Zona privada
Madteam

Esquí de Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

1era. Trobada de la Secció d’Esquí C.E. Madteam

Del Sábado 20 de Diciembre al Domingo 21 de Diciembre de 2014

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción : Socios y no socios
Precio socios: 33.00 €
Precio no socios: 33.00 €

Fecha límite de inscripción:
Sábado, 13 de Diciembre de 2014 a las 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 20
Inscritos: 0 | Pre-inscritos: 0

Ininerari

El proper cap de setmana del 20 i 21 desembre, farem la primera trobada d'esquiadors de la temporada.Zona: Cerdanya (Cap de Rec)

 

Descripció

La idea és trobar-se al refugi de Cap de Rec al vespre i sopar tots plegats.Com ja sabeu ni el club ni la secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona.   

Com a activitats que es poden fer per la zona, us podem recomanar les següents: 

 

Pic de la Colilla 2.835m des d'Aransa. Pic de Bovinar 2.842m des de Cap del Rec Tossa Plana de Lles 2.916 des de Cap del Rec. Pic de la muga 2.859m des de cap del rec Tossa plana de lles (en circular) des de cap del rec Esqui de fons a les pistes de Lles-Aransa

 

Fitxa Tècnica

Uns dies abans, es farà una petita reunió per parlar de la trobada, per veure les condicions de la meteo i de la neu, i on podreu començar a fer plans amb el companys de la SEM. Ja us indicarem el lloc de la reunió prèvia.

Qualsevol dubte o qüestió, no dubteu en enviar un correu electrònic a sem@madteam.cat

Mitja pensió (sopar i dormir dissabte, i esmorçar diumenge): 33 euros Només sopar: 15 euros La data límit per fer les reserves es el dimecres 17 de desembre. 

 

Accesos

Situat en el municipi de Lles de Cerdanya, a 1987 m d’altitud i al vessant sud de la Tossa Plana de Lles, en un dels paratges més espectaculars de Catalunya. 

 

Requisitos

OBSERVACIONS: Obligatorietat de tenir vigent la Llicencia federativa (modalitat D o superior) 2014, en cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicencia temporal pel cap de setmana  (12 euros).   a) Administratius: Ser major d'edat i soci del club   NORMES BÀSIQUES: - L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.  - El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles. - Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. - El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
1era. Trobada de la Secció d’Esquí C.E. Madteam
1era. Trobada de la Secció d’Esquí C.E. Madteam