Us volem donar a conèixer una "nova secció" del Club, els MINI-MADS.

Qui són els mini-mads?
Els més petits de la casa, els fills i filles dels nostres socis….el futur del Club.

Volem arrencar aquesta secció per tal de fer activitats amb els socis infantils, a poquet a poquet arrencarem amb els pares, potser més endavant...els deixarem solets de la mà de monitors responsables com els nostres pares.

Fa temps varem proposar algunes sortides en plan familiar, juntament amb els pares. Erem poquets. Ara ens agradaría tornar a provar-ho, esperem que hi hagui més ambient.

La nostra proposta d’entrada es buscar un grupet de pares i mares amb ganes de sortir amb la canalla a la muntanya, de moment a caminar, potser d’altres ja fan coses altres activitats; escalada, barrancs, ferratas, esquí….

Entre els pares interessats en tirar aquesta secció endavant podem organitzar un calendari d’activitats, sortides o tastets formatius, de la mà dels components de la nostra “futura” escola de muntanya.

Ens podem organitzar per edats, potser alguns començen a caminar, per aixó estaría bé veure les diferents edats i es tablir grups, cada edat te les seves activitats.

Dir-vos que a través de l’Escola de Muntanya del club, estem treballant un programa d’activitats formatives per l’any vinent, de gener a juny 2017 amb tastets de diferentes activitats; barrancs, escalada, espeleología, esquí, raquetes de neu, esquí de pista, orientació, primers auxilis…amb sortides a la neu, bivac a l’estiu, campaments o travessa.

Les ganes hi son, només ens falten els vostres fills i filles i les ganes vostres de implicar-vos, cal pensar que els nostres fills son el futur del club i es ara quan cal inculcar normes de comportament al nostre entorn, a la natura…i que siguin responsables, vagin segurs…i el més important, que gaudeixin del que fan.

Si estas interessat en implicar-te o en participar en una reunió informativa, omple el formulari que trobaras en el seguent enllaç, et tindrem en compte.

http://bit.ly/2cNhiuS

Els Mini-Mads, comencen a caminar.

Gràcies!!