Zona privada
Madteam

Esquí de Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

2a. Trobada de la Secció d'Esquí (sem) a tavascan

Del Sábado 23 de Enero al Domingo 24 de Enero de 2016

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción : Sólo socios
Precio socios: 30.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Sábado, 16 de Enero de 2016 a las 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 31
Inscritos: 0 | Pre-inscritos: 0

Ininerari

En aquesta ocasió, farem la 2ª Trobada de la SEM al Refugi de la Pleta del Prat, a Tavascan (Pallars Sobirà).

 

Descripció

Dies 23 i 24 de Gener 2016Zona: Refugi de la Pleta del Prat, Tavascan.  

 

Fitxa Tècnica

  

REFUGI DE LA PLETA DEL PRAT - Situat a 1.722 m de alçada, és la base nord de l’Estació d’esquí Tavascan i un punt de partida excel.lent per fer excursions a l’alta muntanya.  

Ens trobarem al refugi per fer un bon sopar de germanor el dissabte,  i gaudirem d'aquesta zona del Pirineu amb tantes possibilitats per la pràctica de l'esquí de muntanya.

 

A la zona de Tavascan i voltants es poden fer moltes excursions i activitats de tota mena i dificultat, entre elles:- Pic de Campirme- Pic de la Coma del Forn- Pic de Ventolau- Pic de Montroig- Travesses i excursions per Quanca- Esquí nòrdic- Esquí de pista

Com ja sabeu ni el club ni la secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements i el material adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

 

Accesos

Des de Llavorsí a Tavascan i des d'aquí a l'estació d'esqui per carretera de muntanya asfaltada. 

 

Requisitos

20 places.La data límit per apuntar-se es dilluns 18 de gener. Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a sem@madteam.catPREUSOpció 1: Mitja pensió (federat): 30 eurosOpció 2: Mitja pensió (NO federat): 42 euros (inclosa assegurança cap de setmana)Opció 3: Només sopar (federat): 13 eurosOpció 4: Només sopar (NO federat): 25 eurosOBSERVACIONS:- Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat D o superior) vigent pel 2016. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros). - Ser major d'edat i soci del club.- Acceptar i acomplir les següents normes: - L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.  - El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles. - Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. - El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
2a. Trobada de la Secció d'Esquí (sem) a tavascan
2a. Trobada de la Secció d'Esquí (sem) a tavascan
Localización

Tavascan

Ver plano