Benvolgudes sòcies i socis de Madteam,


amb aquest correu volem portar-vos una de les novetats per aquest 2024:

la nova equipació de Madteam.


D’aquesta manera, podreu lluir la imatge del nostre club a les vostres activitats a la natura, siguin caminant, corrent o pedalant, i visibilitzar la nostra entitat a les curses, marxes i rutes on participeu.


És per això que hem confiat en el fabricant TACTIC per dissenyar samarretes i maillots ciclistes, d’una qualitat contrastada i adequats per l’ús intensiu que es mereixen. A més podreu adquirir uns mitjons d’estiu a joc amb els colors corporatius del club.

 

 

L’import de les peces s’ha ajustat al màxim respecte els preus del fabricant, i és el següent:

Samarreta tècnica → 31 €
Maillot ciclista → 50 €
Mitjons → 10 €
 

Guia de talles del fabricant: https://www.tactic-sport.com/ca/pages/guia-de-talles

 

Com adquirir el material?

 

Podeu fer la vostra comanda a la web de TACTIC directament (http://www.tactic-sport.com), on haureu d’anar a TEAM STORE i introduir-hi el següent codi: 6c2394

 

El termini per fer la comanda és fins al dia 25 de febrer, quan es tancarà la botiga començarà la producció.

 

Quan i com rebreu el material?

Tot el material s’enviarà al Club, que es farà càrrec del seu repartiment. La previsió és tenir tots els productes a mitjans del mes de maig, i és per això que el repartiment es farà preferentment a la trobada i assemblea general del club que tindrà lloc a Àger els dies 1 i 2 de juny de 2024.

 

També podrà repartir-se en algunes altres trobades, però penseu que la logística potser no serà tan fàcil, ja que el club el formem i gestionem persones voluntàries. De forma molt excepcional, com a últim recurs, es podria fer algun enviament, sempre que la sòcia o soci afectat es faci càrrec de les despeses d’enviament.

 

Algunes consideracions

 

  • No hi haurà possibilitat de fer devolucions, atès que la producció es farà segons comandes.
  • En cas de no arribar al mínim d’unitats (en el cas dels mitjons), aquests no es produiran. TACTIC retornarà automàticament l’import, al mateix mitjà de pagament.
  • Una vegada tancada, tota la comanda s’enviarà a Madteam, que farà el repartiment com s’ha exposat.
  • Els colors poden variar lleugerament respecte del visualitzat en pantalla. Així i tot, les samarretes i maillots queden molt boniques; en el cas dels mitjons s’ha escollit el verd més similar al de les samarretes, tot i que en pantalla no es visualitza gaire bé. 

 

Si tens alguna pregunta no dubtis a contactar amb el correu madteamequipacio@gmail.com