Madteam

Promoció Desembre 2017: Club Exc. Madteam - Camp Base

Estimats socis, seguint amb els acords de CampBase i el club, us donem a conèixer una nova oferta exclusiva pels SOCIS, vàlida de l'1 fins al 10 desembre 2017.
Únicament 10 primeres unitats de venda de cada article, a través de la Botiga Online Madteam-CampBase


Estimados socios, siguiendo con los acuerdos de CampBase y el club, os damos a conocer una nueva oferta exclusiva para los SOCIOS, válida del 1 al 10 diciembre 2017.
Solo las 10 primeras unidades de cada producto, a traves de la Tienda Online Madteam-CampBase


Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya: Llicències 2018

Pla de carnets i assegurances de la FEEC per al 2018

Us informem que dilluns que ve, 4 de desembre, a la tarda, s'inicia la nova temporada de carnets per al 2018.

Adjunt trobareu la circular amb els aspectes del nou pla de carnets i assegurances, les novetats per al 2018 (entre les quals destaquem l'oferta d'assegurança per a les activitats d'educació en el lleure) i les millores generals.

També us adjuntem les taules resum amb els preus anuals.

Descarregar taula preus Sub14-Sub17 (PDF)

Descarregar taula preus Sub18- Majors (PDF)

Descarregar taula preus Quota familiar Sub14-Sub17 (PDF)


Federació Catalana d'Espeleologia: Llicències 2018

Llicència federativa
Tots els i les espeleòlogues i/o practicants d’alguna de les disciplines pròpies de la Federació han de disposar d’una llicència federativa per poder participar en activitats o competicions oficials de caràcter federat.
La Federació Catalana d’Espeleologia lliurarà la llicència esportiva per poder participar en activitats o competicions oficials dins l’àmbit de Catalunya, la qual també habilitarà esportistes per a les activitats o competicions esportives oficials d’àmbit estatal quan incorpori la quota corresponent a la FEE.

Descarregar arxiu (PDF)


Les primeres Jornades tècniques de barrancs.

El nou Comitè de Barrancs de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha tingut la iniciativa de programar les primeres jornades tècniques de barrancs, que se celebraran del 17 al 19 de novembre a Rialp (Pallars Sobirà).

Unes jornades que no estaran enfocades a l’activitat, sinó que més aviat serà un congrés de barranquistes amb una gran diversitat de ponències i tallers. L’objectiu és poder compartir diferents punts de vista d’aquesta disclipina i aprendre com desenvolupar aquesta pràctica d’una forma més segura.

Tres dies que serviran per aprofundir en el món del descens de barrancs, amb una taula rodona on es posarà en debat la situació actual d’aquesta disciplina, ponències de seguretat, medi ambient, formació i aspectes relacionats amb el material que s’utilitza. Cada tema estarà format per quatre ponents que durant 30 minuts exposaran el seu punt de vista i, a posteriori, resoldran els dubtes i preguntes que podran formular els participants de les jornades. També podran gaudir, durant dues hores, de tallers tècnics de corda doble i corda simple, instal·lacions, reequipament i primera intervenció en cas d’accident.

Dissabte és el dia dedicat a les ponències, amb activitats ininterrompudes des de les 9:00 h del matí fins a les 20:00 h del vespre, amb un dinar de germanor a les 14:00 h del migdia amb productes de km 0 del Pallars Sobirà. Els tallers teoricopràctics es duran a terme el diumenge.

Programa detallat

Les inscipcions es poden formalitzar a través del web de la FEEC abans del 15 de novembre.


Presentació de l'exposició "Les allaus al Pirineu de Catalunya: com prevenir-les"

L'ICGC us proposa una visita a l'exposició "Les allaus al Pirineu de Catalunya, com prevenir-les". En els diferents panells que formen l'exposició hi trobareu les tasques dutes a terme per l'ICGC per tal de minimitzar el risc de les allaus.

El servei públic de predicció d'allaus de l'ICGC informa d'on i quan cauran les allaus a través dels butlletins de perill d'allaus i dels mapes de zones d'allaus de Catalunya. A l'exposició es presenta la xarxa de presa de dades que permet avaluar l'estabilitat de la neu, dada vital per realitzar les prediccions.

Finalment, l'estudi de com el canvi climàtic afecta les nostres muntanyes ens permetrà preveure escenaris similars als ocorreguts als Apenins i, per tant, estar preparats per tal de minimitzar-los.

Aquesta presentació s'emmarca en la 22a Setmana de la Ciència.

La mostra restarà oberta al públic fins el 28 de febrer de 2018.

Quan
Data 16.11.2017
Horari: de 17.30 a 18.30 hores
On
Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus
Passeig de Pompeu Fabra, 21
25620 Tremp

Descarrega cartell (PDF)


Presentació de Sant Andreu al Nanga Parbat, trekking, alta muntanya i himalaiyisme

Portem ja uns quants mesos fent preparatius del projecte Sant Andreu al Nanga Parbat, i ens queda molta feina per fer, però volem compartir amb tothom com ho portem.

SAxNP serà un trekking que ens portarà a conèixer el Camp Base més maco de tots els un vuit mils

SAxNP ens permetrà endinsar-nos en l’ambient i conèixer de prop les expedicions himalaiyiques, anirem al Camp 1 de la “ruta normal” i pujarem també al que serà el Camp 1 de la nostra expedició, assolint els 5.450 metres d’alçada, sense gaires dificultats.

SAxNP serà també un espai d’alpinisme, on s’intentarà arribar a la cota 6.300 de una de les puntes del Ganalo Peak, i on els més agosarats i experimentats intentaran arribar al cim principal, de 6.606 metres.

SAxNP serà un primer contacte amb les grans alçades per a qui vulgui assolir la cota 7.000 metres, a les portes de l’atac final al cim.

SAxNP serà, finalment el repte d’assolir el cim d’un vuit mil metres, un dels més difícils de la terra, amb esquis fins on es pugui.

Com veieu, volem que qualsevol afeccionat a l’excursionisme i l’alta muntanya pugui participar; en el que també els alpinistes podran trobar reptes prou interessants i on els himalaiyistes puguin explorar les seves possibilitats en un entorn de gran equip.

Per nosaltres, només el fet de recavar tot el que necessitem per d’anar-hi, i plantar-nos als peus d’aquestes muntanyes immenses, ja serà un èxit.

PRESENTACIÓ

De tot aixó us parlarem el dia 6 de desembre, a l’acte de presentació.

En aquest podrem gaudir de les experiències de Jordi Magrinyà que junt amb Òscar Cadiach van fer 1984 la primera ascensió catalana, pel vessant del Rupal i en estil alpí.

I també de l’èxit de Ferran Álvarez, que junt amb Joan Martínez, van ser els primers catalans en assolir el cim pel vessant del Diamir, el 1987, junt amb els militars Pedro Expósito i Domingo Hernández.

PROGRAMA

Intervencions:

Jordi Magrinyà, 1a al vessant Rupal
Ferran Alvarez, 1a al vessant Diamir
Marc Urquizu, expedició 2018, Projectes: cota 7.000m i cim 8125m
Josep Escruela, activitats paral·leles, Trekking camp base 4.235m, Ascensions fàcils a 5.050m i 5.450m, 
Alpinisme: Ganalo Peak 6.300m i 6.606m

20,30h Botifarrada pel Nanga (amb alternativa vegetariana)

Millor si podeu reservar: secretaria@cordada.org - 688 92 03 77

6 de desembre ’17 a les 19,30h
Lloc: Espai Bota, Fabra i Coats
c/ Sant Adrià 20 - Barcelona


Últimes publicacions

Arxiu