Bernat demanarà la llibertat dels presos polítics catalans

El dissabte 28 d’abril s’organitza a la muntanya de Montserrat una cadena humana en favor dels presos i exiliats polítics catalans.
L’organitza l’ASSOCIACIÓ CATALANA PELS DRETS CIVILS, amb el suport de la FEEC, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Bombers per la República, Crida per la
Llibertat i la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.

L’acció consistirà en una cadena humana estructurada per trams amb inici a Collbató, que passarà per Sant Joan, el pla dels Ocells i la serra de les Lluernes per arribar fins al peu del Cavall Bernat.

Tenim assignats els trams més alts de la ruta (13, 14 i 15) per a tots aquells excursionistes federats que vulguin participar-hi, ja que són els més allunyats i que tenen els senders més abruptes.
Tothom que hi vulgui participar, ha d’estar assegurat amb la llicència federativa FEEC. Demanem la participació de les entitats excursionistes federades.

Com participar-hi?
1. Cada entitat ha de fer una llista de les persones que vulguin participar en aquesta cadena humana a Montserrat (nom i cognoms, NIF i telèfon del responsable del grup).
Un cop la tinguin a punt (com a molt el dimecres 25 d’abril), s’ha de fer arribar la llista a l’adreça faranelcim.federats@gmail.com

2. Un cop ens hagi arribat la vostra llista, rebreu un missatge amb el tram que us correspon i l’horari.

3. IMPORTANT!: L’afluència de persones serà important; per això és molt important que les entitats accedeixin a la muntanya amb autocars i que evitin l’ús dels vehicles
particulars.

4. Els autocars es poden posar a disposició d’altres persones que vulguin participar en la cadena humana, encara que no siguin sòcies de les entitats, per optimitzar el
desplaçament.

5. Els autocars de les entitats excursionistes podran accedir al recinte del monestir per descarregar els participants i iniciar la ruta pel camí del pas dels Francesos, ja que van
destinats als trams superiors de la cadena humana.

6. No serà una marxa, per tant, els participants es desplaçaran fins al seu tram i restaran al lloc indicat fins al final de l’activitat. Després tornaran pel mateix camí.

7. Durant tot el recorregut hi haurà voluntaris degudament identificats per ordenar la gent per trams i garantir el funcionament correcte de l’activitat.

8. Una vegada els trams estiguin coberts, des l’església de Collbató sortiran les fotografies emmarcades de tots els presos polítics i exiliats, les quals aniran passant de mà en mà fins al peu del Cavall Bernat. Allà una cordada formada per Bombers per la República i escaladors de la FEEC pujarà les fotografies fins al cim, moment culminant de la cadena.

MÉS INFORMACIÓ: http://www.cridaperlallibertat.cat/

VULL PARTICIPAR


Campaments Infantils de Catalunya.

Aquest any tornen els Campaments Infantils de Catalunya. El Centre Excursionista de Catalunya ha recuperat aquestes estades d’estiu per nenes i nens d’entre 6 i 13 anys.
Els campaments es faran a la Vall d’Àneu en dos torns. El primer del 8 al 15 de juliol i el segon del 15 al 22 de juliol.


Aquestes estades estaran dirigides per monitors i monitores titulats i amb experiència.
Els vuit dies que duraran els campaments es proposaran diferents activitats com; Canoa a la Torrasa, Descens d’egorjats, Ràfting, Joc de 24h, excursions i minirruta.
Als campaments hi ha una sèrie de moments que es repeteixen dia a dia i que són de gran importància per al seu bon funcionament: espais d’higiene personal, parar i desparar taula i els àpats. Aquests moments tenen un alt valor educatiu per als nens i nenes, ja que per sí sols constitueixen una font de convivència i de creixement personal.
L’objectiu és recuperar l’origen dels campaments de muntanya i fomentar així els valors d’aquests.

Aquest serà ja el segon any que s’organitzen els campaments amb el repte de convertir-se en una trobada anual de referència com a Campaments Infantils de Catalunya. Per aquest motiu la FEEC dona suport a aquesta iniciativa i tots aquells membres de les diferents entitats de la federació gaudiran del mateix preu d’inscripció que els socis del CEC.

Els campaments volen transmetre els coneixements per fer muntanya que han de servir als més petits per poder conèixer i respectar el medi que els envolta i fer la muntanya més segura.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a la pàgina web del CEC.


II Edició de la Cursa Muntanya Bombers amb Causa de Cercs

Sant Jordi (Cercs) 5 i 6 de Maig 2018

Ens adrecem a vosaltres per donar-vos informació d'un projecte esportiu solidari que organitzen BOMBERS AMB CAUSA.

Us expliquem el projecte:

Bombers amb Causa neix de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya de crear un calendari per tal de destinar els fons a la recerca de malalties infantils, els donatius es fan a l'Obra Social de Sant Joan de Déu que és qui els canalitza cap a la investigació que més ho necessiti, sempre sota criteris científics.

El projecte fa un pas més i per tal d'augmentar els beneficis del calendari i els propers 5 i 6 de Maig de 2018 s'organitzarà una cursa de muntanya solidària a Cercs (Berguedà), on el 100% de les inscripcions es destinaran a l'objectiu del calendari: la investigació de les malalties infantils.

Els objectius són:

  1. Destinar els beneficis de les inscripcions, juntament amb altres aportacions econòmiques, a la investigació de les malalties infantils i la infància en risc sumant-los a la recaptació de la venda del calendari 2018.
  2. Conscienciar de la necessitat de realitzar activitats solidàries per tal d’aconseguir fons per a causes socials al voltant de la infància.
  3. Fomentar l’esport a la muntanya de manera segura.
  4. Fer més propers als ciutadans i ciutadanes el cos de bombers i la seva implicació amb la societat civil.
  5. Poder gaudir d’un cap de setmana en família dins el marc d’una cursa de muntanya.

Al igual que el calendari, els nens i nenes són els protagonistes, per això tenen també la seva cursa infantil dissabte dia 5 de maig de 2018. Una cursa de muntanya de diferents distàncies en funció de l’edat dels infants, que és gratuïta per tots els menors que hi vulguin participar i pels pares que els vulguin acompanyar.

La cursa de muntanya per adults serà diumenge dia 6 de maig de 2018 a Sant Jordi de Cercs i es trobarà dividida en dues curses:

  • Cursa de 25 km amb 1.440 metres de desnivell positiu on es donarà un temps màxim de 5 hores per tal de finalitzar-la.
  • Cursa/caminada de 10 km amb 597 metres de desnivell positiu amb un temps màxim de 3.30 hores per tal de realitzar-la.
  • Tanmateix, durant el transcurs de la cursa, es fan activitats paral·leles pels acompanyants dels corredors com jocs per nens, xerrades, activitats culturals pel municipi de Cercs, etc.

Gràcies a la implicació en aquesta cursa de l’Ajuntament de Cercs, es disposarà de vestuaris, guarda-robes i pàrquing tant per a vehicles com per a furgonetes i autocaravanes.

Les persones que no vulguin córrer la cursa però que estiguin interessades a fer la seva aportació econòmica al projecte Bombers amb causa, poden optar per la modalitat Dorsal 0, que permet destinar la quota d’inscripció a la iniciativa solidària sense necessitat de fer la prova.

INSCRIPCIONS OBERTES!

Més informació i inscripcions a www.cursamuntanyabombersambcausa.org 

www.bombersambcausa.org


Últimes publicacions

Arxiu