Madteam

Promoció Oferta Juliol 2017: Club Excta. Madteam - CampBase

Estimats socis, seguint amb els acords de CampBase i el club, us donem a conèixer una nova oferta exclusiva pels SOCIS, vàlida de l'1 fins al 10 de juliol 2017.

Únicament 10 primeres unitats de venda de cada article, a través de la Botiga Online Madteam-CampBase


Estimados socios, siguiendo con los acuerdos de CampBase y el club, os damos a conocer una nueva oferta exclusiva para los SOCIOS, válida del 1 al 10 de julio 2017.

Solo las 10 primeras unidades de cada producto, a traves de la Tienda Online Madteam-CampBase


Si vols deixar de rebre correus comercials, ho pots desactivar a la teva àrea privada (accedint amb el teu núm. de soci i clau d'accés): https://www.madteam.org/area-privada/notificacions#email-notifications

Si quieres dejar de recibir correos comerciales, lo puedes desactivar en tu área privada (accediendo con tu núm. de socio y clave de acceso): https://www.madteam.org/area-privada/notificacions#email-notifications


Maleïda 1882: L'Aventura de Jacint Verdaguer a l'Aneto

Us donem a conèixer un ambiciós projecte que ha iniciat un soci del club, i que des de la junta valorem molt positivament pel seu interès històric i cultural en el món de l'excursionisme.

El projecte en concret tracta la recuperació històrica d'un itinerari memorable que va realitzar el poeta Jacint Verdaguer l'any 1882, per inspirar la seva propera gran obra de poemes 'CANIGÓ. L'itinerari comença a la Seu d'Urgell i acaba al cim de l'Aneto, i es creu que va ser la primera gran travessa d'alta muntanya realitzada al nostre país. Cal dir que per aquelles dates l'Aneto s'anomenava popularment 'La Maleïda' i era considerat el cim més alt de Catalunya!!

Aquests darrers anys, l'escriptor Bernat Gasull ha recuperat la història d'aquesta travessa i n'ha escrit un llibre (MALEÏDA - L'Aventura de Jacint Verdaguer a l'Aneto), que explica al detall l'itinerari i tota la història que envolta aquest succés, però actualment el projecte vol anar més enllà, i el nostre company Albert Naudín de FilmeXplora produccions, en col·laboració amb la Fundació Verdaguer, volen transformar aquesta història en una pel·lícula documental d'estil cinematogràfic, amb l'objectiu indubtable de donar a conèixer la veritable vessant muntanyenca del poeta i fer d'aquest itinerari una icona de l'excursionisme català.

El projecte documental, que ja està en marxa, tindrà una durada aproximada de 2 anys, i espera trobar el finançament necessari mitjançant la col·laboració de particulars, entitats i institucions.

Podeu veure un tràiler presentació del projecte a la web, www.verdaguerpirineus.cat i també podeu participar en el CROWDFUNDING del projecte gestionat des de la mateixa web.

Endavant, vosaltres sou part del projecte!!!

Moltes gràcies
C.E. Madteam


ESA Curso Espeleosocorro 2017

Dies 2-3, 9-10 i 23-24 setembre 2017

El Espeleo Socorro Aragonés (ESA) és un grup (servei) depenent de la Federació Aragonesa d'Espeleologia (FAE) el fi primordial consisteix a auxiliar a totes aquelles persones, prioritàriament federades, que hagin patit algun contratemps durant la pràctica de l'espeleologia i el descens de barrancs.

Procediment per fer la inscripció al curs | Formulari d'inscripció al curs

La data límit d'inscripció és el 9 d'agost.

En cas de dubtes o consultes, contacta amb Espeleo Socorro Aragones FAE: espeleosocorro@outlook.com


La Sportiva Training Day

Ja tenim apunt el segon test de la Marrana Skyrace. Aquesta vegada gràcies a Camp Base i als amics de La Sportiva podrem provar el nou calçat de la marca italiana. A més a més estarem acompanyats de Dani Tristany, tècnic i coordinador de La Sportiva júnior Team i embaixador de la marca a la Península Ibérica.

Tenim 20 places disponibles pels qui desitgeu provar el calçat tot resseguint el recorregut d'11K CIRC DE MORENS de la sisena edició de la Marrana Skyrace.

Els més ràpids podran reservar una plaça per el dia 2 de juliol a l'estació de Vallter 2000. En acabar els inscrits podran gaudir d'un avituallament proporcionat pel Club Excursionista Madteam. Tens de temps per apuntar-te fins dijous 29 a les 15.00 hores.

L'activitat s'iniciarà a les 9:30 just davant del restaurant de l'estació d'esquí on hi trobareu la carpa del club.

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ AL TEST

*L’activitat es realitzarà sempre i quan el temps ho permeti. L’organització podrà cancel•lar l’event un dia abans.
*Es prega puntualitat. Si aquella persona inscrita no es presenta al lloc indicat i a l’hora concretada, s’iniciarà l’activitat amb la resta de participants.
*És obligatori tenir la llicència federativa per la realització de l’activitat. L’organitzador queda exempt de qualsevol problema físic que pugui patir el participant. Des de l’organització oferim la gestió d’una assegurança temporal pel participant que ho requereixi, enviant un correu a info@madteam.org


Curs d'evolució del paisatge: Parc Nacional d'Aigüestortes 2017

La quarta edició del CURS D'EVOLUCIÓ DEL PAISATGE que organitza cada any el GRAMP (Grup de Recerca en Àrees de Muntanya i Paisatge) de la UAB, amb el suport de tècnics del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, conjuntament amb el Parc Natural de l'Alt Pirineu, al REFUGI DEL GERDAR.

Dies 30 juny, i 1 i 2 juliol 2017

CURS:
Basat en tres sortides de camp dins de l’àmbit del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (PNAESM) i del Parc Natural de l’Alt Pirineu (PNAP). A càrrec del GRAMP (Grup de Recerca en Àrees de Muntanya i Paisatge de la UAB), amb el suport de tècnics del PNAP i del PNAESM.

OBJECTIUS:
Descriure els factors naturals que han modelat el paisatge de muntanya, analitzar les influències antròpiques que l’han modificat i observar les seves conseqüències ambientals. Conèixer de la mà dels propis investigadors les diferents tècniques que, amb una filosofia multidisciplinària, s’utilitzen per interpretar les transformacions del paisatge a través de l’estudi diacrònic de la seva vegetació.

LLOC: Camp base, Refugi del Gerdar.
INSCRIPCIONS: Curs gratuït però cal inscriure’s prèviament al 619.04.44.76 o bé refugidelgerdar@gmail.com
Allotjament opcional: Sopar-dormir i esmorzar 65€ / Només dormir 32€ (preu de divendres i dissabte)


Les estades per a joves als Alps, del 16 al 22 de juliol (FEEC)

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca unes noves estades per a joves als Alps, que se celebraran entre el 16 i el 22 de juliol. Les estades van destinades a nois i noies federats d’entre 18 i 25 anys.

L’objectiu principal de les estades és fomentar les activitats alpinístiques entre els joves mentre es coneixen noves regions i serralades i es treballen continguts tècnics i de seguretat, així com d’organització, planificació i logística de les ascensions.

A nivell alpinístic, depenent sempre de les condicions meteorològiques i del grup, els objectius seran els cims del l’Aiguille d’Argentière (3.901 m) als Alps francesos, l’Allalinhorn (4.027 m) i l’Strahlhorn (4.190 m), al Valais suís.

Per participar-hi s’han de complir els següents requisits:

  • Tenir entre 18 i 25 anys. En el moment de formalitzar la inscripció s’haurà de tenir els 18 anys complerts.
  • Disposar del carnet federatiu de la FEEC de l’any 2017, modalitat D.
  • Tenir coneixements dels nusos vuit, vuit resseguit, de baga plana, estàtic o ballestrinque i maixard.
  • Dominar el IV grau de dificultat en escalada en roca.
  • Dominar la tècnica de descens en ràpel.
  • Dominar la tècnica de progressió amb grampons i la utilització del piolet en pendents de 45/50 graus d’inclinació.
  • Haver realitzar un mínim de 4 ascensions a cims de més de 3.000 metres.
  • Haver realitzat un mínim de 2 ascensions de més de 2.500 metres a l’hivern.
  • Haver escalat un mínim de 3 vies en roca de dificultat de IV grau i tres llargs de corda.

Hi ha un màxim de 10 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Per participar-hi cal entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta a la seu social de la FEEC, per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds és el 25 de juny de 2017.


Últimes publicacions

Arxiu