Zona privada
Madteam

Benvinguts a la secció de Barrancs del C.E. MADTEAM

El descens de barrancs és un esport de muntanya que actualment té una forta implantació i que contempla les clàssiques activitats de muntanya, hi conflueixen tècniques diferents (les que són pròpies de l'espeleologia o de l'escalada) i el contacte amb la natura és realment atractiu.

Aquest projecte té la intenció de, amb la vostra col·laboració, sense la qual no té sentit la present, realitzar activitats mensualment periòdiques de sortides de club, no només amb la intenció de donar a conèixer el medi, si no, en sumar els coneixements tècnics per el desenvolupament d’aquesta lúdica activitat i respectuosa amb el medi natural.

El barranquisme és un esport que requereix d'unes bones tècniques de desenvolupament en el medi en que es practica i d’una bona preparació física acord amb l'activitat, també, uns materials per gaudir-lo amb unes garanties de seguretat.

La secció de barrancs té l’objectiu de donar a conèixer totes aquestes tècniques per tal de formar-nos en l'autonomia d’aquesta disciplina.

El barranc és un món diferent per a cada persona, cada lloc i cada instant de temps ens donen l'oportunitat de viure un moment diferent, el ritme de descens ens permet percebre diferents sensacions i cadascú de diferent manera en el seu propi món.

Volem compartir amb tots vosaltres aquesta experiència.

Us esperem per gaudir dels nostres rius!!!

 


Últimes publicacions al mur

Anar al mur  

Fes login com a membre del club per accedir a aquesta opció.


Properes activitats

07
abril 2018 , dissabte

Curs de Barrancs niv 1

Curs de Barrancs niv 1
Més informació

20
abril 2018 , divendres

Madteam a Ses Illes

Petita expedició/escapada a la illa de Mallorca a realitzar el barranc del Sa Fosca (barranc aquàtic, subterrani i que aboca directament al mar).
Més informació

28
abril 2018 , dissabte

Trobada de Barranquistes a la Serra de Guara

Des del Club Excursionista Madteam organitzem una trobada destinada a tota persona aficionada al descens de barrancs a Serra de Guara.
Més informació

05
maig 2018 , dissabte

Curs de Barrancs niv 1

Curs de Barrancs niv 1
Més informació

Totes les activitats  


Socis que formen la secció