Madteam

Reunió de socis i sòcies C.E. Madteam 10/04/2024

El passat 10 d'abril vam fer la reunió per a impulsar la col·laboració dels socis de Madteam. Vam ser una trentena de persones amb ganes de participar i engegar noves iniciatives.

 


Van sortir voluntaris per muntar una secció de fotografia i per començar a crear un cicle de documentals i xerrades a l'alçada del nostre club.

També per a muntar una secció de refugis amb l'objectiu d'apadrinar un dels refugis d'emergència de la FEEC en els pròxims anys, i per donar una empenta a la secció de corredors i posar la llavor per a una secció d'inclusió i una altra de natura.

A més, també va venir l'equip que dirigirà la cursa de la Marrana d'aquest estiu.

I per acabar, un bon nombre de gent va apuntar-se a donar un cop de mà en la sala de màquines del club, aportant en temes informàtics, de gestió i de comunicació.

En les pròximes setmanes anirem posant fil a l'agulla per a concretar equips i objectius, de manera que aquestes iniciatives vagin prenent gruix i les veiem funcionar ben aviat.

Gràcies a tots!

Junta C.E. Madteam


Estrena a Barcelona del documental "I l'Àliga vola. K2 hivernal, Sergi Mingote" de l'Albert Barceló.

Al Madteam estem encantats de col·laborar en l'estrena a Barcelona del documental "I l'Àliga vola. K2 hivernal, Sergi Mingote" de l'Albert Barceló.

La projecció es farà als cinemes Bosque el dia 7 de juny a les 20:00 i inclourà una xerrada del director i companys i família del Sergi. 

 

Sergi Mingote va perdre la vida al K2 en un fatídic accident el 16 de gener de 2021. Tres anys després, Albert Barceló Casals ha pogut reunir la força i l’energia per acabar el documental que narra l’última expedició del seu company i amic.

El documental parteix de la reflexió al voltant dels motius de l’atracció pel risc en el món de l’alpinisme. Com ho viuen els familiars de la persona que decideix emprendre una expedició? Què els empeny a sobrepassar els límits d’un mateix i a plantejar-se reptes cada vegada més inassolibles?

K2 hivernal, l’última gesta de Mingote narrada per qui va ser el seu documentalista de capçalera. Barceló, va acompanyar a Mingote en moltes de les seves expedicions i va relatar a través dels seus documentals totes les conquestes dels últims 25 anys.

COMPRAR ENTRADES


Últimes publicacions

Arxiu